30 omtänksamma presenter till arbetskamrater som gör jobbet roligare

Uppdaterad 15 januari, 2023

Publicerad

30 Considerate Gifts for Coworkers That Make Work Enjoyable

Du spenderar hela dagen med dina arbetskamrater och du känner dem väl. Men när det kommer till att köpa en perfekt present så känns det plötsligt som att du inte känner dem alls. Vad köper man till en person man jobbar med som faktiskt är användbart?

Den här listan med 30 presentidéer till dina arbetskamrater kan hjälpa dig att välja en gåva som verkligen signalerar att du är uppmärksam på vilka de är och vad de gillar. Dessa häftiga presenter kommer att göra deras liv enklare, möjliggöra för dem att bli mer produktiva och är dessutom roliga både hemma och på jobbet.

1. Termosmugg

Travel Coffee Mug

Ge din arbetskamrat tålamod i present genom att låta vederbörande dricka sitt kaffe utan att stressa. Den här termosmuggen kommer i nio olika färger och tre olika storlekar. Det högkvalitativa rostfria stålet med TempShield-isolering håller innehållet varmt eller kallt i timmar. Den är perfekt för när man reser till och från jobbet, tack vare det läckagesäkra locket. Det är en vacker termosmugg som ser till att din arbetskamrat kan starta dagen på rätt sätt, och allt tack vare dig.

2. Rolig Kaffemugg

Funny Coffee Mug

Den här extremt roliga kaffemuggen kommer definitivt få uppmärksamhet i fikarummet. Det är den perfekta presenten till den där arbetskamraten som verkar bo vid kaffemaskinen. Den rymmer imponerande 600 ml och är formad som en traditionell kanna till kaffebryggaren. Alla kommer att titta en extra gång när din medarbetare dricker ur den här roliga muggen.

3. Högkvalitativ Affärsmapp

Executive Business Portfolio

Se till att din arbetskamrat är redo för arbetsdagen med den här affärsmappen i konstläder. Den innehåller fyra fickor med gott om utrymme för dokument och anteckningsblock. Den unika designen gör att man kan vika den ena sidan bakom den andra, så att man kan göra anteckningar mot en platt yta. Det finns även en ficka för visitkort och några pennor. Din arbetskamrat kommer verkligen att se professionell ut på nästa möte när han eller hon har med sig den här. Detta skulle också vara en utmärkt present till din chef.

4. Elegant, vit Penna

Sleek White Pen

Den här ursnygga kulspetspennan från Cross Bailey kommer att bli den enda pennan din arbetskamrat skriver med. Det blankvita höljet av konstharts med detaljer i polerad krom ger verkligen pennan ett lyxigt utseende. Skrivspetsen dras in genom att vrida på överdelen. Pennan presenteras på ett vackert sätt i en presentask, så den är redo att slås in och skänkas bort till den arbetskamrat du gillar bäst. Han eller hon kommer garanterat att skriva ett tackbrev med den till dig.

5. Tunt Pennfodral

Slim Pen Case

Med det här pennfodralet kommer din arbetskamrat inte behöva gräva runt i väskan eller skrivbordslådorna i jakten på pennor och markeringspennor. Nu kan hon hålla allt organiserat och inom nära räckhåll. Fodralet kommer i fyra olika färger och är designat för att enkelt få plats i jackfickan eller sidofacket på väskan. Den distribuerar pennorna på ett jämnt sätt, så det tar upp mindre utrymme än lösa pennor. Den smarta designen låter det även stå upp på egen hand och användas som pennhållare på skrivbordet.

6. Vackra Anteckningsböcker

Beautiful Writing Notebooks

Detta 4-pack med spiralbundna A5-anteckningsböcker är en riktigt bra presentidé till personer som föredrar att skriva gammaldags listor på papper. Visst kan man göra anteckningar på surfplattor och mobiler, men det finns något tillfredsställande med att skriva på papper och dra ett streck över allt som är klart. Dessa anteckningsböcker med färgglada omslag med naturinspirerad design kommer att vara en väldigt uppskattad gest som din arbetskamrat kommer att älska.

7. Extremt Minimalistisk Ryggsäck

Extreme Minimalist Backpack

Om din arbetskamrat verkligen vill anamma minimalism och resa lätt så lär den här ryggsäcken vara den perfekta presenten. Ryggsäcken rymmer en laptop i full storlek och har tillräcklig plats för att man även ska få med sig det viktigaste, som plånbok, nycklar, telefon och pennor. Skulle man ha behov av lite extra packutrymme så kan den här ryggsäcken utökas till en vanlig väskas storlek. Det är en perfekt laptop-väska för arbetskamrater som reser mycket, eftersom den är lätt att lägga under flygstolen, så man behöver inte förlita sig på bagagehyllorna.

8. Kortplånbok i Läder

Leather Card Wallet

Ge din arbetskamrat ett mer elegant sätt att bära med sig sina visitkort än att bara trycka ner dem i fickan eller väskan. Se till att korten förblir snygga och prydliga med den här läderplånboken för visitkort. Plånboken är gjord av lent, svart läder med subtila sömmar. Den har plats för 25 visitkort, men är fortfarande tillräckligt smal för att passa i skjort- eller byxfickan. Nästa gång någon mer om din medarbetares visitkort kommer han eller hon att vara redo. Den här snygga plånboken kommer garanterat att bli en succé för alla, även för din pojkvän.

9. Modern Korthållare

Modern Card Holder

Om din arbetskamrat behöver ett bättre sätt att förvara sina visitkort på skrivbordet så kan du ge bort den här moderna korthållaren i present. Den är gjord av solitt, svart, rostfritt stål med geometrisk design och snygg detaljrikedom. Den har plats för 50 standardkort och är väldigt tung och stabil, så den blir inte bortknuffad i första taget, till skillnad från traditionella, mer lågkvalitativa hållare. Mottagarens skrivbord kommer verkligen att få ett ansiktslyft med den här.

10. Organisatör för Skrivbord

Desk Organizer

Hjälp din arbetskamrat att organisera sin arbetsyta med den här multifunktionella organisatören och laddstationen. Den är gjord av svart konstläder med sömmar i en kontrasterande färg. Den har plats för pennor, dokument, visitkort och har till och med en inbyggd, trådlös telefonladdare. Hjälp din arbetskamrat att skapa en mer produktiv arbetsmiljö genom att ge personen den här organisatören.

11. Etikettskrivare

Organization Label Maker

Om du vill hjälpa din arbetskamrat att organisera sig betydligt bättre så kan den här etikettskrivaren vara den perfekta presenten. Att göra etiketter med den här lilla apparaten är inte svårare än att skriva vad man vill och sedan trycka på Print – inga förvirrande appar krävs. Vare sig personen använder den på kontoret eller hemma så kommer apparaten visa sig vara vanebildande. Bli inte överraskad om allt är uppmärkt nästan gång du öppnar kylskåpet i fikarummet.

12. Konstnärlig Telefonhållare

Artful Phone Holder

Om din arbetskamrat inte gillar att ha mycket bråte på skrivbordet, men uppskattar att ha en plats att ställa sin telefon för laddning eller hands free-samtal, är den här unika presenten verkligen ett vinnande kort. Den är gjord av rostfritt stål med len finish och designad att vara tung nog för att man lätt ska kunna skriva på mobilen utan att den välter eller flyttar sig. När den inte används är den så pass snyggt designad att den ser ut som ett minimalistiskt konstverk på skrivbordet.

13. Hållare för Gem

Paper Clip Holder

Det här användbara konstverket för skrivbordet är ett roligt sätt för din arbetskamrat att förvara sina gem. Den är gjord av krompläterad zamak – en av de hårdaste metallegeringarna – och kommer att hålla i en livstid. Vikten hos denna solida pjäs innebär att den inte kommer att välta när man sträcker sig efter ett gem. Men det är inte bara en användbar sak att ha på skrivbordet, utan även ett modernt konstverk som kommer att se riktigt snyggt ut på bordet.

14. Musmatta i Läder

Leather Mouse Pad

Den här lyxiga musmattan i läder är ett både funktionellt och elegant tillbehör till din arbetskamrats skrivbord. Den är gjord av 100 procent italienskt läder med mjuk stoppning – en perfekt accessoar till musen. Det lena lädret gör att musen glider enkelt, medan anti-halkunderlaget ser till att den ligger på plats. Den här kommer definitivt att ge skrivbordet lite mer klass.

15. Modern Magnettavla

Modern Magnetic Board

Den här moderna magnettavlan kommer att se fantastisk ut hemma eller på kontoret. De flesta magnettavlor är enfärgade och saknar design, men den här förhöjer inredningen på kontoret utan att vara för uppseendeväckande. Den har en unik konstruktion i dubbla lager och en perforerad framsida i metall. Framsidan kan användas med vanliga magneter, medan häftstift kan användas i perforeringarna för att nå den bakre tavlan av kork. Det är två tavlor i ett som kommer att se fantastisk ut på väggen i antingen sitt vita eller svarta utförande.

16. Stödkudde för Korsryggen

Lumbar Support Pillow

Hjälp din arbetskamrat att sitta mer bekvämt på jobbet med den här stödkudden för korsryggen. Kudden är designad med tätt minnesskum, för skräddarsydd passform, och täcks av ett 3D-nät som gör att den kan andas och hållas sval. Den kommer alltså inte att orsaka svettig rygg, bara bättre hållning och lindring för ryggraden när man sitter länge vid skrivbordet eller i bilen.

17. Uppvärmd Fotmassage

Heated Foot Massager

Den här apparaten levererar uppvärmd shiatsu- och benmassage, och är den ultimata presenten till en arbetskamrat som är på benen hela dagarna. Den djupgående massagen hjälper till att förbättra blodflödet, minska inflammation och ger smärtlindring för trötta muskler. Den har fem lägen, inklusive värmebehandling och ett tyst läge som gör att den kan användas utan att störa någon i närheten. Den är lätt att transportera från hemmet till kontoret och kan diskret få plats under skrivbordet för att leverera härlig avslappning när det blir rast under dagen. Om du ser personen sova vid skrivbordet så vet du varför.

18. Stegräknare

Fit Step Counter

En arbetskamrat som vill ta fler steg under dagen kan få hjälp att nå nya stegmål med den här enkla stegräknaren. Det finns inget behov av att ansluta några appar eller annan extern teknik – det är bara att fästa den vid bältet eller i väskan och börja gå. Den kommer hjälpa personen att ta trappan eller parkera på baksidan av arbetsplatsen. Det är en present som ger bättre hälsa.

19. Korrigerare för Dålig Hållning

Better Posture Corrector

Den här sinnrika presenten kommer att vara en konstant påminnelse för din arbetskamrat som hjälper personen att förbättra hållningen vid skrivbordet. Dålig hållning bidrar till muskeltrötthet, rygg- och nacksmärta och dålig blodcirkulation. Att bära den här diskreta sensorn vibrera varje gång man kutar med ryggen för att påminna bäraren att sträcka på sig. Framstegen kan till och med spåras via appen. Om din arbetskamrat lider av ryggsmärta så kommer den här presenten hjälpa personen att leva ett hälsosammare och lyckligare liv.

20. Tuggummiautomat för Skrivbordet

Desk Gumball Machine

Ge din arbetskamrat något att le åt varje gång personen sätter sig vid skrivbordet. Den här gammaldags designade tuggummiautomaten för tankarna till vår barndom. Den är tillräckligt liten för att passa i hörnet av skrivbordet och är en perfekt konversationsstartare på kontoret. Om personen inte gillar tuggummi så kan den även fyllas med M&M eller andra mindre sötsaker.

21. Miniatyrvas i Kristall

Mini Crystal Vase

Den här lyxiga kristallvasen är perfekt för en medarbetare som vill ha färska blommor inom synhåll i arbetsutrymmet, och dessutom på ett väldigt högklassigt sätt. Vasen från Waterford är gjord av 100 procent kristall som är skuren med diamant- och kildetaljer för att reflektera ljuset. Den är bara 15 cm hög, så den tar knappt upp någon plats i rummet, men är fortfarande imponerande nog att göra ett intryck. Det här är en speciell present till en speciell arbetskamrat. Om du är på jakt efter något vackert till din älskande fru är den här vasen säkert en perfekt present.

22. Minikrukor för Suckulenter

Mini Succulent Pots

För arbetskamrater med gröna fingrar kommer dessa trendiga krukor för suckulenter att vara i perfekt storlek för skrivbordet. De är gjorda av cement och målade i vitt, svart och guld. De ser fantastiska ut som en trio, men kan även ställas upp individuellt. Det är bara att lägga till dina favoritsuckulenter och ge dem i present för att tillföra lite liv till arbetsplatsen.

23. Speglande Skrivbordsklocka

Mirrored Desk Clock

Den är eleganta skrivbordsklockan med lättlästa siffror och modern spegeldisplay kommer hjälpa din arbetskamrat att hålla tiden. Klockan har dessutom dubbla USB-laddningsuttag, så den kan även agera laddningsstation för telefoner eller surfplattor. Din arbetskamrat kommer aldrig att vara sen till ett möte igen.

24. Smart Fotoram

Smart Picture Frame

Om din medarbetare gillar att ha foton på sitt skrivbord så kan den här smarta fotoramen visa upp tusentals av personens favoritminnen utan att behöva göra arbetsytan rörig. Den klassiska, svarta ramen kompletterar alla inredningar och det går att importera bilder direkt från Google Photos eller andra vanliga fotoappar. Man kan till och med dela bilder med någon annans ram. Ramen kommer som antingen 20 cm eller 25 cm. Vare sig personen använder den hemma eller på kontoret så kommer den här ramen att vara en present vederbörande älskar.

25. Portabel Skrivbordsfläkt

Portable Desk Fan

Hjälp din arbetskamrat att hålla huvudet kallt på kontoret med den här portabla skrivbordsfläkten. Den lilla batteridrivna fläkten står på ett trebent stativ, så den kan antingen fästas vid ett lampstativ eller stå på skrivbordet på egen hand. Den har tre olika hastigheter och klarar sig i upp till tio timmar innan den måste laddas igen via den inkluderade USB-kabeln. Det här är en riktigt kylig present.

26. Nyckelplånbok i Läder

Leather Key Wallet

Den här smala nyckelplånboken är ett högklassigt sätt för din arbetskamrat att förvara sina nycklar. Plånboken kommer i fem olika färgalternativ, och samtliga är gjorda av miljövänligt, äkta läder. Nyckelorganisatören har plats för upp till åtta nycklar. Till skillnad från en traditionell, otymplig nyckelknippa så ser designen för denna vikbara hållare till att nycklarna staplas på ett tillräckligt kompakt sätt för att den ska kunna läggas ner i fickan utan problem. Förslutningen med metallknapp håller nycklarna på plats och den inkluderade ringen tillhandahåller utrymme för en bilnyckel.

27. Kylväska för Vinflaskor

Cooling Wine Tote

Ge din arbetskamrat ett par flaskor vin på bästa möjliga sätt med den här vinväskan. Den isolerade väskan rymmer två flaskor vin och har en speciell nätficka för vinöppnaren. Väskan har ett blixtlås i dubbla riktningar som gör det enkelt att öppna den, och den har även detaljer i konstläder. Den kan användas om och om igen för picknickar eller nästa gång arbetskamraten vill ha med sig vin till en fest.

28. Droppar mot Baksmälla

Hangover Prevention Drops

Se till att din arbetskamrat alltid dyker upp på kontoret redo att tackla dagen. Om din arbetskamrat gillar vin, men inte älskar konsekvenserna påföljande morgon, kan dessa fantastiska vindroppar verkligen uppskattas. Dessa helt naturliga droppar kan läggas till i alla viner för att minska både sulfiter och tanniner, som är vad som orsakar baksmälla. Ge bort dem tillsammans med din favoritflaska så kommer din arbetskamrat garanterat att tacka dig, speciellt påföljande morgon.

29. Självrengörande Vattenflaska

Self-Cleaning Water Bottle

Den här vattenflaskan hjälper inte bara din arbetskamrat att bibehålla vätskebalansen under dagen, utan renar även vattnet med en speciell UV-lampa. Flaskan rymmer 530 ml och har dubbel isolering för att hålla vatten kallt i flera timmar. Men det bästa med flaskan är att den faktiskt är självrengörande. UV-lampan aktiveras automatiskt varannan timme för att rengöra flaskan medan den är full, så man behöver inte diska den varje dag. Det är en perfekt flaska att ha på kontoret, så att man alltid har uppfriskande, gott vatten.

30. Bento-matlåda

Bento Lunch Box

Ge din arbetskamrat ett elegant sätt att ta med sig lunch till jobbet med den här bento-matlådan i flera lager. Den kommer i åtta olika färgvariationer, inklusive en svartfärgad med trädesign. Locket har dessutom inbyggd plats för bestick. Den kan köras i både mikrovågsugn och diskmaskin, så det är en perfekt matlåda för din arbetskamrat. Men den här kommer personen aldrig mer att vara grinig på grund av hunger.

Related Posts

Helena Dahlgren
Om Helena Dahlgren

Jag heter Helena och jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Oavsett om du vill ge dem något spännande eller något som verkligen kommer att överraska dem kommer jag att visa dig mina favoritpresenter och hjälpa dig att hitta en present som matchar mottagarens personlighet.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en fantastisk present till de viktiga personerna i ditt liv, oavsett om de är svåra eller lätta att hitta present till. Så se till att kolla in mina guider och gör dig redo att sätta ett leende på mottagarens läppar!