30 användbara golfpresenter till män inte kan få nog av golf

Uppdaterad 2 april, 2023

Publicerad

Om du har en golfande vän i brådskande behov av en present har du verkligen hittat rätt. Den här listan med 30 presenter till män som älskar golf är den ultimata guiden till vad du ska köpa. Den tar upp tekniska prylar, golfutrustning, mode och till och med rolig, golfinspirerad inredning.

Shoppa utan oro och med vetskapen att den perfekta presenten till den som tar sitt golfspel på allvar finns på den här listan. Att ge din vän en av dessa presenter kommer att imponera på honom nästan lika mycket som din golfsving gör. Men med all denna utrustning för att hjälpa honom att förbättra sitt handikapp kanske det finns en risk att han spöar dig under nästa runda (du kanske ska köpa en present eller två till dig själv också för att minimera risken).

1. Avståndsmätare

Range View Finder

Hjälp din golfande vän att förbättra sitt spel med den här laserbestyckade avståndsmätaren. Den mäter upp det exakta avståndet mellan bollen och hålet, och håller dessutom koll på hur långt han slår. Läget för backar, som tar hänsyn till höjdskillnader på banan, kan inaktiveras för att göra mätaren tillåten i professionella turneringar. Den här presenten blandar teknik med din väns favoritsport.

2. Smart Golfklocka

Smart Golf Watch

Här är en teknisk pryl som kan hjälpa honom att spela och hålla koll på de bästa golfrundorna i sitt liv. Den är förladdad med information om fler än 41 000 golfbanor runt om i världen, vilket möjliggör för den att visa specifika avstånd på alla delar av greenen. Han kan till och med använda den för att hålla koll på sina poäng när han spelar. Alla golfare kommer älska att få den här i present från dig.

3. Högtalare till Golfbil

Golf Cart Speaker

Med den här presenten kommer han kunna lyssna på sina favoritlåtar medan han kör runt på banan. Det är en vattensäker, portabel högtalare som kan monteras på hans golfbil. Trots att den har extremt kompakt storlek, har den högt, kristallklart ljud med förstärkt bas. Den kan roteras på sitt fäste, vilket möjliggör för din vän att rikta den åt vilket håll som helst, så att han alltid får bra ljud. Batteritiden på tolv timmar innebär att den kan leverera tillräckligt med låtar för mer än bara 18 hål. Han kommer utan tvekan att svänga sina lurviga när han får den här i present.

4. Golforganiserare för Bagageutrymmet

Golf Trunk Organizer

Golfutrustning kan vara dyr, så låt inte din vän bara kasta in den i bagageutrymmet hur som helst. Hjälp honom att hålla allt organiserat och skyddat med denna golforganiserare från Athletico. Den hopfällbara organiseraren kan fällas upp när den behövs och inkluderar flera fack som han kan skräddarsy efter sina egna behov tack vare de löstagbara avdelarna. De förstärkta väggarna är vatten- och slittåliga, så de klarar av vassa föremål som peggar och andra redskap. Din vän kommer verkligen att uppskatta den här presenten.

5. Kylväska för Golfare

Golf Cooler Bag

Kan det ens kallas för golf om det inte involverar en kall öl? Se till att din vän alltid har en kall dricka i handen med den här diskreta kylväskan. Den är designad för att få plats med upp till sex ölburkar och håller dem kalla under samtliga 18 hål. Den här kylväskan passar i alla golfbagar av standardstorlek utan att vara i vägen eller vara otymplig. Se till att din vän slipper ha med sig en separat kylväska till banan – den här presenten är gjord specifikt för golfare.

6. Ölglas Format som Golfbag

Golf Bag Pint Glass

Det här roliga ölglaset är perfekt för det 19:e hålet. Det är gjort av tjockt glas som kan maskindiskas och är format som en golfbag. Det rymmer 50 cl skummigt öl som din vän kan njuta av i slutet av rundan. Du kan köpa några stycken till honom eller bara köpa ett som du fyller med godsaker eller golfrelaterade prylar, som peggar eller en hoprullad golfhandduk. Han kommer att uppskatta denna väl genomtänkta golfpresent.

7. Fickplunta för Golfare

Golf Liquor Flask

Om din vän gillar något lite starkare än öl på golfbanan, är den här presenten för honom. Den rymmer inte bara över 200 ml av hans favoritdryck, utan har även plats för flera golftillbehör. Den kommer med fyra peggar i trä, ett verktyg för att reparera gräset där bollen slår ner och en skiva för att markera bollpositionen. Allt förvaras i ett snyggt fodral av veganläder, som även täcker flaskan. Han kan antingen ha den i fickan eller fästa den vid sin golfbag. Den här presenten kommer verkligen att gå hem.

8. Whiskykylare Formade som Golfbollar

Ball Whiskey Chillers

De här är en riktig häftig present som varje whisky- och golfälskare kommer att gilla. Det här setet med whiskystenar ser ut som ett par golfbollar av kristall. De förvaras i frysen och används istället för is, så att hans dyra whiskey eller vodka inte blir utspädd och förstörd. Setet kommer redo att skänkas bort i en påse av sammet. Ge dem tillsammans med en flaska av hans favoritdryck för att få en perfekt present som din vän eller pappa lär älska.

9. Drinkserverare Designad som Golfbil

Cart Drink Server

Hjälp din vän att göra sin hemmabar lite flådigare med den här unika och häftiga dryckesserveraren. Setet kommer med en karaff i glas med pip och två matchande glas med bottnar som ser ut som golfbollar. Hela setet får plats i en drinkserverare designad som en golfbil, som garanterat kommer att få massor av komplimanger när hans golfpolare kommer över på en drink efter rundan.

10. Vattenflaska med Golfbollsdesign

Golfball Water Bottle

Din vän måste bibehålla vätskebalansen på banan, så varför inte hjälpa honom med denna golfbollsinspirerade vattenflaskan? Den kommer i flera storlekar, så vare sig han vill ha en mindre som får plats i golfbagen eller en större han kan ha i golfbilen, finns det en storlek som passar. Flaskan har trippelisolerade väggar i rostfritt stål som håller hans dryck kall i upp till 48 timmar, även under gassande sol.

11. Rengörare för Golfbollar

Golf Ball Cleaner

Att han en ren golfboll är ett beprövat sätt att slå längre och rakare, vilket kan hjälpa din golfande kompis att få bättre poäng. Den här rengöraren för golfbollar är av premiumkvalitet och perfekt för honom att ta med sig till golfbanan. Den är tillräckligt liten för att fästas utanpå golfbagen, så att han inte behöver använda tröjan nästan gång golfbollen är smutsig. Med den här presenten kan han göra det precis som proffsen.

12. Portabel Puttränare

Portable Putting Trainer

Om din vän vill fila på sina förmågor när han är hemma kan den här portabla puttränaren vara en present som verkligen gör honom glad. Den simulerar puttar på greenen och har designats för att skicka tillbaka slagen han missar. Den väldigt kompakta designen innebär att han kan ta fram den närhelst han vill öva lite. Den är till och med tillräckligt liten för att få plats i golfbagen.

13. Tränare för Golfsving

Golf Swing Trainer

Visst kan din vän öva på svingen med sin vanliga klubba, men då får han ingen mätbar feedback som berättar hur han kan bli bättre. Den här presenten är lösningen på det. Denna tränare för golfsvingen innehåller en övningsklubba som ansluts till en telefon eller tv via Bluetooth, och som simulerar en riktig golfbana. Din vän kan antingen öva ensam eller spela en virtuell runda mot andra spelare över internet. Om din vän vill spela mer golf så kan den här presenten låta honom öva när han vill, utan att ens behöva åka till banan.

14. Övning för Golfchippar

Golf Chipping Practice

Detta nät för övning av golfchippar är perfekt för din väns bakgård. Nätet är hopfällbart och tar knappt upp något utrymme. Det är bara att fälla upp och sedan börja öva på chippar och lobbar med de olika fickorna, och på så sätt förbättra sitt spel. När det inte används kan det fällas ihop på några sekunder och enkelt förvaras. Hans framtid kan ruva på ett lägre handikapp tack vare den här presenten.

15. Tyngt Armbågsstöd

Weighted Elbow Brace

Om din golfpolare tar sitt spel på allvar så äger han förmodligen en del utrustning som låter honom öva hemma. Men den här produkten lär han förmodligen inte äga (än). Det är ett tyngt armbågsstöd som hjälper honom att förbättra svingen genom att distribuera vikt på ett sätt som gör att han kan svinga hårdare samtidigt som han roterar axlarna och rätar på armen i eftersvingen på rätt sätt. Den här produkten kan hjälpa honom att ta sin sving till nästa nivå.

16. Skydd för Golfklubbor

Golf Club Covers

Hjälp till att skydda din väns klubbor mot repor och skador med dessa skydd för golfklubbor. Det tjocka och tänjbara neoprenmaterialet är tillräckligt mjukt för att inte skada dyra klubbar, medan den minimalistiska, svartvita designen ser till att allt ser stilrent ut. Setet inkluderar fem olika skydd, samtliga med dragkedja för att fästas runt klubban. Din vän kommer att uppskatta vetskapen att hans utrustning är skyddad.

17. Golfbollar i Metallic

Metallic Golf Balls

Den här presenten kanske inte förbättrar hans handikapp, men de lär var de häftigaste bollarna på banan. Dessa kromfärgade bollar är täckta med en patenterad, hållbar ytbehandling som är väldigt reflekterande. Eftersom de är så reflekterande blir de lättare att hitta på banan. Bollarna kommer i set om sex och är tillgängliga i flera ljusa färger. Alla färger uppfyller USGA- och R&A-reglerna, så han kan använda dem i nästa turnering.

18. Golfbollsplockare

Golf Ball Retriever

Hjälp din vän att plocka upp sina golfbollar utan att anstränga ryggen. Den här bollplockaren kan ta upp bollar med sitt rör utan att man konstant måste böja sig ner. Den har plats för upp till 60 bollar, så den är perfekt för att plocka upp alla golfbollar efter att han tränat puttar eller chippar på bakgården. Din vän och hans rygg kommer att uppskatta den här presenten.

19. Vädertåligt Överdrag till Golfbil

Weatherproof Cart Cover

Hjälp din vän att hålla golfbilen i perfekt skick med det här ordentliga överdraget för golfbilar. Det är gjort av polyester med hög densitet, och alla sömmar är täckta med vädertålig tejp så att allt förblir torrt inuti. Överdraget skyddar även lacken mot skadliga UV-strålar. Det är en praktisk present som kan hjälpa din vän att spara mycket pengar genom att förebygga skada på golfbilen. Han kommer garantera att uppskatta det.

20. Svalkande Nackfläkt

Cooling Neck Fan

Hjälp din vän att svalka sig när han spelar sin runda med hjälp av denna bärbara nackfläkt. Med den här presenten kan han njuta av alla fördelar med en bärbar luftkonditionering utan att behöva hålla i en fläkt; därmed är båda händerna lediga för att svinga klubban. Fläkten har tre hastigheter och imponerande 78 luftventiler – det är mycket vindstyrka det. Batteriet varar i upp till 16 timmar och är lätt att ladda via USB med ett bärbart batteri. Din vän kommer kunna tillbringa mer tid på banan, även om det är varmt.

21. Hållare för Poängkort

Score Card Holder

Den här lyxiga hållaren för poängkort är en perfekt present till golfare. Den är gjord av högkvalitativt läder och är klädd med mikrofiber inuti. Den är gjord för att passa de flesta poängkort av standardkvalitet, som hålls på plats med fyra elastiska hörn. Det finns även en elastisk hållare på sidan för golfpennan. Din vän kommer att se riktigt elegant ut när han drar fram den här för att skriva ner sin hole-in-one.

22. Golfhandskar som kan Andas

Breathable Golf Gloves

Varje golfare behöver en bra handske för att få bättre grepp. Skaffa dessa avancerade handskar till din vän så att han inte bara se snygg ut när han svingar, utan även får möjlighet att förbättra sin poäng. Handskarna har inte bara läderförstärkning vid tumme och handflata för att förbättra hållbarheten, utan även en nätpanel över knogarna för att göra handskarna mer ventilerade och bekväma.

23. Snygg Golfskärm

Stylish Golf Visor

Den här golfskärmen är inte bara en moderiktig accessoar, utan hjälper även din vän att hålla solen borta från ögonen när han spelar. Insidan har ett pannband som för bort fukt, så den hindrar dessutom svett från att hamna i ögonen när han svingar. Alla golfare älskar skärmar, och den här är definitivt golfvärdig.

24. Polariserande Sportsolglasögon

Polarized Sport Sunglasses

Skydda din väns ögon när han spelar i den starka solen med dessa snygga polariserande solglasögon. Linserna har nio lager av UV-skydd, vilket inte bara är säkrare för ögonen än icke-polariserande glasögon, utan även gör att han kan slippa huvudvärk som uppstår när han kisar eller anstränger ögonen. Den sportiga designen och lättviktiga plastbågarna gör dem perfekta för långa golfrundor.

25. Moderiktiga Golfskor

Fashionable Golf Shoes

Dessa golfskor från Puma låter din vän se riktigt proper ut samtidigt som han är bekväm på banan. De är gjorda av bomull och polyester, med ett yttre nätlager som gör att de kan andas. Vidare har de en speciell skumsula som gör att han inte blir trött i fötterna under de 18 hålen. Det är ett riktigt snyggt par skor för riktiga atleter.

26. Väska för Golfskor

Golf Shoe Tote

Den här väskan för golfskor från Nike är ett minimalistiskt sätt för din vän att förvara och transportera sina golfskor. Det inbyggda handtaget gör den lätt att bära, och den kompakta storleken innebär även att han utan problem kan kasta ner den i en res- eller gymväska så att kläderna inte smutsas ner av skorna. Detta är en bra present om din vän också är en löpare.

27. Golfbag för Resor

Golf Bag Traveler

Om din vän gillar att resa runt och spela på de bästa golfbanorna i världen är den här presenten för honom. Det är en resväska som är speciellt framtagen för att skydda hans golfbag och klubbor. Den är gjord av hållbar polyester och har ordentlig fodring som är gjord för att klara av resor i flygens lastutrymmen. Med den här presenten behöver din vän inte oroa sig över sina klubbor när han reser, utan helt fokusera på att njuta av golfresan.

28. Spel med Golfglob

Golf Globe Game

Om din vän behöver ett roligt sätt att undvika produktivitet på jobbet med, ska du skaffa den här snögloben med golftema till hans skrivbord. Spelet kan ge timmar av skoj när han försöker få golfbollen att hamna på peggen. När han inte leker med den kommer den att vara riktigt snygg när den står på skrivbordet och informerar alla som kommer in att han är en inbiten golfare.

29. Pennställ med Golfdesign

Golf Pen Holder

Det här riktigt gulliga pennstället ser ut som en golfbag och kan användas av din vän både hemma och på kontoret. Golfklubborna i bagen är faktiskt pennor med tre olika färger, och när de placeras i bagen finns det fortfarande plats för fler av hans skrivdon. Varje gång han behöver skriva något kommer han att minnas vem som gav honom den här snygga presenten.

30. Klocka Formad som Golfbil

Golf Cart Clock

Din vän kommer aldrig att missa nästa runda med den här smart designade alarmklockan för skrivbordet. Klockan ser ut som en golfbil och har en stor, lättläst, digital display. Och den visar inte bara tid, utan även månad, dag, veckodag och temperatur inomhus såväl som utomhus. Han kommer älska att titta bort mot skrivbordet. Vad är klockan? Det är hög tid för golf, så klart!

Related Posts

Peter Mattsson
Om Peter Mattsson

Jag heter Peter och jag älskar att hitta den perfekta presenten till alla på min inköpslista. Det finns inget bättre än att se ett nöjd leende på någons läppar när de får något som är precis perfekt för dem. Om du vill ge den perfekta presenten så föreslår jag att du kollar in mina guider, fulla av fantastiska idéer och presenter som definitivt kommer att visa hur mycket du bryr dig om någon.