27 fantastiska presenter för musikälskare i ditt liv

Uppdaterad 15 januari, 2023

Publicerad

Gift ideas for music lovers

Musik har alltid varit ett sätt att uttrycka känslor och säga saker vi annars inte kan säga. Någon som älskar harmonier lär otvivelaktigt skatta allt som har med musik att göra högt. Allt möjligt kan bli utmärkta presenter till dem, från vinylskivor till brusreducerande hörlurar. Är du fortfarande osäker på vad du bör köpa till en musikfanatiker? Då ska du inte oroa dig. Vi har sammanställt en detaljerade presentguide för alla dina musikälskande vänner.

1. Sony Brusreducerande Trådlösa Hörlurar

Sony Noise-Canceling Wireless Headphones

Alla vill väl kunna lyssna på musik i en miljö utan distraktioner? Vanliga hörlurar tar inte bort bakgrundsljud, vilket innebär att ljudkvalitén försämras. Därför är dessa hörlurar av premiumkvalitet från Sony så bra, eftersom de har massor av funktioner, inklusive brusreducering. Tack vare ett kraftfullt batteri kan de leverera 30 timmars uppspelning på en enda laddning. Ge din vän dessa toppklassiga, brusreducerande hörlurar för att hjälpa personen göra tråkiga resor till jobb eller skola till något spännande och roligt.

2. Vattensäker Bluetooth-högtalare

Waterproof Bluetooth Speaker

Inget firande är fullständigt utan musik. Alla vill dansa till sina favoritlåtar och ha roligt. Därför är en Bluetooth-högtalare en riktigt bra present till alla musikälskare som kommer väl till pass vid fester eller spontana sångstunder med vänner. Men finns det något som är ännu bättre än en Bluetooth-högtalare? Ja, en vattensäker Bluetooth-högtalare! Den är perfekt för att lyssna på musik i både kök och dusch, och din vän kommer inte behöva oroa sig över att spilla något över den. Överraska personen med denna fantastiska högtalare idag.

3. Anteckningsbok för Sångskrivare

Songwriter’s Notebook

Försöker du komma underfund med vad du ska köpa till din talangfulla, sjungande vän? Då behöver du inte leta längre, för den här anteckningsboken för sångskrivare är en fantastisk present. Det är en kompakt bok med en rad olika mallar såväl som linjerat papper, där man kan skriva noter eller diagram av gitarrbanden. Den har även flera andra funktioner för att lägga till sångtitlar, refränger, outron etc. Den här anteckningsboken är väldigt funktionella när man skriver musik, så din musikaliska vän kommer garanterat att uppskatta den.

4. “You Are My Sunshine” – Gammaldags Speldosa

“You Are My Sunshine” Vintage Music Box

Gör ett ställningstagande med denna speldosa! Dessa små lådor kommer med en rad olika melodier och stilar. De är dessutom graverade och kan därför med lätthet ge upphov till spännande konversationer. Alla Johnny Cash-fans kommer att gilla den gammaldags speldosan med ”You Are my Sunshine”. En speldosa kan dessutom vara ett roligt samlarobjekt att lägga till i sin samling.

5. Ann Clark Notformad Pepparkaksform

Ann Clark Cookie Cutters Music Note

Pepparkaksformar är perfekta presenter till personer som gillar att baka, men tänk om den man ska köpa till även älskar musik? Japp, då kan man köpa en pepparkaksform som ser ut som en not! Kakorna man gör med denna är verkligen höjden av kreativt bakande. Ge dem i present till din vän så att han eller hon kan njuta av en färsk omgång musikkakor.

6. MrCuff Manschettknappar Formade som Noter

MrCuff Music Notes Cufflinks

Vanliga manschettknappar är riktigt fina presenter, men lite kreativitet har inget skadats av! MrCuffs manschettknappar formade som noter kommer i set om fyra i en flådig låda. Med dem kommer musikälskaren alltid att ha med sig en påminnelse om sin passion. De är verkligen bra när man vill visa vad man gillar och få tråkiga skjortor att se lite roligare ut. Ge dem i present till dina manliga vänner så att de kan kanalisera sin kärlek för musiken genom sin garderob!

7. Donner Bältdriven Bluetooth-skivspelare

Donner Belt-Drive Bluetooth Turntable

Äger din vän en imponerande skivsamling som han eller hon ständigt skryter om? Då kan en skivspelare vara en perfekt present. Donner bältdriven skivspelare är en utmärkt apparat som är utrustad med Bluetooth. Den har även ett avancerat system för att minska glid, vilket minskar slitaget på vinylskivorna, och med maximal ljudpålitlighet blir ljudet klart och utan förvrängning. En perfekt present för de som verkligen älskar musik på vinyl.

8. Resemugg i Pianomönster

Piano Coffee Travel Mug

Kaffe är ens bästa vän under långa dagar när man har massor att göra. Koffein och musik är dessutom en förtrollande kombination. För att hedra detta himmelska band är en resemugg med pianomönster väldigt passande. Med dubbel isolering kommer kaffet att förbli vid rätt temperatur hela dagen – din vän kommer att bli slagen med häpnad. Överväger du vad du ska köpa i present till en musikälskare som gillar kaffe? Lägg till den här på inköpslistan.

9. Strumpor med Musiktema

Music-Themed Socks

Alla uppskattar att få strumpor i present, speciellt om de är av det roligare slaget. Strumpor med musiktema är en perfekt present för strumpsamlare som gillar ljuva toner. Dessa strumpor kommer i en rad olika färger och stilar, och är gjorda i ett mysigt tyg som kan andas, för maximal komfort. Låt musikens glöd hålla din väns fötter varma under kyliga dagar.

10. Niubee ställ för vinylskivor

Niubee Vinyl Record Storage Holder

Samlare av vinylskivor behöver ett bra ställ för att visa upp sin samling. Har du vänner med massor av skivor nedtryckta i kartonger? Ge personen det här gulliga stället för att råda bot på det. Niubee ställ för vinylskivor har tolv platser som möjliggör enkel organisering. Den här skivhållaren är gjord av akryl och ser riktigt bra ut när man vill visa upp skivorna. Den är dessutom otroligt behändig eftersom den förebygger att damm ansamlas och att skivorna skadas.

11. Apple Watch-armband med Pianomönster

Piano Apple Watch Replacement Wrist Bands

Har din vän en Apple Watch samtidigt som han eller hon råkar vara musikälskare? Ett spännande armband för klockan kan då vara en rolig present. Tråkiga, enfärgade armband tillför inget till ens look, men dessa pianodesignade varianter kommer garanterat att bli en hit. De är riktigt djärva och låter en visa upp ens personlighet. Ge bort dessa armband och låt din vän bära sin musik på handlederna.

12. Filt med Not

Music Note Throw Blanket

Filtar är den perfekta presenten för nästan alla, eftersom de är mjuka, mysiga och härliga. Musikälskare kommer dessutom att gilla den här filten med notdesign lite extra, eftersom det blir ett utmärkt tillskott till deras andra ägodelar med musiktema. Filtar är användbara året runt, och att välja vackra exemplar gör även mycket för inredningen. Ge dessa läckra filtar med noter på till din vän för att låta personens hjärta spela en extra glad melodi.

13. Skräddarsydd Glasplakett med Spotify-låt

Personalized Spotify Glass Art

Skräddarsydd glaskonst är ett riktigt bra sätt att tillägna en speciell låt till någon man älskar och bryr sig om. Dessa skräddarsydda glasplaketter har en Spotify-låt tryckt på sig tillsammans med en kod, och när koden skannas så spelar Spotify låten. Vad du än vill säga, säg det med en sång! Dessa skräddarsydda glasplaketter är dessutom riktigt snygga att ha i hyllan. Ge dem som ett tecken på din kärlek och uppskattning till vänner och andra närstående. Detta romantiska föremål är en perfekt gåva på Alla hjärtans dag.

14. Marshall Nyckelkrok

Marshall Jack Rack

Vill du ge bort något minnesvärt som mottagaren kan hänga sina gitarrnyckelringar på? Denna Marshall nyckelkrok kan vara det perfekta valet, med fyra nyckelringar formade som gitarrkontakter och ett kit för att montera enheten på väggen. Det snygga utseendet hos den här kroken passar perfekt för både hem och studio. Den är lätt att installera och den eleganta stilen är lockande för personer med smak. Det här kan vara den perfekta presenten till en musikalisk vän.

15. Världens Minsta Bluetooth-högtalare

World’s Smallest Mini Bluetooth Speaker

Ibland är världens minsta Bluetooth-högtalare allt som krävs för att få en musikälskare att älska en ännu mer. Den är något bredare än ett mynt, men den här pyttelilla högtalaren lär vara bättre än någon annan högtalare som musikälskaren ifråga äger. Och låt dig inte luras av storleken, för med en ljudnivå på över 90 dB kommer du att chockas över hur högt ljud den kan leverera. Utöver att spela högkvalitativ, hög musik kan den här lilla högtalaren även låta en ta bilder med sin telefon med hjälp av högtalarknappen – det är verkligen en funktionsrik och kompakt present att överraska en närstående med! Denna gåva är verkligen unik och rolig.

16. Skräddarsytt Armband med Plektrumhållare

Personalized Guitar Picks Bracelet

Alla har vi nog en person i våra liv som alltid tappar bort saker och ting, speciellt om de är väldigt små. Om din musikälskare råkar vara en gitarrist och dessutom en av dessa personer, då kan du rädda personen från fasan att inte kunna hitta ett plektrum, genom att ge bort detta hjälpsamma armband. Det ser inte bara väldigt trendigt ut, utan har dessutom plats för upp till två plektrum i standardstorlek. En storlek passar alla och det kommer med ett medelstort plektrum! Så ge bort det och spara din närstående massor av tid (och pengar) genom att slippa leta efter plektrum!

17. Amazon Echo

Amazon Echo

En av de bästa innovationerna på senare år är utan tvekan den smarta högtalaren. Om din musikälskande vän inte har en, varför inte överraska personen med denna behändiga, vänliga och användbara högtalare, som inte bara spelare favoritmusik, utan även axlar rollen som personlig assistent? Den kan strömma musik från plattformar som Amazon Music, Apple Music, Spotify och SiriusXM, för att nämna ett fåtal. Den populäraste funktionen är dock dess otroligt starka bas. Därför lär den bli en omedelbar hit hos personer som gillar lite väl hög musik!

18. Just The Ticket: Organisatör för Biljetter

Just The Ticket: Ticket Stub Organizer

Utöver videor och foton kan man med denna biljettbok samla minnesobjekt från live-framträdanden, så att man vet exakt vilken plats man satt på. Upp till 80 biljetter kan sparas på de 20 dubbelsidiga arkivsidorna. Det finns även plats för linjerat papper där man kan skriva egna kommentarer om varje händelse. Det är ett riktigt roligt sätt att bevara minnen på. Den är utformad som en mapp med två ringar, vilket gör det enkelt att lägga till i samlingen av biljetter och souvenirer. Ge den här biljettorganisatören till vänner om du vill påminna dem om de speciella minnen ni delar.

19. Snark St-8 Stämmare

Snark St-8 Clip-On Tuner

Med den här batteridrivna stämmaren kommer mottagaren kunna stämma gitarren var som helst. Med ett helt omdesignat processchipp och tonkalibrering kan man stämma vartenda instrument på ett exakt sätt. Den nya displayen har mer levande färger och kan vridas i 360 grader, så att man kan stämma i alla vinklar. Den är lätt att justera och sitter ordentligt på plats.

20. Bonaok Trådlös Karaokemikrofon med Bluetooth

Bonaok Wireless Bluetooth Karaoke Microphone

Den här karaokehögtalaren kan få vilken sammankomst som helst att väckas till liv. Den inbyggda Bluetooth-modulen fungerar som högtalare och uppspelare, och funkar med alla typer av sångappar. Flerfunktionsknapparna gör det enkelt att byta läge, ändra volymen, sjunga och spela upp låtar. Bluetooth- och kabelanslutningar är tillgängliga på enheten.

Det är bara att ansluta telefonen via kabel eller Bluetooth och sedan starta sångappen på mobilen. Med tydligt ljud och detaljerade ljudeffekter kan man lyssna och sjunga var man än är. Det här är en utmärkt produkt för att hjälpa ens vänner att sjunga och göra speciella tillfällen ännu mer minnesvärda.

21. Beats Studio-hörlurar

Beats Studio Buds

Vi lever i den trådlösa eran, och det är på tiden att du hjälper din musikälskande kompis att göra sig av med de trådbundna hörlurarna. Beats Studio-hörlurarna utklassar de föråldrade varianterna på fler sätt än din vän kan tänka sig. De har inte bara ett modernt, elegant utseende, utan erbjuder även imponerande funktioner som brusreducering, transparensläge och korskompatibilitet. Vi garanterar att dessa hörlurar snabbt kommer att bli din kompis favoritpresent och garanterat alltid följa med, oavsett var personen går!

22. Pennor i Form av Trumpinnar

Pencil Drumsticks

Dessa roliga pennor är utmärkt att fylla ut julstrumpan med för både aspirerande och professionella trummisar. Trumpinnarna fungerar som vanliga pennor, men förvandlas till riktiga instrument när tiden är inne – perfekt för spontana trumsolon på kontoret! Trumpinnepennorna är gjorda av högkvalitativt trä och ytan är len och fri från ojämnheter. Man kommer alltså inte att riva sig eller få stickor, och de går inte sönder i första taget.

23. Audio Ljudgränssnitt med DJ-mixer

Audio Interface with DJ Mixer

Har du en vän med stor talang som älskar att mixa musik, men inte har någon aning om hur han eller hon ska ta sina färdigheter till nästa nivå? Då är detta en produkt du bör överväga. Den fungerar som ett USB-ljudsystem såväl som en blending-station. Kombinationen av utrustning för ljudmixning i en och samma enhet ger användare enkel och total kontroll över röst och ljudeffekter.

24. Gammaldags Gitarrformade Krokar

Vintage Guitar Shaped Decorative Hooks

Dessa unika, gitarrformade krokar tillför personlighet till hemmet och gör att det känns som om man lever i ett fantastiskt musikstycke. De är gjorda av stål och konstharts, vilket gör dem starka och hållbara – de kan bära upp till 25 kg, vilket räcker gott och väl för plagg, nycklar, ryggsäckar och andra föremål. Setet kommer med tre krokar och lämpar sig perfekt för musikälskande vänner, familjemedlemmar eller andra speciella personer.

25. Crosley Retro Bluetooth-bergsprängare med Kassettspelare

Crosley Retro Bluetooth Boombox Cassette Player

Med denna retrodesignade kassettspelare blev det precis betydligt enklare att köpa något till din audiofil till vän. Lyssna på alla gamla kassettband eller använda den inbyggda inspelaren för att skapa egna. Använd metallreglagen ovanpå enheten för att ändra volym och ljudkaraktär, medan de intilliggande knapparna växlar mellan funktionerna.

26. Vox Hörlursfärstärkare för Gitarr/bas

Vox Guitar/Bass Headphone Amplifier

Om musikern i ditt liv ofta får klagomål på oväsen, då kan Vox amPlug 2 vara perfekt. Det är en hörlursförstärkare med uppladdningsbart batteri, och den är det snabbaste och enklaste sättet att få riktigt bra ljud. Den tar nästan inte upp något utrymme och är ett utmärkt val när man inte kan kräma på med högtalarvolymen.

27. Kala Start-kit Ukulele

Kala Learn to Play Ukulele Starter Kit

Utmana din musikälskande vän att lära sig ett nytt instrument genom att ge bort detta start-kit för att lära sig att spela ukulele. Kitet kommer med en bärväska med Kala-logon såväl som en snabbguide på 20 sidor, med information om ukulelen och förslag på hur man kommer igång. Det här är den populäraste ukulelestorleken, såväl som den minsta, vilket gör den perfekt för en musikalisk vän.

Related Posts

Helena Dahlgren
Om Helena Dahlgren

Jag heter Helena och jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Oavsett om du vill ge dem något spännande eller något som verkligen kommer att överraska dem kommer jag att visa dig mina favoritpresenter och hjälpa dig att hitta en present som matchar mottagarens personlighet.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en fantastisk present till de viktiga personerna i ditt liv, oavsett om de är svåra eller lätta att hitta present till. Så se till att kolla in mina guider och gör dig redo att sätta ett leende på mottagarens läppar!