23 presenter till reseälskare som lever för att utforska

Uppdaterad 27 januari, 2023

Publicerad

23 presenter till reseälskare som lever för att utforska

Känner du ett världsomseglande par eller har du en vän som aldrig tycks vara hemma? Personer med ständig resfeber kommer verkligen att bli glada om de får någon av följande presenter på sin födelsedag, vid jubileum eller bara som en spontan present för att underlätta resandet. De inkluderar allt från prydnadsobjekt till behändiga, bärbara föremål som designats för att göra resor säkrare och mer bekväma, och valmöjligheterna är nästintill oändliga.

Om du behöver en present till en vän eller släkting som ständigt är på resande fot, då kommer du att hitta något perfekt till din vän på den här listan med presenter till reseälskare.

1. Packningskuber för Resväskan

Suitcase Packing Cubes

Arrangera kläder, skor, hygienartiklar och andra viktiga saker på resan med dessa behändiga packningskuber för resväskan. De kan placeras inuti resväskan för att skapa separata sektioner till alla olika saker, så att man kan resa i stil. De är gjorda av hållbara material och har blixtlås, så sakerna ligger tryggt utan att ramla runt i väskan. Om något börjar läcka under resan så hindrar de vattensäkra kuberna dessutom att det läcker ut i resten av väskan. När man rest klart är de bara att ta ut.

2. Anteckningsbok och Resedagbok

Notebook and Travel Diary

Förvara resetips och andra anteckningar i den här fantastiska, läderbundna dagboken. Det är en otrolig bok gjord av högkvalitativt läder som innehåller hundra sydda sidor, dubbelförseglade för extra styrka. Pappret funkar med reservoarpennor, vilket innebär att man kan skriva med i princip alla skrivdon. När man sedan är klar kan boken tryggt förseglas med läderbanden. Anteckningsboken ser väldigt klassisk och elegant ut, och den blir en fantastisk present till en reseälskare, som kan lägga ner den i ryggsäcken, resväskan eller handväskan.

3. Plånbok med Extra kapacitet

Extra Capacity Wallet

Män som ofta reser i arbetet eller på fritiden behöver en plats att förvara bankkort, kontanter, växer och körkort. Den här plånboken med extra kapacitet är designad för att ha tillräckligt med utrymme för att rymma allt man behöver, men är tillräckligt liten för att läggas i jack- eller jeansfickan. Mycket som behövs inför resan kan förvaras i plånboken, så att allt med koppling till ekonomin skyddas, bland annat med inbyggt RFID-skydd som förhindrar opportunistiska stölder eller kreditkortsbedrägeri. Den är perfekt för betalkort, kreditkort och ID-handlingar när man reser från land till land.

4. Massageapparat för Vaderna med Luftkompression

Air Compression Calf Massager

Regelbundna resor på flyg, vandringar eller till och med bilkörning i längre perioder kan leda till en del stress och belastning på benen. Ge en resande vän eller släkting avslappnade massage i present med den här massageapparaten för vaderna. Det är bara att trä den runt nederdelen av benen för att omedelbart lindra trötta och ömmande muskler. Välj mellan olika hastigheter och styrkor, och ställ in massageapparaten till perfekt hastighet med det behändiga, inkluderade fjärrkontrollen. Förbättra cirkulationen och minska risken för reserelaterad djup ventrombos med regelbunden massage. Lindra spänningar och främja avslappning med den här omtänksamma och personliga presenten.

5. Rullande Duffelväska

Rolling Duffel Bag

Gör resandet lekande lätt med den här stora duffelväskan, som lätt får plats med kläder, skor och andra föremål som behövs när man reser. Den är perfekt för resor av alla storlekar och kan även användas för långsiktig förvaring. Den är lätt att transportera tack vare de inbyggda hjulen och de strategiskt placerade handtagen. Den kan glida genom flygplatsen eller hjälpa en att resa smidigt på tåget. Det finns gott om fack och fickor för att dela upp alla prylar och samtidigt ha dem nära till hands. Det utskjutbara handtaget gör väskan lätt att styra och manövrera. Den är tillräckligt liten för att användas när man är borta över natten, men tillräckligt stor för längre resor.

6. Fotoalbum Föreställande Gammaldags Kamera

Vintage Camera Photo Album

Behöver du en omtänksam present till resande bekanta att fylla julstrumpan med? Det här snygga fotoalbumet är den perfekta presenten till ett resande par eller familjemedlemmar. Den är designad för att se ut som en gammaldags kamera och har plats för semesterfoton, familjefoton och favoritbilder. Den snygga designen hos detta gammaldags album gör det perfekt att lägga fram på soffbordet för att dela bilder med gäster och besökare. Använd den som en omtänksam födelsedags- eller jubileumspresent, eller som något att fylla julstrumpan med.

7. RFID-pengabälte

RFID Money Belt

Om du vill hålla kort, pengar och resehandlingar lite säkrare än i en vanlig handväskan eller plånbok, kan det här behändiga pengabältet vara perfekt för att resa lite säkrare. Bältet kan fästas ordentligt runt kroppen och är osynligt när det placeras under tröjan. Det är kompakt och diskret, och bältet har två behändiga fack som till exempel separerar pengar och pass, så att de blir enkla att fiska upp när de behövs. Det kan användas när man besöker andra länder och städer, så att man diskret kan ha med sig föremål och kontanter.

8. LED-campinglykta

LED Camping Lantern

Köp en unik och mångsidig present till kompisar som gillar att campa. Den här kraftfulla LED-lyktan är en praktisk present till alla som gillar att åka på bilresor, bo i husbil eller campa. De starka LED-lamporna i den här lyktan är perfekt för att läsa, arbete eller lysa upp ett område. Den är batteridriven och superlätt att förvara och bära med sig tack vare sin innovativa, hopfällbara design. Den är därmed lätt att trycka ihop för förvaring väskan. Håll den nära till hands genom att till exempel förvara den i bilen. Den lyser lägen och lyktan är hållbar och vattensäker, så den klarar av lite hårdare tag.

9. 3D-födelsedagskort

3D Popup Card

Önskan din vän eller släkting en glad födelsedag med ett tredimensionellt kort med resetema. Det här kortet är en originell och unik present till alla som gillar att resa, och det finns ett antal olika designer. Insidan av kortet är tomt, så du kan lägga till ett helt eget meddelande till händelser som jubileum och examen eller bara för att säga tack. Du kan se på när ett leende dyker upp på mottagarens läppar när han eller hon ser detta detaljerade 3D-kort. Det kommer även med ett matchande kuvert.

10 Hängande Necessär

Hanging Toiletry Bag

Håll hygienartiklar trygga och inom räckhåll med den här behändiga hängande necessären. Det är bara att fylla den med de viktigaste produkterna inför resan, som schampo, duschkräm och lotion. Den rullas sedan ihop för att ta upp minimalt med utrymme i resväskan, och när du nått destinationen rullar du upp och hänger den på insidan av garderobs- eller badrumsdörren. Alternativt kan den läggas platt på nattduksbordet eller en bänk. Alla produkter är lätta att komma åt tack vare de olika facken och fickorna med knappförslutning. Det blir en perfekt present till personer som reser ofta och vill hålla allt organiserat.

11. Resekudde av Minnesskum

Memory Foam Travel Pillow

Släktingar eller vänner som ofta flyger eller reser längre sträckor med bil eller buss kommer att älska den här mångsidiga resekudden, som ser till att resan blir så bekväm som möjligt. Den kan böjas, vridas och formas till alla möjliga positioner. Kudden är mjuk och hållbar, och minnesskummet innebär att den kan vridas till olika former och stanna kvar där. Använd den på flyget för att stödja ryggen eller nacken, eller placera den i baksätet på bilen så att barnen kan sova på den. Den böjbara kudden kan stödja båda armar, knän, rygg, nacke och ben, och gör alla typer av resande extremt bekvämt.

12. Telefonhållare för Flyget

In-Flight Phone Mount

Få flygresorna att gå snabbare med den här behändiga telefonhållaren. Fäst den på stolsryggen framför dig för att se på tv-serier och filmer, läsa eller spela spel. Telefonhållaren är universell och funkar med de flesta mobila enheter, och är perfekta för att hålla barnen underhållna under längre resor. Den kan användas när man reser med flyg, i bilen eller på en bordsyta så att telefonskärmen syns utan att man måste använda händerna. Se till att telefonen inte halkar av den hala brickan på flyget eller ramlar ner under bilsätet med den här behändiga hållaren.

13. Termos

Vacuum Bottle Flask

Gillar du att njuta av en kopp varmt kaffe eller smutta på kall juice. Alla reseälskare behöver en bra termos på resorna. Håll drickan nära till hands och varm eller kall med den här klassiska, isolerade termosen. Den är gjord av hållbara material och designad för att klara av smällar och repor. Det säkra locket skruvas av, vilket förhindrar läckor, och den kommer även med en kopp i stål. Den är perfekt för camping, tågresor eller vandringar, och den här tåliga termosen blir en fantastisk resepresent som kommer att hålla i åratal.

14. Organiserare för Elektronikkablar

Electronic Cable Organizer

Med tanke på all den teknik som behövs under jobbresor eller till och med fritidsresor, är den här behändiga väskan för kabelförvaring ett innovativt sätt att hålla allt organiserat. Här kan man förvara telefonladdare, laptopladdare, kablar, USB-sladdar och andra föremål man behöver till sina mobila enheter. Allt placeras prydligt i de olika facken och nätfickorna, och hålls på plats av elastiska band. Se till att allt ligger nära till hands och tappa aldrig bort en laddare igen! Surfplattor, telefoner och datorer kan förbli anslutna och laddade med den här behändiga organiseraren.

15. Väska för Vin

Wine Tote Bag

Den här bärbara vinryggsäcken är en perfekt present till alla vänner eller familjemedlemmar som gillar att promenera, vandra eller utforska. Den kan användas för långa turer och rymmer utan problem två vinflaskor, mat och snacks. De vadderade remmarna och den förstärkta väskan ser till att den är lätt att bära på axlarna och ta med överallt. De inkluderade stålmuggarna är tåliga och ser till att vinet förblir vid rätt temperatur. Ta med den under resor eller använd hemma för en spontan picknick.

16. Personligt Vattenfilter

Personal Water Filter

Håll dricksvattnet rent och säkert med det här behändiga, personliga vattenfiltret. Det är en innovativ säkerhetsprodukt som är en fantastisk present till resenärer, campare och äventyrare som gillar att ta sig till världens alla hörn och kanter. Det kan enkelt filtrera vatten och se till att det är fritt från parasiter, bakterier och andra skadliga substanser samtidigt som man bibehåller vätskebalansen. Släng ner det i ryggsäcken och ta med det på resor för att kunna dricka fräscht och rent vatten. Dess avancerade filtreringssystem rengör och filtrerar fyra tusen liter vatten.

17. 3D-sovmask

3D Eye Mask

Få lite välbehövlig sömn och vakna fräsch och utvilad med den här lätta och ljudisolerande sovmasken. De förstärkta ögondynorna gör masken bekväm att använda på långa resor och förhindrar att ljus läcker in. De inbyggda Bluetooth-hörlurarna låter dig spela dina favoritlåtar för att underlätta sömn och avslappning. Håll störningar från högljudda passagerare eller rastlösa barn, och skapa en helt egen värld. Den är fantastisk för resande, men kan även användas hemma för att förbättra sömnkvaliteten och hjälpa till att motverka sömnlöshet.

18. Portabelt Skötbord

Portable Changing Pad

Att resa med barn kan vara väldigt roligt, men det kan vara knepigt att byta blöja på bebisar och småbarn. Men med den här produkten behöver man inte oroa sig, eftersom det är ett skötbord som designats för resor och gör det lekande lätt att byta på barnen. Bordet har tillräckligt mycket förvaringsutrymme för att ta med sig extrablöjor, krämer och servetter, och kan fällas ut för att ge gott om utrymme för bebisen att ligga på. Täck underlag för att se till att bebisen förblir ren och inte kommer i kontakt med bakterier med detta vattensäkra och lättrengjorda skötbord.

19. Kombinationslås för Resväskor

Luggage Combination Locks

Dessa behändiga små lås blir en perfekt present till personer som ofta flyger eller åker på semester. Håll väskorna låsta och trygga så att saker och ting inte försvinner under resans gång eller när de lastas på och av. De är godkända av amerikanska Transportsäkerhetsadministration (TSA), och de är lätta att sätta fast på alla väskor samtidigt som de är lätta att programmera med en egen kombination. De lättlästa siffrorna gör låsen enkla att låsa och låsa upp, och de kommer i ett paket om fyra – tillräckligt för att skydda hela familjens väskor vid nästa resa.

20. Resebricka

Travel Tray

Barn och vuxna kan njuta av mat, dryck och snacks utan risk för att spilla med den här behändiga resebrickan. Den är gjord av hållbar plast som enkelt torkas ren och som kan fästas och användas på flygplan, i bilen eller ett antal andra platser. Varma och kalla drycker kan förvaras i den behändiga mugghållaren medan själva brickan kan användas för att äta, leka med leksaker eller förvara småsaker. Brickan och mugghållaren kan fällas ihop platt när de inte används, så att de enkelt kan förvaras och packas i väskan.

21. Golfbag för Resor

Golf Club Travel Bag

Golfspelare kommer att älska att få den här golfbagen i julklapp eller födelsedagspresent. Ibland kan man behöva resa med sina golfklubbor för att ta sig till turneringar eller roliga banor, och den här golfbagen tillhandahåller ett bra sätt att få dem med sig på ett säkert sätt. Bagen ger fullkomligt skydd till klubborna och har stora fickor som rymmer golftillbehör som handskar, handdukar, bollar och peggar. När man lagt allt i bagen ser remmar till att allt ligger extra säkert och skyddas mot smällar.

22. Portabelt Dörrlås

Portable Door Locks

Kvinnliga vänner eller äldre föräldrar som reser ensamma kommer att känna sig säkra och skyddade med dessa portabla dörrlås. De är små och lätta att ta med sig, och erbjuder extra säkerhet när man bor på hotell eller i hyrda lägenheter. Placera låset över dörren och använd kedjan för att hindra alla från att komma in i rummet. Dessa lås är trygga och barnsäkra, och kan användas med vilken dörr som helst för att höja säkerheten.

23. Miniglob av Kork

Mini Cork Globe

Reseälskare som gillar att föreviga sina resor kommer verkligen att älska den här originella korkgloben. Alla världens länder är tryckta på globen, som dessutom kan rotera. Färgglada nålar kan sedan användas för att markera de länder man besökt eller planerar att resa till i framtiden. Den här snygga lilla globen är lättviktig och iögonfallande, och blir en rolig present som kommer att se fantastisk ut i bokhyllan eller på skrivbordet. Basen i rostfritt stål ser till att globen är balanserad och står säkert, utöver att göra den lättviktig och enkel att flytta. Det här är en perfekt present till släktingar och vänner som gillar att resa.

Related Posts

Helena Dahlgren
Om Helena Dahlgren

Jag heter Helena och jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Oavsett om du vill ge dem något spännande eller något som verkligen kommer att överraska dem kommer jag att visa dig mina favoritpresenter och hjälpa dig att hitta en present som matchar mottagarens personlighet.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en fantastisk present till de viktiga personerna i ditt liv, oavsett om de är svåra eller lätta att hitta present till. Så se till att kolla in mina guider och gör dig redo att sätta ett leende på mottagarens läppar!