27 julklappar till par som kommer att överraska dem

Uppdaterad 1 april, 2023

Publicerad

I jul är det dags för dig att bestiga tronen som den bästa julklappsgivaren. Den där personen som känner sina vänner och familjemedlemmar bättre än någon annan. Om du är ute efter att köpa julklappar till ett speciellt par i ditt liv så kommer den här listan med 27 roliga julklappar till par att ge dig den perfekta idén, som övertygar dem om att du har planerat och shoppat hela året.

Vi har gjort grovgörat för att hitta de häftiga presenter som de kommer att älska, och som lär göra dig till en hjälpte när de öppnar paketet och hittar något de inte kan leva utan. Oroa dig inte, det blir vår lilla julhemlis.

1. Dold Fotolåda

Hidden Photo Box

Ge paret du handlar till något unik i jul – en liten digital fotolåda. Den är perfekt för att skicka bilder och meddelande mellan familjemedlemmar som befinner sig långt borta, eller till och med för paret som tvingas vara ifrån varandra under jobbresor och dylikt.

Fotokuben ansluts till en app på deras telefon, så att de kan skicka omedelbara digitala påminnelser om sin kärlek för varandra med ett knapptryck. När ett nytt meddelande kommer till lådan börjar hjärtat på lådan att snurra. När de öppnar lådan kommer det att finnas en speciell överraskning bara för dem i.

2. Fotoalbum

Picture Frame Album

Det här vackra fotoalbumet blir en perfekt julklapp till paret som älskar att dela med sig av sina favoritminnen med familj och vänner som kommer på besök. Till skillnad från fotoalbum som kräver lim eller har plastfickor som potentiellt kan skada bilderna, är det här albumet fullt med individuella album i full storlek som samlats i samma pärm.

Det kommer i två olika storlekar: 12,5 x 18 cm eller 20 x 25 cm. Minnen så pass speciella som deras förtjänar att visas upp på ett storslaget sätt, och den här julklappen levererar det.

3. Tyngdfilt i King Size

King Weighted Blanket

Att mysa framför brasan under en filt på julafton kommer att låta som en ännu bättre idé med den här julklappen. Det är en tyngdfilt som inte bara håller dem varma, utan de insydda glaspärlorna tillför tyngd, som bevisats hjälpa mot ångest och gör det snabbare och lättare att somna.

Det är industristandard för tyngdfiltar att aldrig stämma överens med de traditionella sängstorlekarna, trots löften om motsatsen. Men den här tyngdfilten är faktiskt king size, så det finns gott om plats under den. Med den här julklappen kommer de aldrig att kliva upp ur sängen igen, och de lär tacka dig för den bästa sömn de någonsin fått.

4. Djupgående Massagepistol

Deep Massage Gun

Den här julklappen kommer att hjälpa paret du handlar till att få bättre massage utan att trötta ut händerna. Med nio olika munstycken och sex hastigheter kan de få just den massage de vill ha, med minimal ansträngning.

Det är även en perfekt present om dina vänner tränar. Den kompakta storleken gör den lätt att kasta ner i gymväskan efter träningen för att få en återhämtande massage.

5. Champagneflöjt utan Stjälk

Stemless Champagne Flutes

Den här julklappen kommer att ge det lyckliga paret all anledning att fira varje milstolpe de når varandra. Dessa moderna, stjälklösa champagneflöjter är ett uppfriskande alternativ till traditionella flöjtglas, som lätt går sönder eller måste diskas för hand.

Dessa flöjter är hållbara och kan diskas i diskmaskin. De kan även användas som utmärkta cocktailglas. Om dina vänner älskar lite bubbel men vill slippa onödigt bök i vardagen, kommer de att höja glaset till den här julklappen.

6. Kaffekoppar i Glas

Glass Coffee Mugs

Detta gulliga set med kaffekoppar är gjord för förälskade par. På juldagsmorgon kan de smutta på sitt kaffe tillsammans ur dessa unika, genomskinliga glaskoppar. Designen med dubbla väggar ser till att kaffet hålls isolerat samtidigt som utsidan av koppen förblir sval.

Innerväggen är formad som ett hjärta, vilket tjänar som en påminnelse om deras kärlek vid varje klunk. Den här julklappen kommer att bli ett vackert tillskott till deras koppsamling.

7. Vinkaraff i Glas

Glass Wine Decanter

Om paret du ska handla något till uppskattar högkvalitativa viner – alltså inte något som kommer i en låda – kommer de att älska den här julklappen. Det är en karaff i glas som är olik alla andra de sett. De är bara att sätta fast karaffen på flasköppningen och sedan vända allt upp och ner för att dekantera vinet.

En bonus med denna karaff är dock att den, till skillnad från alternativa produkter, gör det enkelt att föra tillbaka vinet till flaska. Det är bara att göra som ovan, fast omvänt, för att lufta vinet på kuppen. De kommer att bli imponerade över denna present.

8. Rödvinsluftare

Red Wine Aerator

Den här julklappen ger par all anledning att öppna flaskan med rödvin även om de bara vill ha ett glas. De behöver inte dekantera hela flaskan med det här häftiga tillbehöret. Allt de behöver göra är att placera vinglaset under pipen och hälla vinet i den översta kammaren.

Den patenterade kammaren drar ut luften när vinet passerar genom systemet och ner i glaset. Detta producerar omedelbart ett aromatiskt vin med riklig smak, till skillnad från karaffer, som kan ta upp till tre timmar. Vem har tid att vänta i tre timmar på ett glas vin? Med den här julklappen behöver man inte det.

9. Lyxiga Cocktailredskap

Luxury Cocktail Tools

Om paret du ska julhandla till vill slänga ihop sin nästa cocktail med redskap som är precis lika imponerande som deras bartendingfärdigheter, är det här julklappen för dem. Skippa det tråkiga setet i rostfritt stål som du övervägde att skaffa, utan ge dem detta set av galvaniserat stål och med roséguldfärg.

Setet kommer med en shaker i full storlek, fem barredskap och ett träställ som de kan använda för att visa upp sina högklassiga barredskap. Den här julklappen kommer att se fantastisk ut på deras köksbänk eller barvagn.

10. Modern Ishink

Modern Ice Bucket

Se till att det lyckliga paret aldrig får slut på is under nästa fest med den här häftiga julklappsidén. Den här ishinken har inte bara isolering med trippelväggar för att hindra isen från att smälta, utan har även en unik design i teakträ som kommer att se fantastisk ut i alla dekorer.

Den är stor nog att rymma två liter is och kan även användas för att kyla flaskor med vin eller champagne. Nästa gång deras vänner kommer över på en cocktail kommer den här presenten att vara lika användbar som den är vacker att titta på.

11. Partyskål för Chips

Party Chip Tray

Varje par behöver minst en bra skål för att servera chips och salsa till spelkvällar, och den här julklappen är den perfekta varianten. Allt som serveras i denna skål kommer automatiskt att bli mer sofistikerat jämfört med plastskålar. Setet kommer med två skålar – en större för chips eller snacks och en mindre för dip. Båda är gjorda av solitt akacieträd, som är miljömässigt hållbart.

När de inte har fester kan de även använda den större skålen till frukt eller bara som en snygg pjäs på bordet. Det här är en present de kommer älska att ha i sitt hem.

12. Ramen-set för Två

Ramen Set for Two

Den här julklappen är en rolig idé för att få paret du köper något till att börja laga mat tillsammans. Det ett ramen-set för två som kommer med allt de behöver för att servera deras rame-mästerverk på bästa möjliga set. Det inkluderar två skålar, två uppsättningar ätpinnar och två slevar. De unika springorna på skålarna gör att de håller ätpinnarna på plats så att de inte ramlar av när man bär skålarna till borden.

Om flådiga ramen-recept är lite mer än de klarar av så är det inga problem; presenten kan göra till och med ett billigt nudelpaket till något som glänser på Instagram.

13. Badrockar för Par

Couples Bath Robes

Ge dina vänner möjligheten att anordna spa hemma i jul med den här uppsättningen lyxiga badrockar. Rockarna är gjorda av högkvalitativ kammad bomull, vilket gör dem ännu mjukare än vanliga bomullsrockar. Det innebär även att de är mer absorberande.

Setet kommer med två badrockar och två bar spa-tofflor. Varje gång de kliver ut ur duschen och drar på sig dessa kommer de att känna som om de är på ett 5-stjärnigt spa.

14. Portabla Bordslampor

Portable Table Lights

Här kommer en julklappsidé som alla par kommer att få stor användning av. Var de än behöver ljus kan dessa portabla lampor leverera. De är uppladdningsbara med USB och behöver därför inte kopplas till eluttaget, samtidigt som de inte kräver dyra batterier som konstant måste bytas.

Vare sig det är på en mörk bokhylla, ett bord i trädgården, ett tält under campingen eller som en extra läslampa, kommer dessa lampor att vara en present de kommer älska att ha i sina liv.

15. Järn för Mini-Donuts

Mini Donut Maker

Utsökta, hemgjorda donuts står på menyn med den här julklappen. Det är ett järn för mini-donuts som låter dina vänner slänga ihop proffsiga donuts utan större svårighet. Om de kan använda ett våffeljärn så kan de använda den här smarta maskinen.

Det är bara att hälla smeten i de klibbfria formarna, stänga locket och vänta några minuter, varpå de får sju små donuts de kan glasera eller dekorera som de vill. De är perfekta som snacks, festmat eller något sött till barnen.

16. Kit för att göra Ljus

Candle Making Kit

Att vara kreativa tillsammans kan föra ett par närmre varandra. Den här julklappen låter dem göra ljus med skräddarsydda dofter. Ljus-kitet kommer med allt de behöver för att skapa egna ljus med hjälp av spisen.

Det kommer med två doftsatta oljor, men de kan använda vilken eterisk olja de vill för att återskapa sina favoritdofter.

17. Ficköversättare

Pocket Language Translator

Paret som älskar att resa kommer verkligen att gilla den här julklappen. Det är en pryl som gör att de i princip har med sig en tolk vart de än reser. Det är bara att tala in i enheten, så översätter den exakt vad de säger till 75 olika språk. Den som svarar kan tala in i enheten, så översätter den tillbaka till ursprungsspråket.

Visst kan de använda telefonen, men alla vet hur opålitlig Google Translate är. Den här specifikt framtagna enheten garanterar att man översätter till det man vill säga, utan pinsamma misstag. Med den här julklappen kan de resa som lokalbor, utan att behöva lägga veckor på att studera språket.

18. Vägghållare för Surfplatta

Tablet Wall Mount

Den här julklappen är perfekt för paret som älskar att ha enkel tillgång till sin teknik, oavsett var de är i hemmet. Med den här universella hållaren för surfplattor kan de hänga sin padda i badrummet, garaget eller köket för att omedelbart få en smart-tv de kan se på medan de badar eller lagar mat.

De kan även använda den som en hubb till sitt smarta hemnätverk. Gör deras hem mer teknikvänligt med den här användbara julklappsidén.

19. Smyckeskrin för Par

Couple’s Jewelry Box

Om paret du ska handla något till i jul gillar smycken och annat bling, kommer det här stora smyckeskrinet se till att alla deras dyra ägodelar är trygga och organiserade.

Organiseraren är gjord av vitt veganläder och har gott om plats för flera personers klockor, halsband och örhängen, eller andra värdesaker. Den går även att låsa och inkluderar ett handtag på toppen som gör den enkel att transportera och ställa undan ifall de inte vill lämna den framme. Det här är en högklassig present till ett par som älskar att vara moderiktiga.

20. Brandsäkert Kassaskåp i Stål

Fireproof Steel Safe

Den här julklappen är till par som gillar sinnesron som kommer med vetskapen att viktiga dokument, foton, kontrakt och oersättliga föremål är skyddade. Gud förbjude att de skulle drabbas av en brand eller översvämning i hemmet, men om det sker så skyddar detta kassaskåp allt som ligger i det.

Det är gjort av legeringsstål som klarar av en brand i upp till en timme. Det stängs med fyra låsbultar och kan bara öppnas med kombinationslåset och den inkluderade nyckeln. Lagfarter, bröllopsfoton, minnessaker från bebisen och allt annat de vill skydda kan läggas i den här presenten.

21. Portabelt Utomhusbord

Outdoor Portable Table

Känner du ett par som helst tillbringar sin tid utomhus? Den här julklappen kommer att bli deras nya favorittillbehör. Detta portabla utomhusbord är inte bara lättviktigt och enkelt att transportera, utan kan även fällas upp i två olika höjdalternativ – för stående och sittande.

Det är perfekt för stranden, fester på tomten, campingresor och är dessutom perfekt för en romantisk picknick på en äng. Den här julklappen hjälper dem att njuta av naturen samtidigt som de får lite av hemmalyxen.

22. Bronsskulptur av Par

Loving Bronze Sculpture

Om paret du julhandlar till älskar konst och heminredning så kommer den här presenten att få en speciell plats i deras hem där de alltid kan beundra den. Det är en liten staty gjord av tung, solid brons som föreställer ett förälskat par på ett modernt och abstrakt sätt.

Den kan se fantastisk ut ovanpå en trave böcker, på soffbordet eller till och med som en romantisk påminnelse på skrivbordet. Det är ett konstverk som de kommer att få glädje av i en livstid.

23. Vattenkaraff för Nattduksbordet

Bedside Water Carafe

Ge paret du julhandlar till lite extra lyx i sovrummet med det här unika setet med vattenkaraff och glas. Precis som på lyxhotell kommer den här julklappen eliminera behovet av att ha plastflaskor bredvid sängen. Setet kommer med en karaff och ett matchande dricksglas som kan placeras ovanpå karaffen som ett lock.

Båda är gjorda helt i återvunnet glas och kommer i en vacker grön nyans som ser väldigt flådig ut vid sidan av sängen.

24. Hängande Nyckelkrokar

Hanging Key Rack

Den här praktiska julklappen ser till att ingången till parets hem är organiserad och fri från stök. Istället för att kasta nycklar och post på bordet har allt sin plats med den här väggmonterade nyckelhängaren.

Den har gott om krokar till alla bil-, hus- och kontorsnycklar, utöver öronmärkta utrymmen för papper och solglasögon. De behöver aldrig leta efter nycklarna igen med den här suveräna julklappen.

25. Glasunderlägg i Trä

Wood Coaster Set

I jul kan du ge en present som kommer att användas varje dag, året runt. Dessa underlägg är rustika, moderna och trendiga när det kommer till naturinspirerad heminredning. Men det är inte bara ett inslag i dekoren, utan hjälper även till att skydda parets möbler mot repor, vattenfläckar och andra skador.

Setet kommer med fyra underlägg och en hållare som ser till att de hålls organiserade och ser vackra ut på soffbordet.

26. Avslappnande Bordsfontän

Relaxing Tabletop Fountain

Med den här julklappen kan det lyckliga paret njuta av ljudet från en porlande sommarbäck när de sluter ögonen för att slappna av. Vart de än placerar den i hemmet, kommer den här bordsfontänen låta dem fly från dagens stress.

Det är även en bra present om de vill fullända sina meditationer, eftersom ljudet av porlande vatten bevisats hjälpa en att nå ett djupare meditativt tillstånd. Utöver de mentala fördelarna med presenten är den även ett otroligt vackert prydnadsobjekt som alla par hade älskat att ha i sitt hem.

27. Modern Kruka

Modern Art Planter

Den här moderna krukan kommer att se fantastisk ut i dina vänners hem. Den slående designen med ett upprepande ansikte gör den till ett stycke skulpturkonst samtidigt som det är en fungerande kruka för suckulenter eller små inomhusväxter.

Den kommer i svart eller vitt och kommer att tillföra ett stänk otroligt djärv personlighet till alla rum. Den här julklappen kommer garanterat att få en del reaktioner.

Behöver du mer inspiration?

Helena Dahlgren
Om Helena Dahlgren

Jag heter Helena och jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Oavsett om du vill ge dem något spännande eller något som verkligen kommer att överraska dem kommer jag att visa dig mina favoritpresenter och hjälpa dig att hitta en present som matchar mottagarens personlighet.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en fantastisk present till de viktiga personerna i ditt liv, oavsett om de är svåra eller lätta att hitta present till. Så se till att kolla in mina guider och gör dig redo att sätta ett leende på mottagarens läppar!