23 unika presenter till dina lika unika vänner

Uppdaterad 2 april, 2023

Publicerad

25 Unique Gifts for Your Equally Unique Friends

Om du har goda vänner så är du verkligen lyckligt lottad. Vänner är personer som gör livet värt att leva och roligt. Oavsett om det är din bästis på jobbet eller en barndomsvän, förtjänar varje kompis ett tecken på din tacksamhet och kärlek. Överraska personen med något speciellt i dag!

1. Touch-armband

Touch Bracelets

Vänskapsarmband är inte bara något man utbyter för skojs skull; de är även ett löfte om att alltid finnas där för varandra i vått och torrt. Så varför inte ge din vän en speciell typ av vänskapsarmband? Att se teknik och smycken kombinerade är inte vanligt, men med detta smarta armband har de verkligen lyckats. Dessa armband går att ansluta till en app så att man kan chatta, ställa in påminnelser om att ringa varandra etc. Även om din vän bor flera mil bort så kommer det att kännas som att ni är vid varandras sida med dessa armband.

2. Lovebox med Meddelandehjärta

Lovebox Photo Messenger

Textmeddelanden är okej, men det finns andra sätt att kommunicera. Vad sägs om en Lovebox med ett snurrande hjärta som agerar budbärare och ger din vän dina meddelanden på ett hjärtevärmande och roligt sätt? Dessa små askar kan ta emot foton, teckningar, emojis etc. som skickas via en mobilapp. När du skickar något till din väns Lovebox så börjar hjärtat att snurra fram tills att personen öppnar lådan och ser vad som kommit. Dina känslor kräver inte alltid ord, så berätta för din vän hur mycket personen betyder för dig med dessa urgulliga hjärtlådor. Perfekt som en gåva på Alla hjärtans dag till någon du älskar.

3. Hjärtformad Bambusked

Heart-Shaped Bamboo Spoon

Om din vän älskar att laga mat ska du ge vederbörande en söt träsked. Denna hjärtformade bambusked med gravyr kommer snabbt att bli personens favoritredskap i köket. Den miljövänliga skeden är en perfekt present till en vän som du vet kommer att uppskatta den. Skeden är säker att använda med keramik och klibbfria köksredskap. Gör matlagningen till en fröjd med den här söta skeden.

4. Önskeburk med Lappar

Wish Jar Kit

Det är på hög tid att dina vänner gör sina önskningar till verklighet med den här önskeburken. Kitet kommer med en genomskinlig burk med dekorativt lock, 100 lappar och en penna att skriva med. Be dina vänner att skriva vad de vill på lapparna och lägga dem i burken för att sätta hjulen i rullning. De kan öppna burken senare och se vilka önskningar som universum beviljade. Även om vissa önskningar inte uppfylls så kommer de alltid att minnas tacksamheten de kände. Positiviteten och uppskattningen som den här burken utstrålar kommer att verka uppfriskande på dina vänner. Skaffa den här önskeburken till dem för att sprida positivitet.

5. Sodastream-maskin för Bubbelvatten

Sodastream Sparkling Water Maker

Om dina vänner är besatta av att göra egna cocktails och drinkar så kan du bespara dem tröttsamma resor till butiken för att köpa tonic, bubbelvatten eller sodavatten. Skaffa en Sodastream-maskin och ge dem en väldigt välkommen överraskning. Det här kitet kommer med bubbelmaskinen, en CO2-tub och en BPA-fri, återanvändningsbar flaska på en liter. Det finns tre bubbelnivåer att välja mellan och upp till 60 liter vatten kan kolsyras med varje tub. Dess eleganta design i metall gör den estetiskt tilltalande och perfekt för både kontoret och hemmet.

6. Glassmaskin

Ice Cream Maker

Vem älskar inte glass? Den utsökta, krämiga läckerheten kan trots allt få vem som helst att gå från tjurig till glad. En glassmaskin blir den perfekta presenten till din glassälskande vän, och den här varianten kan göra vanliga ingredienser till glass, gelato, smoothieskålar etc. Den kompakta designen ser till att den enkelt kan placeras på en bänk för jämnan, och med det lättanvända och högkvalitativa ”Creamerizer”-systemet kommer glassen att bli klar på minuter. Behållarna, locken och redskapen som kommer med glassmaskinen kan dessutom maskindiskas. Din kompis kan njuta av hemgjord glass tack vare den här härliga presenten.

7. Ostbricka av Bambu med tillhörande Knivar

Bamboo Cheese Board and Knife Set

Om du har en vän som verkligen gillar att ha gäster så kan den här mångsidiga serveringsbrickan med tillhörande knivar bli en utmärkt present. Charkbrickan kommer med tillbehör som förhöjer upplevelsen och inkluderar massor av serveringsutrymme – perfekt för större sammankomster. Ostbrickan är gjord av miljövänlig bambu och är icke-porös såväl som lätt att rengöra. Det är en present som inte kräver mycket arbete, men som samtidigt är otroligt funktionell och aldrig gör någon besviken. Ge en festfixare fler anledningar att bjuda hem folk.

8. Ultraljudspridare för Eterisk Olja

Ultrasonic Essential Oil Diffuser

Aromaterapi är ett av de effektivaste sätten att hantera stress och ångest. Om du har en vän som handskas med mycket stress så kan en spridare för eterisk olja vara till stor hjälp. Asakukis ultraljudspridare för eterisk olja är smart och kan kontrolleras med en mobilapp som har ett enkelt användargränssnitt. Den eteriska oljespridaren ökar fuktighetsnivån i luften och får rummet att dofta fräscht. Att använda en spridare för eterisk olja stärker dessutom immunförsvaret och dödar bakterier såväl som mikrober i luften. Eteriska oljor är kända för att lindra stress och förbättra humör såväl som fokus. En spridare för eterisk olja kan vara precis vad din vän behöver.

9. Sanerare och Laddare för Smartphone

Smartphone Sanitizer and Charger

En sak som personer med bacillskräck älskar är att regelbundet sanera sina prylar. En telefonsanerare kan med andra ord vara en väldigt omtänksam och praktisk present för en person med bacillskräck som du tycker om. PhoneSoap smartphone-sanerare är dessutom en laddare – man kan alltså sanera telefonen samtidigt som den laddas. Vidare kan den användas för att sanera andra föremål. Den kommer i en rad olika färger och kan effektivt sanera saker på mindre än fem minuter. En smartphone-sanerare är något som alla bör ha.

10. Set med Tibetansk Klangskål

Tibetan Singing Bowl Set

Meditation har utövats i sekel för att lugna både sinne och själ. Om dina vänner är intresserade av att utforska meditation så kan du ge dem ett set med en tibetansk klangskål. Setet kommer med en trähammare, en handsydd kudde och en handgjord presentlåda av loktapapper. Dessa klangskålar sägs ha läkande egenskaper tack vare ljudet som produceras när man slår på dem. Dessa ljud ska leda till psykiska, fysiska och känslomässiga förändringar. Vidare ska klangskålarna kunna lindra smärta, minska spänningar, förbättra cirkulationen och göra immunförsvaret starkare. Den här handgjorda meditationsskålen kommer med en vacker presentlåda och är en perfekt present till meditationsälskande vänner.

11. Elektrisk Fonduegryta

Electric Fondue Maker Pot

Aktiviteter där man kan sätta sig tillsammans är underskattade inom vänskaper. Om dina vänner har spelkvällar och sammankomster på regelbunden basis så kan en fonduegryta vara den perfekta presenten. Den kan användas för att göra ost- eller chokladfondue och kommer i en rad olika färger och åtta färgkodade spett. Grytan är gjord med en giftfri, keramisk legering som snabbt blir varm och är helt klibbfri. Den kan dessutom maskindiskas, så vad väntar du på? Ge dina vänner den här fantastiska fonduegrytan och anordna fonduefester!

12. Gammaldags Skivspelare med Bluetooth

Vintage Bluetooth Record Player

Om du har vänner som verkligen uppskattar vinylskivor och allt som är gammaldags så kan en present som inkluderar dem båda bli väldigt uppskattad. En skivspelare med ett yttre som ser ut som en gammaldags portfölj är en sådan present. Victrolas gammaldags skivspelare kommer med Bluetooth-anslutning för att streama musik via enheten. Den har dessutom inbyggda högtalare och hörlursuttag för att underlätta lyssnandet. Den här vackra skivspelaren har även aux-in för att lägga till externa högtalare. Dess kompakta storlek gör den enkel att ta med sig. Ge dina vänner den här enheten och låt dem lyssna på sina favoritskivor på språng.

13. Runt 60-timmarsljus

60-hour Round Candle

Alla älskar ljus, både för deras doft och hur snygga de är. Timljuset är den bästa presenten till vänner som älskar unika inslag i sina ljus. Detta miljövänliga ljus brinner i runt 60 timmar, är gjort av 100 procent bivax och kommer att se fantastiskt ut på soffbord eller byråer. En utmärkt present till alla ljusälskare i din vänskapskrets.

14. Spapaket med Lavendel

Lavender Spa Bath Set

En dag på ett spa räcker för att återuppliva och föryngra vår anda. Om din vän har längtat efter att tillbringa en avslappnande dag på ett spa, men inte kan åkta till ett, kan du ta spat till hans eller hennes hem! Bad-setet från Seas the Day består av 100 procent naturliga ingredienser och är berikat med lavendel. Setet inkluderar ögonmask, hårhandduk, badte, bubbelbad, eterisk olja, ljus, duschkräm och badsalt. De åtta produkterna kommer att ge dina vänner en avslappnande och lyxig upplevelse. Skäm bort dina vänner med detta härliga badpaket i dag!

15. Glasögonhållare med Uggledesign

Wooden Owl Spectacle Holder

En otroligt söt och samtidigt funktionell prydnadssak som är en perfekt present. Köp den här träugglan och glasögonhållaren till vänner som använder glasögon och ofta tappar bort dem. Den här handsnidade glasögonhållaren kan även användas som pennhållare. Med den här hållaren kommer personen aldrig att glömma var glasögonen är, vilket innebär att vederbörande slipper leta.

16. Affisch av Världskartan med Skrapfunktion

Scratch Off Poster of The World Map

Reseälskare hävdar alltid att de inte rest tillräckligt. En världskarta i form av en affisch som man kan skrapa är en fantastisk present till såna vänner. Skräpaffischen kommer även med tillbehör som hjälper en att hålla koll på resorna. Den här otroliga presenten kommer se till att mottagaren håller koll på vilka platser vederbörande har besökt genom att han eller hon skrapar bort dem, som på en skraplott. Önska personen lycka till under framtida resor med den här presenten.

17. Automatisk Minilampa för Handväskan

Mini Automatic Handbag Light

Alla har vi nog en vän som har med sig allt mellan himmel och jord i sin handväska, men aldrig kan hitta något när det väl behövs. För att göra livet lite enklare för dessa personer kan en lampa för handväskan vara en omtänksam och praktisk present. Den här lampan för handväskan har en rörelsesensor och aktiveras när en hand närmar sig. Den fortsätter att lysa i tio sekunder innan den automatiskt stängs av. Den kompakta storleken gör den enkel att ha med sig i både större och mindre handväskor. Den här automatiska lampan kommer även komma väl till pass när man campar. Var en räddare i nöden och ge din vän den här otroliga prylen.

18. Smörkärnare

Butter Churner

Det är något speciellt med hemgjorda, ekologiska livsmedel. Skaffa en smörkärnare till dina vänner och låt dem göra sitt eget smör! Dazeys smörkärnare kräver bara lite fet vispgrädde, och resten av processen är helt anpassningsbar – din vän kan lägga till vitlök, örter eller vilka kryddor som helst. Smörkärnaren kommer med en handvisp på en glasburk, redskap i björkträ och en ebok med recept. Ge bort den här roliga och spännande presenten till dina vänner.

19. Maskin för egna Klistermärken

Create-A-Sticker Machine

Om din vän är besatt av att organisera så kan en maskin för egna klistermärken ligga högt på önskelistan. Xyrons klistermärkesmaskin är perfekt för att skapa etiketter, klistermärken till dagboken, designer för anteckningsböcker etc. Vare sig personen vill märka kryddburkar eller skapa söta klistermärken till kylskåpet, kommer den här klistermärkesmaskinen att komma väl till pass. Den är kompakt, lätt att förvara och enkel att använda. Den kräver ingen värme, elektricitet eller batterier. Ett roligt sätt att skapa etiketter och organisera.

20. Verktygskort med Multifunktion

Multi-Purpose Tool Card

Om dina vänner ofta stöter på situationer där de måste ha omedelbar tillgång till verktyg, är presenten du ska satsa på ett verktygskort med multifunktion. Det här verktygskortet passar i byxfickan såväl som plånboken utan problem. Detta tunna, minimalistiska underkort kan komma väldigt väl till pass för överlevnad när man campar, vandrar eller är ute på andra äventyr. Det är fullsmockat med funktioner och kan göra allt från att öppna burkar till att agera skiftnyckel. Det här är en heltäckande lösning för vardagliga problem som annars kräver specialiserade verktyg.

21. Kit för Hemgjord Chilisås

Homemade Hot Sauce Kit

Personerna i din krets som älskar kryddstark mat gillar garanterat när det hettar till och munnen brinner. Ett kit för att göra hemgjord chilisås kan vara en rolig upplevelse att ge såna personer. De får göra sin egen sås med de olika malda och hela kryddorna, och dessutom döpa den.

Det kommer dessutom med vinäger, sex glasflaskor, sex etiketter, en tratt, handskar och ett instruktionshäfte med recept. Testa om de verkligen klarar av lika mycket hetta som de hävdar med detta helvetiskt kryddiga kit.

22. Set för Handbryggt Kaffe

Pour Over Coffee Maker

För vänner som är beroende av kaffe är en varm, färskbryggd kopp himmelriket i flytande form. Bespara dem strulet med att få den där första koppen varje morgon genom att ge dem detta set för handbryggt kaffe. Cosoris kaffebryggare är gjord av borosilikatglas, som är värmetåligt och kan ställas direkt på spisen på låg värme. Filtret i rostfritt stål förhindrar att kaffesump hamnar i själva kaffet, och den här kaffebryggaren kan maskindiskas och är fri från gifter. Skänk bort den här otroliga kaffebryggaren så att du kan bjudas på en färskbryggd kopp nästa gång du kommer på besök.

23. Smart Hjälm

Smart Helmet

Har du vänner som i princip är besatta av cyklar och älskar att åka runt på dem? Då finns det nog ingen bättre present att ge dem än en hjälm – och inte vilken hjälm som helst, utan en smart hjälm. Renols smarta hjälm är utrustad med en uppsjö av unika funktioner. Hjälmen har inbyggd Blueooth-högtalare för samtal, musik eller navigering. Den kommer även med en kamera för att göra cyklandet ännu säkrare. Renols smarta hjälm har till och med blinkers och bromsljus, och de är väldigt synliga på kvällen. Hjälmen har bra luftflöde och är bekväm, med löstagbart visir och öronmuffar så att den kan användas under alla årstider och i alla väder. Den här smarta hjälmen är en drömpresent för alla cyklister.

Related Posts

Helena Dahlgren
Om Helena Dahlgren

Jag heter Helena och jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Oavsett om du vill ge dem något spännande eller något som verkligen kommer att överraska dem kommer jag att visa dig mina favoritpresenter och hjälpa dig att hitta en present som matchar mottagarens personlighet.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en fantastisk present till de viktiga personerna i ditt liv, oavsett om de är svåra eller lätta att hitta present till. Så se till att kolla in mina guider och gör dig redo att sätta ett leende på mottagarens läppar!