24 användbara presenter dina anställda kommer att uppskatta

Uppdaterad 10 januari, 2023

Publicerad

Gift ideas for employees

Om du har en anställd som jobbar hårt och förtjänar att få något som ett tecken på din uppskattning, kommer den här listan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Vare sig det är en present vid en födelsedag, en gåva vid högtider eller bara för att du är världens bästa chef, kommer den här listan med 24 presenter till anställda att göra det lätt att välja något.

Det finns presenter som kan användas på kontoret, på resan till och från kontoret och till och med några presentidéer för en anställd som har ett riktigt bra sinne för humor på jobbet. Välj en av dessa presenter för att vara säker på att du gjort ett bra val som kommer att göra en anställd glad över att ha en chef som du.

1. Korktavlor

Cork Boards

Dessa gulliga korktavlor är en väldigt bra present till en anställd som uppskattar att skoja till det lite vid skrivbordet. Setet kommer med tre tavlor som designats som olika pratbubblor. Den svarta ramen gör det traditionella korkmaterialet en modern uppdatering, och tavlorna är så lätta att de kan hängas med de förinstallerade hålen på baksidan. De blir ett gulligt sätt att organisera påminnelser, tidsfrister, bilder eller för att bara visa upp inspirerande och motiverande meddelanden.

2. Resemugg

Travel Mug

Dagen har inte officiellt börjat innan man fått sitt kaffe. Med den här ultramoderna och minimalistiska resemuggen kan dina anställda nu dricka kaffet på språng. Carter Everywhere Mug har vakuumisolering med dubbla väggar för att hålla kaffet varmt i upp till tolv timmar, eller kalla drycker kalla i upp till 24 timmar. Den keramiska ytlegeringen på insidan ser till att dryckerna smakar som de ska, utan den metalliska smak traditionella stålmuggar kan orsaka. Den har dessutom en läckagesäker försegling på insidan av locket, så det är en perfekt mugg att kasta i väskan på väg till kontoret. Detta är också en bra present om personen du köper till älskar att resa.

3. Skrivbordsväxt

Desk Plant

Växter livar alltid upp på kontoret, men alla har inte gröna fingrar eller tålamodet att fortsätta vattna dem. Den här konstgjorda krukväxten är ett perfekt alternativ till den riktiga varan. Den ultrarealistiska växten kan användas för att dekorera alla skrivbord, utan att behöva oroa sig över huruvida den får tillräckligt med ljus. Den är i perfekt storlek för att ställa i hörnet av skrivbordet och tillföra lite grönska på arbetsytan.

4. Fotoram för Skrivbordet

Desk Picture Frame

Den här minimalistiska akrylramen kommer att se fantastisk ut på skrivbordet. Den är gjord av tjock, väldigt klar akryl och designad för att vara stabil och hållbar, så den lär inte gå sönder även om den faller från skrivbordet. Den ramlösa designen innebär att man kan sätta i ett större foto utan att det tar upp särskilt mycket plats, till skillnad från en traditionell ram. Den är dessutom dubbelsidig, så man kan visa upp dubbelt så många minnen. Den magnetiska förslutningsmekanismen gör det även enkelt att byta foton när man får nya favoritminnen att visa upp.

5. Zenträdgård för Skrivbordet

Desk Zen Garden

Vi hade alla mått bra av lite mer zen i livet. Ge en anställd en alldeles egen zenträdgård att ställa på skrivbordet. En zenträdgård sägs ge balans och lugn, vilket kommer väl till pass i vardagen. Det här kitet kommer med allt man behöver för att vara mer zen, inklusive vit sand, en kratta, flodstenar, figurer och en svart bas att arrangera allt i. Ge bort positiva vibbar och fridfullhet med den här presenten.

6. Skrivbordsorganistör

Desk Organizer

Hjälp dina anställda att hålla allt organiserat vid skrivbordet med den här behändiga organisatören. Den är gjord med metallgaller och kommer med en löstagbar dokumentsorterare med fem fack, som står på en utdragbar låda och ett par extra fack. Anställda kan enkelt organisera allt från dokument och anteckningar till kontorsmaterial, så att de alltid är nära till hands. Organisatören kommer i antingen svart eller silver, så man kan välja den som passar skrivbordet bäst. Personen kommer att uppskatta lite extra hjälp att ordna upp kaoset på skrivbordet.

7. Laddstation

Charging Station

Den här miljövänliga skrivbordsorganisatören har dubbla syften. Den anställda kommer inte bara att få en plats att ställa sina pennor, utan får även en attraktiv, trådlös laddare till sin telefon. Laddstationen klarar av att hålla de flesta telefoner, inklusive stora iPhone- och Samsung-modeller. Dess minimalistiska design är gjord av 100 procent naturlig bambu, så den smälter enkelt in i alla inredningar.

8. Lyxpenna

Luxury Pen

Mottagaren kommer aldrig behöva leta efter en penna igen, för han eller hon kommer aldrig att släppa den här ur sikte. Det är en elegant kulspetspenna med en smal kropp i borstat, rostfritt stål, vilket gör den ergonomisk och bekväm att skriva med. Det snabbtorkande bläcket minimerar fläckar, vilket gör den perfekt för kontorsbruk eller för att skriva under viktiga dokument. Den är tillgänglig i flera vackra färger och kommer i en högkvalitativ presentask, så den är redo att ges bort till en lycklig anställd som gjort sig förtjänt av den.

9. Pennskrin i Läder

Leather Pen Case

Det här handgjorda pennskrinet är perfekt för anställda som gillar att ha pennor och märkpennor på en och samma plats. Det är gjort av buffelläder, så det är otroligt mjukt och ger även ett gammaldags intryck. Mittfacket är uppdelat i två rymliga sektioner för att separera pennor och märkpennor, medan det yttre, blixtlåsförsedda facket är bra för mindre saker, som gem eller växelpengar. Dess platta design gör det enkelt att få plats med i laptop-väskor, ryggsäckar eller handväskor, så att personen alltid kan ta med sig sina favoritpennor till jobbet.

10. Konferensmapp

Executive Portfolio

Den här konferensmappen i veganskt läder är en användbar present till en anställd som vill hålla alla papper organiserade även utanför kontoret. Den här mappen inhyser inte bara ett block i full storlek, så att man kan anteckna vid affärsmöten och skriva listor, utan har även en inbyggd, soldriven miniräknare, fack för visitkort, en ficka med blixtlås för att förvara lösa papper och en öppen ficka där en surfplatta får plats. Allt som en anställd kan tänkas behöva får plats och skyddas av blixtlåsförslutningen hos denna snygga och professionella konferensmapp, som är redo att följa med var som helst under arbetsdagen. Om personen är ingenjör finns det fler bra presentidéer här.

11. Lunchväska

Lunch Box

Vill man ha ett nyttigare lunchalternativ än godis eller vad som finns i automaten på jobbet är den här lunchväskan en väldigt omtänksam present som mottagaren kan använda varje dag. Lunchväskan kommer i flera olika färger och designer, och är gjord av ett mycket hållbart material som är väldigt tåligt och lätt klarar av dagligt slit och släng. Isoleringen hjälper till att hålla lunchen kall och fräsch i upp till nio timmar, så att personen inte behöver äta en vissen sallad till lunch. Den kommer dessutom med en löstagbar axelrem som gör den lekande lätt att ta till och från jobbet.

12. Kontorsfilt

Office Blanket

Den här presenten är för anställda som alltid tenderar att frysa. Det är en mysig filt som inte bara kan placeras i knät som en vanlig filt, utan även knäppas och användas som en kofta. Den kommer i sex moderiktiga, rutiga mönster och är gjord av ett supermjukt flanellmaterial som kan maskintvättas och inte lätt blir skrynkligt. Det är en perfekt filt att ha vid skrivbordet för att aldrig behöva sitta och frysa igen.

13. Portabel Nackfläkt

Portable Neck Fan

Har du en anställd som alltid tycks vara för varm på kontoret? Gör personen riktigt glad genom att ge vederbörande den här portabla nackfläkten. Det är en fläkt man inte behöver hålla i eftersom den placeras runt nacken och sedan kan justeras för att sitta bekvämt. Med en full laddning kan den tillhandahålla upp till 8 ½ timmars temperaturkontroll, och den har tre hastigheter, så att man kan få till just den temperatur man vill ha. Den kan även laddas direkt vid skrivbordet med den inkluderade USB-laddaren. Inga fler griniga anställda som tycker att det är för varmt.

14. Skrivbordsdammsugare i Miniformat

Mini Desk Vacuum

Den här presenten kan hjälpa en anställd att hålla arbetsutrymmet skinande rent. Den här pyttelilla, trådlös skrivbordsdammsugaren är verkligen imponerande. Den drivs av två AA-batterier och kan användas i upp till 90 minuter. Den är perfekt för att dammsuga upp pappersbitar, rester från suddgummin eller damm som kan ha fastnat i tangentbordet. Den är även tillräckligt tyst för användas på kontoret utan att störa sina arbetskamrater. När den inte används är den tillräckligt liten för att få plats i skrivbordslådan, redo att användas vid nästa nedsmutsning. Den är perfekt för anställda som gillar att ha det rent och snyggt på skrivbordet.

15. Personlig Luftrenare

Personal Air Purifier

Hjälp en anställd att hålla luften runt skrivbordet ren med denna personliga luftrenare från Koios. Det här är en perfekt present för en anställd som lider av allergier. Den är tillräckligt liten för att kunna stå på skrivbordet, men kraftfull nog att filtrera bort mjäll, rök, pollen och andra allergener som kan lura i luften. Den här luftrenaren är utrustad med ett filtersystem med tre delar, och är tillräckligt starkt för att filtrera bort odörer i luften samtidigt som den är tyst nog att inte störa andra med irriterande brummande. Dina anställda kommer att uppskatta den rena luft den här fantastiska presenten producerar.

16. Unisex-Ryggsäck

Unisex Backpack

Den här ryggsäcken är unisex och väldigt elegant – varje anställd som kanske tar med sig sin personliga dator till jobbet skulle uppskatta att få den i present. Den är gjord av ett mycket högkvalitativt, vattentåligt material för att hålla innehållet torrt och säkert under resor. Den har dessutom vadderade, justerbara remmar så att man får rätt passform. Det stora facket har tillräckligt med plats för en dator, lunch, personliga tillhörigheter och en vattenflaska, och fortfarande ha plats för annat som personen kan behöva ha med sig hemifrån.

17. Avslappnande Ljus

Relaxing Candle

Ett vackert och väldoftande ljus är alltid ett vinnande presentval. Det här ljuset med tre vekar kommer från Chesapeake Bay och är doftsatt med helt naturlig, eteriska oljor av lavendel och havssalt. Eftersom det har flera vekar kan det brinna varmare, vilket resulterar i en starkare doft. Med sin brinntid på 24 timmar kommer det verkligen att fylla luften med den avslappnande doften av lavendel, antingen hemma eller på jobbet. Det är perfekt för att slappna av efter ett stort projekt som precis blivit klart på jobbet. Ett avslappnande ljus är en underbar gåva till mamma eller någon annan du tycker om.

18. Hållningskorrigerare

Posture Corrector

De flesta av oss har otroligt dålig hållning när vi sitter vid våra skrivbord. Den här hållningskorrigeraren kan rädda en anställd från att drabbas av jobbig rygg- eller nacksmärta på jobbet. Den diskreta selen kan användas under kläderna så att ingen ens vet att man använder den. Den är dessutom justerbar och av ett material som kan andas, så den lämpar sig för användning hela dagen. Bättre hållning kommer att ge dina anställda gladare, mer smärtfria dagar på jobbet och hemma.

19. Sittdyna i Minnesskum

Memory Foam Seat Cushion

Hjälp en anställd att sitta mer bekvämt med denna högkvalitativa sittdyna. Dynan är gjord av 100 procent rent minnesskum som reagerar på kroppsvärme, och den unika U-formen ger dämpning åt korsbenet så att det inte ligger mot hårda ytor. Det resulterar i mindre tryck på svanskotan och lindring av ryggsmärta som orsakas av att man sitter för länge. Den är inte bara väldigt bra att använda på kontoret, utan kan även användas i bilen eller under flygresor.

20. Stressbollar

Stress Balls

Finns det någon anställd som inte vill ha stresslindring? Dessa stressbollar från The Friendly Swede är inte i klass med varianterna man kan få gratis ibland (alltså skräp) på företagskonvent. Dessa hållbara stresslindrare är formade som ägg, för ett mer bekvämt grepp, och kommer i set om tre med olika grader av motstånd. De är inte bara bra för stresslindring, utan även användbara för att förhindra spänningar och lindra ledsmärta från att skriva på dator och annat kontorsarbete.

21. Hype-knapp för Kontoret

Office Hype Button

Få upp ångan på kontoret med den här extremt roliga hype-knappen. Det är en batteridriven knapp som alltid är redo att sätta kontoret i gungning när halvsega arbetskamrater kommer tillbaka från lunchen. Tryck på knappen när det behövs för att höra ett lufthorn med hiphop-tema. Dina anställda kommer verkligen att få en kick när de får denna roliga lilla present.

22. Färgade Sharpie-Tuschpennor

Colored Sharpies

Finns det något bättre än en splitterny tuschpenna av märket Sharpie? Ja, 24 av dem i regnbågens alla färger! Det här setet med tuschpennor med fin spets kommer i en rad livliga färger, som ultraviolett, optisk orange, elektrisk rosa, teknoblå och många fler. Jag behöver nog inte berätta hur bra Sharpie-pennor är. Alla älskar dessa mångsidiga märkpennor, och dina anställda lär inte vara något undantag.

23. Elegant Skrivbordsklocka

Stylish Desk Clock

Den här minimalistiska, digitala alarmklockan är en present som kommer att tillföra både stil och funktionalitet till skrivbordet. Den svarta trädesignen gör den till ett lite lyxigare alternativ till traditionella, tråkiga skrivbordsklockor. Den stora LED-displayen gör det enkelt att se vad klockan är och den justerbara ljusnivån gör den användarvänlig även om det är lite mörkare i rummet. Den håller även koll på luftfuktighet och temperatur, och erbjuder möjligheten att ställa tre olika alarm. Det här är en klocka som alla anställda gärna skulle ha på skrivbordet.

24. Vattenflaska

Water Bottle

Den här vattenflaskan är en perfekt present som en anställd kan använda hemma, på gymmet eller på kontoret. Den smarta designen med vattennivåer motiverar och uppmuntrar större vattenintag. Flaskan på 950 ml är gjord av vacker, frostad, BPA-fri plast och kommer i fyra olika färger, inklusive vit, grön, rosa och chic blandning av grön och lila. Det är den perfekta följeslagaren för att ge sina anställda bättre vätskebalans och hälsa under hela dagen.

Related Posts

Peter Mattsson
Om Peter Mattsson

Jag heter Peter och jag älskar att hitta den perfekta presenten till alla på min inköpslista. Det finns inget bättre än att se ett nöjd leende på någons läppar när de får något som är precis perfekt för dem. Om du vill ge den perfekta presenten så föreslår jag att du kollar in mina guider, fulla av fantastiska idéer och presenter som definitivt kommer att visa hur mycket du bryr dig om någon.