27 användbara presenter din chef kommer att uppskatta

Uppdaterad 22 januari, 2023

Publicerad

27 användbara presenter din chef kommer att uppskatta

De flesta spenderar merparten av sin dag arbetandes jämte eller för en chef. Beroende på hur bra du kommer överens med din chef eller arbetsledare, kanske du vill visa din uppskattning då och då genom att ge personen en present. Utöver jul, födelsedagar och speciella händelser kan det finns stunder när du helt enkelt vill visa din chef hur mycket du uppskattar att jobba med honom eller henne, medan du vid andra tillfällen vill tacka för att du fått en befordran eller ett nytt kontor. En häftig användbar present kan vara perfekt för det.

1. Magnetisk, Svävande Glob

Magnetic Floating Globe

Den här gravitationstrotsande presenten kommer att se fantastisk ut på alla skrivbord och garanterat ge upphov till konversationer. Den magnetiska kraften hos stället håller globen svävande i luften, nästan som magi. LED-belysningen kan bytas till olika färger för att passa humör eller inredning, och globen kan till och med snurras för hand för att rotera snabbare än den redan gör. Det här kreativa föremålet kommer att bli ett välkommet tillskott till kontoret och fånga varje besökares uppmärksamhet.

2. Stor, Tygbunden Anteckningsbok

Large Clothbound Notebook

Ge din chef en plats att samla alla anteckningar, tankar och påminnelser. Den här stora, tygbundna anteckningsboken är miljövänlig och tillräckligt stor för att klottra ner sketcher eller andra typer av planer. Den kan förvaras i en skrivbordslåda tills den behövs eller tas med i en portfölj eller datorväska. Anteckningsboken är designad med ett elegant utseende och kommer inte att sticka ut vid viktiga möten eller jobbintervjuer. Det är ett allsidigt sätt att spara stor eller detaljerad information.

3. Set med Kylstenar och Glas

Chilling Stones and Glasses Set

Hjälp din chef att slappna av efter en stressig dag med detta otroliga set med kylstenar och glas. De kan användas för att servera vilka drycker som helst, inklusive whisky, bourbon och rom, och de ordentliga tumbler-glasen känns solida i handen. Kyl drycker till önskad temperatur med dessa drinkstenar och servera perfekt kylda cocktails. Efter att man använt stenarna är det bara att rengöra dem och lägga dem i frysen igen. Hela setet kommer i en otrolig presentask i polerat trä och kommer att bli en perfekt present till din chef.

4. Portabelt Laptop-ställ

Portable Laptop Stand

Att skriva på ett tangentbord hela dagen är ett säkert sätt att drabbas av nack- och axelsmärtor, så det här laptop-stället är perfekt för chefer som jobbar vid datorn under längre perioder. Det justerbara stället innebär att höjden och vinkeln för laptopen kan ändras så att man får till den bekvämaste positionen. Det passar dessutom de flesta bärbara datorer i standardstorlek. Det kan användas för videosamtal, att titta på konferenser eller för att kontrollera kalkylark utan att anstränga musklerna. Stället kan vikas ihop platt när det inte används och förvaras i en skrivbordslåda eller ett skåp.

5. Ängel från Willow Tree

Willow Tree Angel

Om du vill visa tacksamhet för en chef som gav dig en chans så finns det inget bättre sätt än med denna otroliga ängel från Willow Tree. Den handmålade figuren är gjord av hållbart konstharts och ser verkligen snygg ut på ett skrivbord eller i en bokhylla på kontoret. Du kan ge bort dem som en fin födelsedagspresent eller som en spontan tackgåva för att förgylla din chefs dag. Den är lätt att hålla ren och är tidlös i sin design – ett vackert sätt att visa sin uppskattning på. Den kommer i en presentask.

6. Stödkudde för Korsryggen

Lumbar Support Pillow

Minska ryggsmärta och ge ryggraden ordentligt stöd med den här ergonomiskt designade stödkudden för korsryggen. Chefer som sitter under längre perioder kommer uppskatta stödet som kudden ger, och den kan helt enkelt förvaras på en kontorsstol. Den är gjord av minnesskum, som anpassar sig efter personens konturer och inte förlorar formen eller sin förmåga att lindra spänningar.

7. Vattenflaska med Sil för Frukt

Water Bottle Infuser

Att driva en verksamhet gör en törstig, och den här vattenflaskan kan se till att din chef bibehåller vätskebalansen samtidigt som vattnet görs lite mer intressant tack vare en sil för frukt. Få vanligt, tråkigt vatten att smaka hundra gånger godare genom att placera favoritfrukter i silkammaren för att låta smakerna sippra ner i vattnet. Det uppfällbara locket sitter ordentligt och ser till att inget spills, och vattnet kommer att förbli fräscht hela dagen. Chefen kan förvara den på bordet eller ta med den på möten för att hålla vattenintaget på en bra nivå, eller använda den på gymmet för att dricka mellan passen.

8. Hållare för Klisterlappar

Post-It Note Dispenser

Måste chefen ofta snabbt skriva ned viktiga påminnelser eller meddelanden? Se till att de sitter tryggt på hans eller hennes skrivbord eller datorskärm med denna behändiga hållare för klisterlappar. Den gulliga kattfiguren håller blocket i tassarna, redo för användaren att ta en. Den hjälper till att hålla skrivbordet organiserat samtidigt som det blir lite roligare och mer lättsamt. Klisterlappshållaren är en supergullig present till en chefs födelsedag eller andra händelser.

9. Bärbar Nackfläkt

Portable Neck Fan

Se till att chefen håller huvudet kallt med den här nackfläkten. Den passar perfekt för att hålla sig sval på varma platser genom att blåsa en kylande vind över ansikte och nacke. Minifläkten är inte bara lättviktig och batteridriven, utan är även nästan helt tyst, så den stör inte arbetet. Den är gjord av ett hudvänligt material och kan användas både utomhus och inomhus när man ägnar sig åt aktiviteter som promenader eller cykling. Med sin behändiga USB-laddare kan den köras kontinuerligt i flera timmar.

10. Lyxiga Kulspetspenna

Deluxe Ballpoint Pen

Den perfekta presenten till varje chef måste vara en penna. De tillbringar ofta sina dagar med att skriva meddelanden eller anteckningar, och att ha ett lyxigt skrivdon kan göra dessa uppgifter betydligt mer njutbara. Ge din chef en alldeles egen penna, närmare bestämd en Waterman Carene Deluxe. Det är en stilren penna med medelstor spets som gör skrivandet smidigt, och den blåsilvriga designen betonar pennans utomordentliga kvalitet. Det är en fantastisk present till en chef som befordrats eller ska lämna arbetsplatsen.

11. Laptopväska

Laptop Bag

Vissa chefer är skyldiga till att använda gamla laptopväskor som ärligt talat sett bättre dagar. Ge din chef en häftig present som personen kan använda för datorn eller surfplattan såväl som att ha viktiga småprylar nära till hands. Den här klassiska laptopväskan har alla fickor och fack man behöver för pappersarbete, filer och till och med snacks till mellanmålet. Fodring av skumgummi ser till att all elektronik hålls säker, och väskan kan bäras i handen eller med axelremmen.

12. Musplatta med Handledsstöd

Mouse Pad with Wrist Support

Gör datorarbetet lite lättare med den här snygga musmattan med inbyggt handledsstöd. Det inbyggda gelstödet minskar påverkan från repetitiva rörelser som kan bidra till bland annat förslitningsskador och karpaltunnelsyndrom. Den halkfria undersidan ser till att musmattan inte flyttar sig på underlaget och förhindrar repor och andra skador på bordet – utöver att göra datorarbetet lekande lätt. Det här är en omtänksam gåva att fylla julstrumpan med eller att bara ge bort som en spontan gåva till chefen.

13. Återanvändbart Anteckningsblock

Reusable Legal Pad

Låt chefen ta anteckningar i stil med detta återanvändbara, mångsidiga anteckningsblock. Klottra ner information på språng och missa aldrig något igen med det här blocket som kan torkas rent. Skriv, skanna, återanvänd och dela viktig information via populära appar som Evernote, Dropbox och Google Drive. Det syntetiska pappret är lätt att skriva på med de inkluderade pennorna och misstag är lätta att torka bort. Lagra fakta, uppgifter eller analyser och dela dem enkelt med vänner och kollegor.

14. Förstoringsglas i Jumbostorlek

Large Magnifying Glass

Slipp kisa med ögonen med den här extremt användbara förstoringsglaset i jumbostorlek. Håll det i handen över svårläst text och läs den enkelt med upp till fem gångers förstoring. Det är designat för att inte väga mycket och är därför enkelt att använda under längre sessioner. Akryllinsen är dessutom reptålig och kan inte krossas. Ge det till din chef, som kan förvara det i skrivbordslådan och använda när det behövs. Det är lätt att ta med sig i en laptopväska eller handväska och tas fram när personen läser en bok eller tidning.

15. Aromaterapiljus

Aromatherapy Candle

Det här aromaterapiljuset är en väldigt fin present till en chef, som kan använda det hemma eller på kontoret. Tänd det och njut av den avslappnande, lugna atmosfären som det dova ljuset och de subtila dofterna skapar. Det är berikat med eteriska oljor av eukalyptus och grönmynta, och ljuset släpper ut sina härliga dofter för att omedelbart främja en lugn och fridfull atmosfär. Ljuset är gjort av högkvalitativa ingredienser och brinner längre än andra ljus samtidigt som det inte släpper ut några oönskade gifter.

16. Gigantisk Stressboll

Giant Stress Ball

Bli av med spänningar på snabbast möjliga sätt med den här gigantiska stressbollen. Den mjuka, kramvänliga bollen kan tryckas ihop, dras ut och formas till en rad olika former, och hjälper till att lindra stress och negativa känslor. Den är gjord av ett hållbart, formbart material som klarar av även den mest hårdhänta hantering. Om din chef lider av förhöjda ångestnivåer så kan den här bollen hjälpa till. Det är en perfekt present vid kontorsfesten eller som en skämtsam gåva till roliga chefer.

17. Fuktkontrollerande Strumpor

Moisture Control Socks

Fötterna kommer garantera att förbli fräscha och torra med dessa bekväma strumpor. De är gjorda med en speciell dri-tech-teknik som gör att materialet för bort svett och fukt, vilket gör fötterna torra och svala. Det här kan vara en väldigt omtänksam present till chefer som är på benen hela dagarna. Strumporna är dessutom designade med extra stöd för fotvalvet. Chefen kan med fördel förvara ett par i skrivbordslådan och byta strumpor under dagen för att se till att fötterna mår bra.

18. Svävande Hörnhyllor

Floating Corner Shelves

Gör hemmet eller kontoret lite extra intressant med den här moderna, geometriska hörnhyllan. Den är designad för att ge illusionen av att den svävar i luften, och hyllan är lätt att fästa vid väggen. Det är en attraktiv möbel som kommer att förhöja utseendet hos varje rum. Den kan användas för krukväxter, böcker eller prydnadssaker, såväl som för att organisera saker och ting. Chefen kan även visa upp familjefoton eller diplom på ett lätt och snyggt sätt, för att skapa en modern känsla i varje rum.

19. Svart Unisexklocka

Black Unisex Watch

En klocka är en klassisk present som kan ges till alla, och den här unisexklockan kan användas av både manliga och kvinnliga chefer. Den stilrena designen har en rund urtavla med lättlästa siffror, och Indiglo-ljuset innebär att man kan se vad klockan är även i mörkret. Det lättviktiga armbandet i nylon gör klockan enkel att använda hela dagen på jobbet, och irriterar inte huden. Det här är en utmärkt julklapp eller jubileumspresent som din chef kommer att kunna använda varje dag.

20. Tränare för Golfputtar

Golf Putt Trainer

Chefer och andra i ledningen som gillar att sporta lär älska den här tränaren för golfputtar. Den är designad för att användas om och om igen för att fullända ens putt, och den böjda designen skickar tillbaka bollen så att användaren kan träna kontinuerligt. Chefen kan ha den på kontoret och träna lite när tillfälle ges. Den hållbara designen av polykarbonat gör detta golfredskap lättviktigt och hållbart, och det kan användas var som helst för att öva svingar och sänka handikappet.

21. Elektronisk Stimulator för Magmuskler

Electronic Abs Stimulator

Ge din chef möjligheten att ägna sig åt intensiv magträning utan att lämna skrivbordsstolen eller kontoret. Ingen tid att gå till gymmet? Ingen fara, för den elektroniska stimulatorn för magmusklerna ser till att den blivande tvättbrädan sätts i arbete. Chefen kan träna och forma musklerna precis som han eller hon vill på bara några minuter om dagen. Olika hastigheter och inställningar kan användas för att skräddarsy träningen, och magbältet är tillräckligt bekvämt för att kunna användas under kläderna. Det är gjort av ett material som kan andas för att motverka fukt och irritation, och det är så lätt att det kan bäras överallt.

22. Portabel Miniprojektor

Mini Portable Projector

Med den här miniprojektorn kan din chef enkelt illustrera viktiga punkter och visa presentationer. Med de olika anslutningsportarna kan den anslutas till tv-apparater, telefoner och andra elektroniska enheter. Anslut den till en bärbar dator och spela datorspel, dela foton eller se på film. Som ett företagsredskap är det en present som din chef kommer att älska, för den gör möten och seminarier mycket mer intressanta och spännande. Chefen kan kasta ner den i väskan och ta med den var som helst för att se på och dela med sig av filmer och media på resor, under campingutflykter eller när han eller hon bara är på språng.

23. Brusreducerande Hörlurar

Noise Cancelling Earbuds

Slipp oljud och njut av musik på ett privat sätt med dessa brusreducerande hörlurar. Ge dem i present till en chef som jobbar i högljudda miljöer så att personen slipper höra allt oväsen. Den toppklassiga ljudkvalitén förhöjs av en djup bas-booster, och med den inbyggda mikrofonen behöver man inte ta ur hörlurarna när telefonen ringer. Hörlurarna kommer i ett behändigt fodral där de enkelt kan förvaras och laddas. Med den ekonomiska batterisparfunktionen håller de i en hel dag på en enda laddning och kan användas när man springer eller tränar på gymmet.

24. Vinter-set med Dubbla Lager

Double Layer Winter Set

Håll huvud, händer och hals varma med det här mysiga vinter-setet. Det inkluderar en vändbar halsduk, varm mössa och ett par touchscreen-vänliga handskar. Ge bort setet som en fin födelsedagspresent eller som en spontan gåva inför vintermånaderna. De högkvalitativa materialen ser till att vind och kyla motas i grind, och setet kan användas för resor i jobbet, på fritiden eller vid evenemang utomhus. De touchscreen-vänliga vantarna innebär att man kan använda elektroniska enheter, så att SMS och e-postmeddelanden kan besvaras utan att ta av sig handskarna.

25. Ölkran

Beer Dispenser

Gör vanlig öl till utsökt fatöl med den här mångsidiga ölkranen. Vanlig öl kan hällas i kranen, som använder mikroskum för att förbättra bubblor och smak. Den fungerar med alla typer av öl och ale, inklusive lager, stout och suröl. Imponera på din chef genom att ge det här unika dryckestillbehöret i present, med vilket han eller hon kan njuta av öl tillsammans med arbetskamraterna. Den är perfekt för utekvällar eller fester och ser till att ölen fortsätter att flöda och att gästerna blir glada.

26. Reseorganisatör för Kablar

Travel Cable Organizer

Om du har en chef som reser mycket i jobbet så kan du göra personens liv enklare genom att hjälpa han eller hon att organisera sig. Den här behändiga lilla väskan är tillräckligt liten för att förvaras i en laptopväska eller portfölj, och ser till att kablar, laddare, USB-minnen och förlängningskablar förvaras på ett tryggt och prydligt sätt. Inget mer trassel och ingen risk för att tappa bort telefonladdaren igen! Väskan har en handledsrem som gör den lätt att bära med sig, och den är lätt och enkel att transportera. Det är bara att lägga in kablarna, dra igen dragkedjan och ta med den var som helst.

27. Ansiktsmask med Lera från Döda havet

Dead Sea Mud Mask

Bjud på lite avslappning efter en hård dags arbete med denna ansiktsmask med lera från Döda havet. Den är gjord med en speciell formel som blandar leran med oljor och mineraler som får ansiktsmasken att stödja och fräscha upp huden med en djupgående rensning av porerna. Den fungerar för alla hudtyper, från fet till torr, och de föryngrande egenskaperna ger huden en fräsch lyster. Applicera den och njut av fastare, mer tonad hy som minskar porernas synlighet och ger ett lent, ungdomligt utseende. Fungerar för både män och kvinnor som vill rengöra ansiktshuden.

Related Posts

Helena Dahlgren
Om Helena Dahlgren

Jag heter Helena och jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Oavsett om du vill ge dem något spännande eller något som verkligen kommer att överraska dem kommer jag att visa dig mina favoritpresenter och hjälpa dig att hitta en present som matchar mottagarens personlighet.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en fantastisk present till de viktiga personerna i ditt liv, oavsett om de är svåra eller lätta att hitta present till. Så se till att kolla in mina guider och gör dig redo att sätta ett leende på mottagarens läppar!