23 unieke bruikbare cadeaus voor 12-jarige jongens

Laatst bijgewerkt op 3 mei, 2024

Geplaatst op

GiftExperts wordt gesteund door lezers. Als u een aankoop doet via een link op onze site, kunnen wij een commissie verdienen.

Als ze hun dertiende verjaardag naderen, bevinden 12-jarigen zich in een unieke levensfase, die het midden houdt tussen kindertijd en adolescentie. Hoewel ze nog steeds een aantal van de speelse gedragingen vertonen waaraan je gewend bent geraakt, merk je ook tekenen van hun ontluikende onafhankelijkheid en een verlangen om hun individualiteit te uiten. Gelukkig verloopt de overgang naar de tienerjaren geleidelijk, zodat er voldoende gelegenheid is om je aan deze veranderingen aan te passen.

Gezien deze overgangsperiode kan het uitzoeken van het perfecte cadeau voor een 12-jarige jongen een beetje een uitdaging zijn, omdat je misschien niet zeker weet of je moet kiezen voor speelgoed of voor iets dat meer bij de leeftijd past. Deze lijst biedt een mix van geavanceerd speelgoed en praktische artikelen, zodat je zeker een geschikt cadeau vindt voor de 12-jarige jongen in je leven.

1. Hetyre Night Light Bluetooth Speaker

Waarom we ervan houden: Een multifunctionele luidspreker met coole lichteffecten, perfect voor de slaapkamer van een 12-jarige techneut.

Deze veelzijdige Bluetooth-luidspreker is een geweldig cadeau-idee voor een 12-jarige jongen die dol is op gadgets en technologie. Hij heeft 5 leuke functies in Ć©Ć©n handig apparaat – een Bluetooth-luidspreker, LED-lamp, wekker, MP3-speler en luidsprekertelefoon. De ingebouwde LED-lampjes kunnen in verschillende kleuren schijnen die met de muziek meedansen of een zacht nachtlampje geven.

De grote 2000mAh batterij gaat meer dan een week mee met Ć©Ć©n keer opladen. Jongens van 12 zullen het geweldig vinden om draadloos muziek af te kunnen spelen vanaf hun telefoon of tablet en de speakerfunctie te gebruiken voor gesprekken met vrienden. De wekker met snooze helpt hen verantwoordelijker op te staan voor school. Deze gadget zal het hoogtepunt zijn in de slaapkamer van elke jonge techneut.

Voordelen
 • 5-in-1 functionaliteit
 • Dansende gekleurde lichtjes
 • Enorme batterij voor lang spelen
 • Luidspreker voor gesprekken
 • Wekker met snooze
Nadelen
 • Knoppen zijn soms moeilijk te lezen in het donker
 

2. DIY Kleiset voor Kaarsenhouders

Waarom we ervan houden: Een knutselpakket waarmee creatieve geesten hun eigen kaarsenhouders van klei kunnen ontwerpen en maken om te gebruiken als persoonlijke kamerdecoratie of als cadeau voor vrienden en familie.

De Hapinest Luminary knutselset is een attent cadeau voor een 12-jarige jongen en biedt een unieke combinatie van creativiteit en praktijkgericht leren. Deze set wordt geleverd met alle materialen die nodig zijn om drie originele kandelaars te maken en nodigt jonge creatievelingen uit in de wereld van design en boetseren met klei. Met 15 kleuropties stelt de set jongens in staat om hun creativiteit te uiten in een tastbare vorm. Of ze nu kneden, draaien, mengen of de kleuren op elkaar afstemmen, ze kunnen hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze persoonlijke patronen maken.

De niet-giftige polymeerklei zorgt voor een veilige en leuke ervaring. Als de klei onder toezicht van een volwassene wordt gebakken, vormt het een stevig lampje waardoor kinderen kennismaken met de wetenschap van materialen. Jongens kunnen ze allemaal houden of hun zelfgemaakte kunstwerkjes uitdelen als unieke cadeaus voor familie of vrienden. Deze geweldige knutselset is meer dan alleen een cadeau, het is een kans voor artistieke expressie, leren en delen.

Voordelen
 • Inclusief benodigdheden voor drie creaties
 • Biedt een inleiding tot kleikunst
 • Stimuleert de creativiteit
 • Een leuk familieproject

Nadelen
 • Voor het bakken is er toezicht van een volwassene nodig

 

3. Lego Technic Fast & Furious Dom’s Dodge Charger

Lego Technic Fast & Furious Dom's Dodge Charger

Waarom we ervan houden: Lego replica van een klassieke auto waarmee je jouw technische en technologische vaardigheden mee verbetert.

Gebaseerd op een auto van de populaire Fast & Furious films, deze replica van een klassieke auto is het perfecte cadeau voor een 12-jarige jongen die een fan is van Lego, autoā€™s of van de Fast & Furious films. De Lego Technic Fast & Furious Domā€™s Dodge Charger kit heeft verschillende autotechnische eigenschappen waardoor kinderen hier meer over zullen leren.

Over het algemeen zullen kinderen via Lego hun technische vaardigheden kunnen ontwikkelen, maar de Lego Technic range is specifiek ontwerpen om deze nog verder te laten ontwikkelen, waardoor deze ideaal is voor jongens met een interesse in techniek of mechanica.

Voordelen
 • Replica van klassieke auto
 • Verschillende autotechnische eigenschappen
 • Gebaseerd op auto van Fast & Furious films
 • Stimuleert technische vaardigheden

Nadelen
 • Moet zorgvuldig worden opgeborgen

 

4. Nintendo Switch

Nintendo Switch

Waarom we ervan houden: veelzijdig gaming apparaat dat thuis of onderweg kan worden gebruikt.

De Nintendo Switch is een veelzijdig gamesysteem die je kan verbinden op de TV of een ander scherm, maar ook onderweg mee kan spelen. Daarbij heeft hij een geweldige batterijduur. Dit handheld apparaat is een populair ding aangezien vele gamers graag onderweg willen kunnen spelen.

Voor veel 12-jarigen zal dit perfect zijn omdat ze overal kunnen spelen waar ze maar willen. We zien games vaak als een gewone nevenactiviteit, maar er zitten ook heel veel voordelen aan. Kinderen worden beter bekend met technologie, maar zullen ook fysiek behendiger worden in de duimen en vingers, hun hand-oog-coƶrdinatie en reactietijd verbeteren en een kritisch denkvermogen ontwikkelen. Dit is een erg goed cadeau waar elke 12-jarige blij mee zal zijn.

Voordelen
 • Kan worden verbonden met de TV
 • Draagbaar, game onderweg
 • Verbetert technologische vaardigheden
 • Stimuleert behendigheid en fijne motoriek
 • Ontwikkelt kritisch denkvermogen

Nadelen
 • Duur artikel
 • Moet worden opgeladen

 

5. Garmin Vivofit Jr. 2 Marvel Spider-Man

Garmin Vivofit Jr. 2 Marvel Spider-Man

Waarom we ervan houden: Deze smartwatch voor kinderen zal de levensstijl van elk kind leuker maken met dit populaire superhelden ontwerp.

Het opbouwen van gezonde gewoontes tijdens de jeugd is belangrijk voor kinderen om op te groeien tot gezonde volwassenen, aangezien kinderen vaak volwassenen imiteren en een smartwatch kan hen een volwassener gevoel geven. Smartwatches hebben veel verschillende functies, zoals een pedometer of je kunt er doelen mee stellen om kinderen actief en gezond te houden.

Het Garmin Vivofit Jr. 2 Marvel Spider-Man horloge gebruikt een populaire superheld als ontwerp om leuk te zijn voor kinderen, maar je kunt het horloge ook gebruiken met een app net als volwassenere smartwatches. Het horloge is robuust en zwem-vriendelijk zodat hij tegen de actieve levens van een 12-jarige op moet kunnen. Het is een goede manier om een positief gebruik van technologie te stimuleren.

Voordelen
 • Populair superhelden design
 • Zwem-vriendelijk
 • Kan worden gebruikt met mobiele app
 • Houdt kinderen actief en gezond
 • Positief gebruik van technologie

Nadelen
 • Moet worden opgeladen

 

6. Hasbro Gaming Bop It!

Hasbro Gaming Bop It!

Waarom we ervan houden: Een geĆ¼pdatete versie van het elektrische spel dat alleen of met andere kan worden gespeeld.

Stimuleer een ander type game met de Hasbro Gaming Bop it! Ondanks dat dit spel volledig elektronisch is, komen er geen schermen aan te pas, in plaats daarvan roept de Bop It! verschillende instructies die de spelers moeten volgen en zo taken oplossen waarbij ze verder komen met het spel. Dit verbetert het denkvermogen van kinderen en ook hun reactietijd.

De Hasbro Gaming Bop It! vraagt veel van een 12-jarige, aangezien je erg fysiek bezig moet zijn door te draaien, twisten, drukken, hameren, zagen en allemaal soort behendige acties moet voltooien. Dit spel kan alleen worden gespeeld, waarbij je je eigen high-score kan verbeteren, of met anderen door omstebeurt te gaan.

Voordelen
 • Verbetert reactietijd
 • Stimuleert fysieke vaardigheden
 • Kan alleen worden gespeeld
 • GeĆ¼pdatete versie; 10 moves

Nadelen
 • Heeft batterijen nodig

 

7. Bouwpakket voor Houten Katapult

Nerf Fortnite TS Blaster

Waarom we ervan houden: Een unieke knutselset voor katapulten die jongens iets leert over techniek, natuurkunde en de geschiedenis, terwijl ze er veel plezier aan beleven.

Dompel nieuwsgierige geesten onder in een wereld waar geschiedenis, wetenschap en praktijkgericht plezier elkaar ontmoeten met deze katapultset van Boy Craft. Dit praktische speelgoed is het perfecte cadeau voor een 12-jarige jongen en biedt de kans om twee functionerende katapulten te maken. Het wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, verf en een uitgebreide visuele gids voor het in elkaar zetten en versieren van de katapulten. De uitdaging van het in elkaar zetten van de mechanismen scherpt niet alleen de fijne motoriek aan, maar stimuleert ook het oplossen van problemen en het logisch denken.

De echte magie van dit cadeau is past zichtbaar wanneer de katapulten klaar zijn. De opwinding van het lanceren van objecten en het bedenken van de beste hoek en kracht geeft een praktische les in natuurkunde. Het bevordert ook een gezonde competitie en vriendschappelijke sportiviteit als jongens meedoen aan een katapultgevecht. Een andere bonus is dat jongens door met deze katapulten te spelen meer kunnen leren over historische oorlogsvoering en technische technieken. Deze katapultset combineert plezier, creativiteit en educatie waardoor het een geweldige cadeaukeuze is voor jongens die van schietspeelgoed houden.

Voordelen
 • Inclusief verf voor artistieke expressie
 • Combineert knutselen en geschiedenis
 • Bevat benodigdheden voor twee katapulten
 • Geleverd met lancerende bonenzakjes

Nadelen
 • Vliegende voorwerpen kunnen het best buiten gebruikt worden

 

8. Intex Seahawk 2

Intex Seahawk 2

Waarom we ervan houden: Grote opblaasbare boot met peddels om zelfvertrouwen en fysieke vaardigheden in het water te stimuleren.

Watersporten vereisen aardig wat zelfvertrouwen in het water, maar wanneer kinderen 12 worden zijn ze al aardig bekend met het water en zoeken ze dus naar het nieuwe avontuur op dit gebied. De Seahawk 2 is een 2-persoonsboot met een 200kg gewichtslimiet en bevat een pomp en peddels.

Deze boot stimuleert kinderen om buiten te spelen en om actief en gezond te blijven terwijl ze ook hun fysieke vaardigheden in het water kunnen verbeteren. Een geweldig cadeau voor een 12-jarige jongen die meer aan het leren is over verschillende watersporten!

Voordelen
 • Bevat pomp en peddels
 • Ontworpen voor 2 personen (200kg max)
 • Stimuleert zelfvertrouwen in het water
 • Stimuleert kinderen om buiten te spelen
 • Stimuleert fysieke activiteiten

Nadelen
 • Kan alleen op het water worden gebruikt (strand, zwembad)

 

9. Lego Technic Rough Terrain Crane

Lego Technic Rough Terrain Crane

Waarom we ervan houden: Dit product hoort bij de Lego Technic reeks en bevordert de technische vaardigheden en geeft 12-jarigen een beter begrip bij complexe bouwwerken.

De Lego technic reeks is specifiek ontworpen om kinderen te helpen met het ontwikkelen van technische vaardigheden en om een beter begrip te krijgen bij complexe bouwwerken. De Lego Technic Rough Terrain Crane set is een uitdagende bouw, geschikt voor een 12-jarige jongen met verschillende authentieke details. Daarbij bevat het een gemotoriseerd bovenbouw en een bestuurbare 4-wiels aandrijving.

Deze set is ideaal om concentratie en wilskracht te ontwikkelen aangezien de instructies zorgvuldig moeten worden opgevuld en geduld erg belangrijk is om alle stukje bij elkaar te zetten. Deze set kan ook worden gebruikt met andere sets van de Lego Technic reeks en met andere Lego steentjes waardoor je steeds verder kunt bouwen en creatiever kunt zijn.

Voordelen
 • Uitdagende bouw, geschikt voor een 12-jarige
 • Stimuleert de bouwende vaardigheden
 • Ontwikkelt technische vaardigheden en technisch begrip
 • Stimuleert wilskracht en concentratie
 • Compatibel met andere Lego sets

Nadelen
 • Duurdere set
 • Moet zorgvuldig worden opgeborgen

 

10. Ray-Ban Junior Wayfarer

Ray-Ban Junior Wayfarer

Waarom we ervan houden: Stijlvol en praktisch cadeau met een beschermend doosje om de zonnebril veilig te bewaren.

Een zonnebril is een luxueus en praktisch cadeau voor de stijlbewuste 12-jarige. In plaats van speelgoed te geven dat misschien niet wordt gebruikt, kun je er zeker van zijn dat een zonnebril wordt gebruikt tijdens vakantie of tijdens de zomer.

De Ray-Ban Junior Wayfarer zonnebril is beschikbaar in verschillende kleuren zodat jij het perfecte paar kunt uitkiezen dat bij jouw 12-jarige jongen past. Ray-Ban is een stijlvol en bekend merk dat ook een goede UV bescherming biedt zodat de ogen beschermd blijven. Daarbij zit er een beschermend doosje bij inbegrepen zodat je hem onderweg goed kunt opbergen.

Voordelen
 • Stijlvol zonnebrilmerk
 • Beschermend doosje inbegrepen
 • Beschikbaar in verschillende kleuren
 • UV bescherming

Nadelen
 • Duurder merk zonnebril

 

11. Behendigheidsspel met Stuiterende Bal

Waarom we ervan houden: Een verbeterde versie van een draagbaar paddle-balspel dat het geheugen en de hand-oogcoƶrdinatie verbetert en tegelijkertijd uren speelplezier biedt.

Dit behendigheidsspel met een stuiterende bal van Komboid is een cadeau dat spanning, uitdaging en vaardigheidsontwikkeling biedt in ƩƩn leuk pakket. Het biedt een unieke mix van spanning en leren die past bij de actieve instelling van een 12-jarige jongen. Dit unieke spel daagt spelers uit om ballen te laten stuiteren in een doelwit ter grootte van een handpalm. Het eenvoudige maar boeiende concept stelt de precisie, hand-oogcoƶrdinatie en motorische vaardigheden van een speler op de proef, terwijl het een interactieve speelervaring biedt die hen betrokken zal houden.

Omdat het spel concentratie en nauwkeurigheid vereist, verbetert het ook de cognitieve vaardigheden, focus en het ruimtelijk inzicht. Het is een speelse manier om de hersenen te stimuleren, fysieke activiteit aan te moedigen en de competitieve geest onder vrienden of familie te bevorderen. Het compacte ontwerp van het spel zorgt ervoor dat het makkelijk overal mee naar toe kan worden genomen, van informele ontmoetingen tot uitdagingen op het schoolplein. Het is een cadeau dat plezier en persoonlijke verbetering combineert, waardoor het een uitstekende keuze is voor een energieke en speelse jonge geest.

Voordelen
 • Bevordert het actief spelen
 • Daagt het geheugen uit
 • Verbetert de oog-handcoƶrdinatie
 • Zeer geschikt om samen te spelen

Nadelen
 • Kan te makkelijk worden na herhaaldelijk spelen

 

12. Sony LinkBuds S

Waarom we ervan houden: Lichtgewicht draadloze oordopjes met geavanceerde ruisonderdrukking – het perfecte cadeau voor een 12-jarige die van technologie houdt.

Deze geweldige Bluetooth-oordopjes van Sony zijn een geweldig cadeau-idee voor een 12-jarige die van gadgets en muziek houdt. De LinkBuds S hebben intelligente ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast aan de omgeving voor ongestoord luisteren. De omgevingsgeluidmodus laat essentiƫle geluiden door wanneer dat nodig is.

Met een comfortabele en stevige pasvorm, een geĆÆntegreerde processor voor meeslepende geluidskwaliteit en aanraakbediening voor het beheren van muziek en gesprekken, zitten deze oordopjes boordevol functies. Een 12-jarige jongen zal dol zijn op de mogelijkheid om verbinding te maken met twee apparaten tegelijk, zoals een telefoon en een gamesysteem. Met een batterijlevensduur tot 6 uur en een oplaadetui dat de afspeeltijd verlengt, kunnen ze urenlang luisteren.

Voordelen
 • Geavanceerde ruisonderdrukking
 • Modus omgevingsgeluid
 • Lichtgewicht en comfortabel
 • Ontwikkelt concentratie en doorzettingsvermogen

Nadelen
 • Maakt verbinding met twee apparaten

 

13. Hasbro Risk Bordspel

Hasbro Risk Board Game

Waarom we ervan houden: Introduceert kinderen aan het klassieke werelddominatie strategiespel

Risk is een klassiek bordspel dat kan worden gespeeld bij familiefeestjes met oudere kinderen en volwassenen, of met vrienden. Het spelen van bordspelletjes op deze manier geeft kinderen verschillende voordelen aangezien ze zich op sociaal gebied kunnen ontwikkelen. 12-jarigen zullen het leuk vinden om mee te kunnen doen met volwassenen en oudere kinderen en zullen hierbij hun sociale vaardigheden kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld omdat ze zich moeten houden aan de regels van een ingewikkeld spel.

Het Hasbro Risk Bordspel is erg goed voor het ontwikkelen van strategische vaardigheden zoals een kritisch denkvermogen, een planvermogen en probleem oplossend vermogen aangezien spelers hun middelen slim moeten gebruiken en prioriteiten moeten stellen. Deze vaardigheden zullen erg goed van pas komen in de toekomst van een 12-jarige jongen.

Voordelen
 • Introductie aan een klassiek bordspel
 • Verbetert de strategische vaardigheden
 • Verbetert het kritisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden
 • Ontwikkelt de sociale vaardigheden

Nadelen
 • Kan alleen worden gespeeld met andere spelers

 

14. Lego Architecture Las Vegas

Lego Architecture Las Vegas

Waarom we ervan houden: Ontwikkel een interesse in architectuur en bouwkunde met deze Lego set.

Meer dan 500 onderdelen van Lego kunnen in elkaar worden omgezet in een gedetailleerde replica van de Las Vegas Skyline, deze set is ideaal voor 12-jarige jongens die een interesse hebben in architectuur of geografie. Deze set bevat beroemde plekken in Las Vegas en bevat ook een boekje met extra info over de architectuur in Las Vegas.

De Lego Architecture Las Vegas set zal kinderen helpen met het ontwikkelen van bouwende vaardigheden en zal hen leren om instructies op te volgen, zichzelf beter te kunnen concentreren en om door zetten met een activiteit voor een langere tijd. De set is ook compatibel met andere Lego sets waarmee de 12-jarige jongen dus nog creatiever mee kan werken.

Voordelen
 • Ontwikkel een interesse in architectuur
 • Bevat beroemde plekken in Las Vegas
 • Verbetert de bouwende vaardigheden
 • Compatibel met andere Lego sets

Nadelen
 • 500 onderdelen; moet zorgvuldig worden opgeborgen

 

15. Klask

Waarom we ervan houden: Half tafelvoetbal, half air hockey, een bekroond spel waarmee je toernooitjes kunt spelen.

Het bekroonde spel Klask is half tafelvoetbal en half air hockey en kan worden gespeeld op elke vlak oppervlakte, waardoor het mobiel is en ideaal om mee te nemen naar familie gelegenheden of naar vriendjes. 12-jarigen vinden het leuk om mee te doen met volwassenen en oudere kinderen en Klask is een geweldige manier om dit te doen bij verschillende feestjes.

Elk potje van Klask duurt ongeveer 10 minuten waardoor het ideaal is om toernooitjes mee te spelen. Voor 12-jarige jongens zal dit spel verschillende belangrijke sociale vaardigheden stimuleren, maar ook fysieke vaardigheden en ruimtelijk inzicht.

Voordelen
 • Bekroond spel
 • Snelle en dynamische speelwijze
 • Kan worden gespeeld op elke vlakke oppervlakte
 • Prachtige houten afwerking
 • 10-minuut durende potjes

Nadelen
 • Moet worden gespeeld met andere spelers

 

16. Lacoste Unisex Kidā€™s Analogue Quartz Horloge

Lacoste Unisex Kid's Analogue Quartz Watch

Waarom we ervan houden: Vier het begin van je tienerjaren met dit klassieke, stijlvolle horloge

Als jongens 12 jaar zijn, zijn ze vaak al aardig bewust van mode en willen ze zichzelf uitdrukken door middel van hun eigen stijl. Een horloge is een prachtige en speciaal cadeau waarmee je deze interesses van een jonge kan stimuleren.

De Lacoste Analogue Classic Quartz horloge heeft een klassiek, stijlvol en sportief design en is gemaakt van kwalitatieve materialen. Het horloge is water-resistent waardoor het goed tegen de actieve levensstijl van een 12-jarige jongen op kan en het product wordt bijgevoegd in een cadeaukistje en een 2-jarige garantie, waardoor het een ideaal cadeau is.

Voordelen
 • Sportief, klassiek design
 • Materialen van hoge kwaliteit
 • Water-resistent
 • Compleet met cadeaubox
 • 2-jarige garantie

Nadelen
 • Speciale batterijen

 

17. Newyes 12 Inch LCD Writing & Drawing Tablet

Newyes 12 Inch LCD Writing & Drawing Tablet

Waarom we ervan houden: Stimuleer creativiteit door op een andere manier te tekenen.

12-jarigen vinden het vaak niet leuk om spelling, handschrift of wiskunde te oefenen, maar als je dit op een nieuwe manier aan ze laat zien zullen ze veel geinteresseerder zijn in de activiteit. De Newyes Kids LCD Writing Tablet is een veilig, technologisch scherm dat kinderen stimuleert om te schrijven en hun creativiteit te verhogen. Kinderen kunnen direct op het scherm schrijven en dit gemakkelijk ook weer wissen.

Draagbaar en lichtgewicht, de Newyes Kids LCD Writing Tablet is geweldig om in de auto mee te nemen. Hij wordt aangedreven door een batterij maar heeft niet veel energie nodig en je hoeft hem dus niet op te laden.

Voordelen
 • Veilig, technologisch scherm
 • Lichtgewicht, draagbaar
 • Stimuleert creativiteit
 • Je hoeft hem niet op te laden

Nadelen
 • Er moeten batterijen in

 

18. FjƤllrƤven KƄnken Art Special Edition

Fjällräven Kånken Art Special Edition

Waarom we ervan houden: Lichtgewicht en stevige rugzak die beschikbaar is in verschillende kleuren om zo perfect bij de look en persoonlijkheid van een 12-jarige te passen.

Een rugzak is het ideale, praktische cadeau voor een 12-jarige jongen, aangezien ze op deze leeftijd hun eigen hobbyā€™s en interesses ontwikkelen waardoor ze meer tijd spenderen op een zelfstandige manier buitenshuis. Een 12-jarige jongen zal waarschijnlijk een rugzak voor school nodig hebben, maar dan ook nog voor sporten en andere activiteiten. Dus zelfs als degene al een rugzak heeft, dan is een extra rugzak altijd erg handig!

De FjƤllraven KƄnken Art Special Edition is een special ontworpen editie van een populair, stijlvol rugzakmerk. De rugzak heeft ingebouwde eigenschappen zoals beklede vakjes, stevige stof, lichtgewicht en aanpasbare schouderbandjes. Hij is beschikbaar in twee speciale artistieke ontwerpen zodat je er een kunt kiezen die past bij de look en persoonlijkheid van de 12-jarige jongen.

Voordelen
 • Beklede vakjes
 • Aanpasbare schouderbandjes
 • Lichtgewichte stevige stof

Nadelen
 • Duurder dan andere rugzakken

 

19. Intex Pool Side Rocking Lounger

Intex Pool Side Rocking Lounger

Waarom we ervan houden: Perfect om in het water of aan het zwembad mee te relaxen.

De meeste 12-jarige jongens zijn dol op het zwembad en vinden het fijn om zowel te relaxen als om te spelen in het water. Zelfvertrouwen in het water en zwemvaardigheid is erg belangrijk voor 12-jarigen en stimuleert ook hun algehele gezondheid.

De Intex Pool Side Rocking Lounger kan in het water worden gebruikt en daarbuiten en heeft een mooi ontwerp voor extra comfort, handgrepen voor stabiliteit en een ingebouwde cupholder voor gemak. Omdat je hem moet opblazen kun je dit product makkelijk meenemen zodat hij overal mee naartoe kan: vakanties, zwembadfeestjes of gewoon een dagje aan het zwembad.

Voordelen
 • Handgrepen
 • Ingebouwde cupholders
 • Ontworpen met veiligheid in het achterhoofd
 • Contoured ontwerp voor comfort
 • Draagbaar

Nadelen
 • Moet worden opgeblazen

 

20. Elektronische Geheugenuitdager in Handformaat

Waarom we ervan houden: Een draagbaar elektronisch spelapparaat dat het geheugen op de proef stelt en de reflexen verbetert.

Voor een 12-jarige jongen die houdt van een mix van uitdaging en plezier, is dit elektronische hersenspel van Brainbolt een ideaal cadeau. Deze geheugenuitdager van handformaat biedt een spannende test van cognitieve behendigheid en snel geheugen. Het gaat niet alleen om snelle reflexen, het verbetert ook het denkvermogen en vergroot het zelfvertrouwen wanneer de spelers door de steeds complexere lichtpatronen navigeren.

Dit boeiende spel heeft een solomodus om alleen te spelen en een modus voor twee spelers voor vriendschappelijke competities. Of het nu een rustige middag thuis is of een gezellige bijeenkomst met vrienden, het zal gegarandeerd voor spanning zorgen. Het is ook meer dan een spel want het is een unieke manier om de ontwikkeling van de hersenen te verbeteren en het geheugen en reactievermogen te trainen. Het compacte ontwerp maakt het een uitstekende reisgenoot, klaar voor actie in de auto, in het vliegtuig of eender waar. Je hebt batterijen nodig, maar er zitten drie AAA-batterijen bij, zodat er meteen plezier gemaakt kan worden.

Voordelen
 • Verbetert het geheugen en de reflexen
 • Multiplayer-spel voor groepsuitdagingen
 • Het compacte ontwerp is geweldig voor op reis
 • Inclusief startbatterijen

Nadelen
 • Plastic knoppen waar voorzichtig mee moet worden omgegaan

 

21. Lego Technic Hovercraft

Lego Technic Hovercraft

Waarom we ervan houden: Deel van de Lego Technic reeks, deze set is ideaal om je technische vaardigheden te verbeteren.

Deel van de Lego Technic reeks, de Lego Technic Hovercraft set is ideaal voor 12-jarige jongens die geĆÆnteresseerd zijn in voertuigen, mechanica of techniek omdat deze reeks speciaal is ontworpen om hier meer kennis over te bieden en deze vaardigheden te stimuleren.

De Lego Technic Hovercraft set heeft uitgebreide instructies die je kunt volgen waardoor de fijne motoriek wordt verbeterd en kinderen begrijpen hoe ze de set in elkaar moeten zetten. De set heeft ook veel werkende onderdelen en is compatibel met andere Lego sets waardoor je dus nog meer grotere bouwwerken kunt krijgen.

Voordelen
 • Ontwikkel technische vaardigheden
 • Compatibel met andere Lego sets
 • Werkende onderdelen
 • Uitgebreide instructies

Nadelen
 • Veel onderdelen; moet zorgvuldig worden opgeborgen

 

22. Anker Soundcore Life Q20 Hybrid

Anker Soundcore Life Q20 Hybrid

Waarom we ervan houden: Noise-cancelling koptelefoon die voor verschillende activiteiten kan worden gebruikt.

Geluiden van games, muziek en TV kan een probleem zijn voor 12-jarigen en kan conflict veroorzaken in het huishouden; deze noice-cancelling koptelefoon kan zomaar de oplossing bieden. Compatibel met verschillende apparaten en door middel van Bluetooth te gebruiken bespaart deze koptelefoon het huishouden een hoop rumoer van de interesses van een 12-jarige jongen.

Deze koptelefoon van hoge kwaliteit vermindert het geluid met 90% zodat hij zich kan concentreren op wat hij aan het doen is. Met 40-uur speeltijd en een comfortabel ontwerp met traagschuim zal dit een erg goed cadeau zijn.

Voordelen
 • Stimuleert onafhankelijkheid
 • Vermindert rumoer met 90%
 • 40-uur speeltijd
 • Comfortabel; traagschuim bij de oren
 • Bluetooth verbinding

Nadelen
 • Moet worden opgeladen

 

23. New Era NY Yankees Honkbalpet

New Era NY Yankees Baseball Cap

Waarom we ervan houden: Een stijlvol en praktisch Cadeau voor een 12-jarige jongen.

Als je op zoek bent naar een praktisch cadeau voor een 12-jarige jongen dan is een honkbalpet misschien wel een goed idee. Een honkbalpet kan zowel stijlvol als praktisch zijn en de New Era NY Yankees Honkbalpet valt onder beide categorieƫn.

Met zijn klassieke design is de New Era NY Yankees Honkbalpet beschikbaar in verschillende kleuren zodat jij kan kiezen welke het beste past bij de 12-jarige jongen waarvoor je deze koopt. Een honkbalpet is zowel een fashion statement, als een ideale bescherming voor de zon en is gemaakt van 100% katoen om koel te blijven.

Voordelen
 • Een maat past de meesten
 • Klassiek design
 • Aanpasbaar bandje
 • 100% katoen
 • Beschikbaar in verschillende kleuren

Nadelen
 • Past misschien niet bij alle stijlen

Slotwoorden

Of je nou speelgoed, een spel of een praktisch cadeau wilt kopen van deze lijst, alle cadeaus zullen verschillende voordelen hebben voor de ontwikkeling van een 12-jarige jongen. 12-jarigen hebben hele specifieke persoonlijkheden, stijlen en interesses en het is belangrijk dat je iets geschikt kiest dat hier bij past waarbij je aan alle verschillende factoren denkt.

12-jarigen beginnen steeds meer op tieners te lijken, maar ze kijken nog wel op naar de volwassenen in hun levens en appreciƫren de cadeaus die je hen geeft. Deze appreciatie zal vertaald worden in een verlangen om iets nieuws uit te proberen, dus of je nou een spel, speelgoed of kit geeft die ze misschien niet zelf zouden hebben gekozen, is het waarschijnlijk dat ze hem nog steeds willen uitproberen. We hopen dat je het perfecte cadeau vindt voor jouw 12-jarige jongen.

Meer inspiratie nodig?

Gabi van Kessel
Over Gabi van Kessel

Ik ben een yogalerares die graag cadeaus geeft en anderen wil helpen om het perfecte cadeau te vinden voor vrienden, familieleden, collega's... iedereen! Ik weet dat het soms moeilijk kan zijn om het juiste cadeau te vinden en daarom wil ik daar graag bij helpen. Cadeaus geven gaat niet alleen over geld uitgeven, het gaat erover dat je laat zien dat je om iemand geeft!