21 roliga presenter till vänner som kommer få dem att skratta

Uppdaterad 2 april, 2023

Publicerad

Du är lyckligt lottad om du har häftiga vänner med ett bra sinne för humor! Det kommer att bli väldigt roligt att välja ut rätt present till dem. Du har uppenbarligen letat efter idéer, vilket är anledningen till att du kommit till detta hörn av internet, vars syfte är att göra just det.

Den här listan med 21 roliga presenter att ge till dina vänner är full med idéer som kommer att ge den lyckliga mottagaren ett gott skratt. Det blir även roligt för dig att se personen öppna det du valt. Vare sig personen gillar toaletthumor, spratt eller bara roliga varianter av användbara saker, kommer den här listan garanterat se till att din vän får ett leende på läpparna tack vare att presenten du valt är så omtänksam.

1. Baguetteformad Kudde

Loaf Lumbar Pillow

Den här roliga presenten är perfekt för en vän som älskar heminredning. Det blir en jätterolig inflyttningspresent om personen vill liva upp det nya hemmet lite, och finns det något bättre sätt att göra det än med en häftig soffkudde? Såsom den här gigantiska kudden som ser ut som en varm baguette. Bröd gör alla glada, och den här kudden kommer att sprida glädje varje gång någon lägger sig på den.

2. Ugnsvantar Formade som Hummerklor

Lobster Oven Mitts

Har du en vän som gillar att laga mat? Då kan dessa ugnsvantar formade som hummerklor från Boston Warehouse vara väldigt roande varje gång personen tar ut något från ugnen. De är inte bara användbara för att skydda händerna, utan är även snygga när de hänger på köksbänken eller ugnshandtaget. De kommer definitivt att leda till en del roliga kommentarer från gäster.

3. Badrumsfigur

Bathroom Figurine

Det här roliga prydnadsobjektet är perfekt att ställa i din väns badrum, där den kan kasta dömande blickar på alla gäster. Den är gjord av handmålat konstharts och designad för att se ut som ett litet barn som håller för näsan. Med sina 15 centimeter på höjden är den tillräckligt liten för att få plats på toalettlocket eller på en hylla. Var den än placeras kommer din vän verkligen att skratta åt den här roliga figuren vid varje toalettbesök.

4. Äggformad Badrumsmatta

Egg Bath Mat

Den här presenten är inte bara rolig, utan är faktiskt även ett häftigt och modernt inslag i badrummet. Badrumsmattan är formad som ett enkelstekt ägg och gjord av en supermjuk, luden polyestermikrofiber som är mer vattenabsorberande än bomull och lätt att maskintvätta. Materialet gör även att mattan torkar snabbt. Undersidan är täckt av ett halkfritt gummimaterial, så att det blir extra säkert att komma ut ur badet eller duschen. Din vän kommer älska att ha den här glada mattan under fötterna varje morgon.

5. Bokstöd med Superhjälte

Super Hero Bookends

Om din vän är bokälskare kommer dessa roliga bokstöd att passa in perfekt i inredningen. De är designade för att se ut som en superhjälte som håller upp en lutande trave med böcker. Det som gör dessa bokstöd unika är den magnetiska designen som döljer den del av bokstödet som faktiskt håller upp böckerna. Allt dina vänner kommer att se är superhjälten som, till synes, magiskt flyger och hindrar böckerna från att ramla. Det är en rolig och faktiskt användbar present. En serietidningsälskande vän kommer att älska den här presenten.

6. Keramisk Toalettmugg

Ceramic Toilet Mug

Är du trött på din kaffesnobb till vän som alltid klagar på att kaffet på jobbet smakar avföring (personen använder troligen en synonym)? Då är det här den perfekta presenten. Det är en gigantisk mugg på 350 ml som är gjord av hållbar keramik och handmålad för att likna en toalett. Det skickar absolut ett passivt-aggressivt budskap till den som har hand om att brygga kaffet på jobbet. Det går inte att titta på den här muggen utan att skratta.

7. Set med Salladsstrumpor

Salad Socks Set

Ge din vän en rolig present som ser till att personens tår alltid är bekväma. Det här strumpparet är designat och paketerat för att se ut som en nyttig, grekisk sallad. Strumporna är gjorda av 100 procent bomull och designade som en sallad, med bilder av oliver, rödlök, gurka, isbergssallad och smulad fetaost. Strumporna är hoprullade och paketerade i en salladsskål av kartong, och inkluderar till och med en salladsgaffel i trä. Det här är en rolig present som ser utsökt nog att äta.

8. Gigantisk Pizzafilt

Giant Pizza Blanket

Hjälp din vän att rätt utstyrsel på sig inför nästa Netflix-kväll med pizza, med hjälp av den här roliga, gigantiska flanellfilten. Den här mysiga filten är 1,5 meter i diameter, så det finns gott om plats för två personer under den fotorealistiska peperonipizzan. Den är gjord av mjukt, blektålig fleece som kan andas och maskintvättas, så den är lätt att rengöra om din vän råkar tappa lite riktig pizza på den. Det är en perfekt present till en vän som gillar att gosa på soffan; än mer så om din vän råkar vara en Ninja Turtle.

9. Filtrock med Star Wars-tema

Fantasy Blanket Robe

Om din vän älskar Star Wars så kommer han eller hon verkligen att uppskatta den här filtrocken. Nu kan personen slappa hemma och samtidigt se ut som Darth Vader. Rocken är gjord av ren polyester, så den är mjuk och kan maskintvättas. Den har ett fullständigt tryck av Darth Vader på framsidan och ärmarna, och baksidan är öppen så att den är lätt att ta av. Din vän kommer att se väldigt häftig ut när han eller hon går runt i den här riktigt roliga rocken.

10. Badlakan Format som Varmkorv

Hotdog Beach Towel

Gillar din vän att hänga vid poolen eller tillbringa dagen på stranden? Här är en rolig present som han eller hon verkligen kommer att gilla. Det är ett gigantiskt badlakan som ser ut som en stor varmkorv, komplett med ketchup, senap, lök och bostongurka. Det är gjort av vattenabsorberande och snabbtorkande mikrofiber som är lätt att maskintvätta. Det kommer även med en bärpåse för att frakta det till och från stranden. Med det här badlakanet kommer du aldrig ha problem med att hitta din vän på stranden – det är bara att titta efter personen som ligger på en gigantisk varmkorv.

11. Shot-spel med Minigolf

Golf Drinking Game

Om du har en golfande vän som gillar när det går vilt till på fester, kan det här shot-spelet kanske vara något. Spelet inkluderar en filttäckt putt-green, två klubbor, två miniatyrbollar, en flagga och till och med en påse sand till den inbyggda bunkern. Spelet har även plats för sex shotglas som gör konsekvenserna av en miss lite större. Spelet är tillräckligt kompakt för att kunna spelas på alla plana ytor, inklusive skrivbordet på kontoret om man är tillräckligt modig. Det kan bli en rolig present till en chef eller arbetskamrat som älskar golf.

12. Golfspel för Toaletten

Toilet Golf Game

Hjälp din vän att sänka sitt handikapp när han eller hon annars hade suttit och rullat tummarna. Istället för att ödsla tid på sociala medier med telefonen eller läsa på baksidan av schampoflaskor, kommer den här riktigt roliga presenten låta personen träna på sitt puttande. Setet inkluderar en green-matta för toaletten, en golfklubba, två plastbollar och ett hål med flagga. Ge inte din vän en skitdålig present; ge personen den här istället, så att vederbörande kan klämma in lite mer produktiv under dagen.

13. Exploderande Golfbollar

Gag Exploding Golf Balls

Spela ett spratt på din vän med dessa roliga, exploderande golfbollar. Bollarna har ett realistiskt utseende och är gjorda av plast med ett vitt pulver inuti. När man träffar dem med klubban exploderar dem och ger upphov till ett stort, vitt moln av rök. Du kan använda dem själv och se hur din vän reagerar, eller till och med smyga ner en på peggen, ta några steg bakåt och se vad som händer. Din vän kommer inte fatta vad som hänt.

14. Pussel med Toalettpappersrullar

Toilet Paper Puzzle

Om din vän älskar att ta det lugnt med ett glas vin och ett vackert pussel, är det här förmodligen inte pusslet han eller hon hade valt. Det kommer dock garanterat att locka fram ett skratt eller två när det öppnas. Det är ett pussel på 1000 bitar som föreställer en samling toalettpappersrullar. Varför? För att det är roligt och en påminnelse om att vi klarade oss genom 2020 och förhoppningsvis aldrig behöver slåss om toalettpapper igen.

15. Hållare för Slev

Cooking Spoon Holder

Den här roliga slevhållaren kommer att se fantastisk ut i din väns kök. Slevhållaren är gjord av värmetåligt silikon och designad som en krabba som sitter på kanten av grytan eller kastrullen. Klorna är öppna för att låta en placera sleven där eller lyfta på locket så att ångan kan komma ut. Om din vän vill göra köket lite mer humoristiskt kan det här vara en perfekt present.

16. Förkläde med Superhjälte

Superhero Apron

Med den här presenten kommer din vän se ut som en sann superhjälte i köket. Förklädet är officiellt licensierat från DC Comics och trycket föreställer Wonder Womans överkropp. Det är gjort helt av bomull, så det kan inte bara maskintvättas, utan är även svalt nog för att din vän inte ska svettas i köket. Det är heller inte bara för kvinnor, utan kan vara en riktigt rolig present även till män.

17. Rolig Tejphållare

Funny Tape Dispenser

Den kreativa designen hos denna tejphållare kommer inte bara att uppfylla flera behov på din väns skrivbord, utan även resultera i gott om kommentarer från kollegor. Hållaren är designad att se ut som en person som sitter på toaletten. Men istället för att hålla i en toapappersrulle, väntar den på att få ge din vän en bit tejp. Den inkluderar även en tejpkapare i figurens fötter, medan baksidan av hållaren har plats för klisterlappar och personens favoritpenna. I själva toalettstolen kan man dessutom förvara gem.

18. Vinstoppare med Kycklingdesign

Wine Bottle Stopper

Det här är en rolig present om din vän gillar att ta ett glas vin då och då. Det är en ovanlig vinstoppare som ser ut som en gummikyckling som fastnat med huvudet i en öppen flaska. Den är gjord av flexibelt silikon av livsmedelskvalitet som passar perfekt i flaskan och skapar en lufttät försegling för att hålla vinet i gott skick längre. Vare sig din vän lämnar den framme på bordet vid nästa bjudning eller använder den för att ta med en redan öppnad flaska till nästan sammankomst, kommer alla att prata om vilken rolig och udda liten vinstoppare han eller hon har.

19. Ölglas i Form av Hantlar

Beer Dumbbells Set

Om du har en vän älskar att gymma så kan dessa hantelformade ölglas vara en riktigt rolig present. Glasen kommer i set om två och är gjorda av hållbart och diskmaskinsäkert glas. Varje glas rymmer hela 70 cl av personens favoritöl – skål till att hålla sig i form!

20. Pussel för Vinflaskor

Wine Bottle Puzzle

Ta med dig vin till din väns fest i det här roliga pusslet för vinflaskor. Se personen kämpa med att försöka lösa pusslet för att frigöra flaskan. Pusslet är gjord helt i trä och kan återanvändas om och om igen. Det kan lämnas framme på köksbänken som en snygg hållare för vinflaskor och även agera konversationsstartare.

21. Partyspel med Elchocker

Shocking Party Game

Här är ett roligt partyspel som till 100 procent kommer att leverera skratt. Det kan spelas av upp till fyra spelare samtidigt, där alla håller i varsitt handtag. När musiken slutar måste spelarna snabbt trycka på sin knapp, och den sista att göra det får en elchock! Chocken kan ställas in på tre olika styrkor. Vill du vara lite extra elak kan du förklara reglerna men inte berätta om chocken.

Related Posts

Peter Mattsson
Om Peter Mattsson

Jag heter Peter och jag älskar att hitta den perfekta presenten till alla på min inköpslista. Det finns inget bättre än att se ett nöjd leende på någons läppar när de får något som är precis perfekt för dem. Om du vill ge den perfekta presenten så föreslår jag att du kollar in mina guider, fulla av fantastiska idéer och presenter som definitivt kommer att visa hur mycket du bryr dig om någon.