27 bästa presenterna till världens bästa bror

Uppdaterad 7 september, 2022

Publicerad

27 Best Gifts for the World’s Best Brother

Bröder driver oss till vansinne när de är yngre och blir sedan våra närmsta vänner i högre ålder. Så vad kan man köpa till sin bror som visar honom hur tacksam man är över den fantastiska vänskap man delar?

Om du vill ge honom något som visar att du uppskattar vilken bra bror han är, då är den här listan med den 27 bästa presenterna till världens bästa bror det perfekta hjälpmedlet för att hitta något som visar hur mycket du bryr dig. Du får dessutom möjlighet att visa att du är den bättre presentköparen (lite syskonrivalitet har aldrig skadat)!

1. Professionellt Bartender-kit

Professional Bartender Kit

Om din bror älskar att visa upp sina färdigheter som bartender så kan det här professionella paketet ta honom till nästa nivå inom drinkblandning. Setet har 17 delar och inkluderar allt han behöver för att göra prisbelönta drinkar vart han än går, inklusive en shaker i full storlek, en sil, mått, skedar och till och med en påse med tillhörande klubba för att krossa is. Setet är lätt att förvara samt transportera i sin hållbara rullväska av tyg, som även har en löstagbar bärrem. Den här presenten är värd att skåla till.

2. Kombinerad Kapsylöppnare och Kapsylpistol

Cap Gun Beer Opener

Den här roliga presenten kommer verkligen att gå hem på din brors nästa fest. Det är en unik kapsylöppnare som inte bara tar bort kapsylen på flaskorna, utan även skjuter dem upp till fem meter! Flasköppnaren placeras ovanpå kapsylen för att öppna flaskan och stannar sedan kvar i öppnaren tills man trycker av och skjuter den mot ett mål. Det finns många potentiella dricklekar med den här unika presenten. Men kom ihåg att ducka nästa gång du hör honom öppna en öl.

3. Rolig Tillbringare för Drycker

Funny Drink Dispenser

Om din bror har ett sinne för humor så lär han vilja ha den här i sitt grabbrum. Det är en rolig tillbringare för alkohol som kan servera hans favoritdryck på ett väldigt unikt sätt. Den baseras på fontänen Manneken Pis i Belgien och föreställer en pojkfigur som ”serverar” vodka, gin, whisky, rom eller något annat man vill dricka, på ett sätt som verkligen kommer att vara uppseendeväckande för din bror och hans gäster. Den kommer att se riktigt snygg ut på barvagnen eller disken, redo för nästa gång han vill ha en välförtjänt cocktail.

4. Ölbärare i Trä

Wood Beer Caddy

Ge din bror ett sexpack av hans favoritöl utan att se ut som om du precis nödhandlat en present på vägen dit. Den här riktigt häftiga ölbäraren är gjord av solitt trä med ett handtag och en integrerad kapsylöppnare i metall. Den gör inte bara ett häftigt intryck som present, utan kan även användas om och om igen när han ska ta med sig öl till nästa grillning eller picknick. Ölen lär inte vara länge, men den här bäraren kommer han att kunna behålla i åratal.

5. Kombinerat Ryggsäck och Kylväska

Cooler Backpack

Den här kombinerade ryggsäcken och kylväskan är en perfekt present om din bror gillar att vara utomhus. Ryggsäcken är uppdelad i två fack, där det översta facket ger honom gott om utrymme för vardagliga saker, som teknikprylar, böcker, kläder och en plånbok, medan det nedre är isolerat för att ta med mat och dryck. Det isolerade facket har plats för upp till tolv 33 cl-burkar och håller dem kalla i upp till 24 timmar. Till skillnad från andra ryggsäckar som även fungerar som kylväskor, är den här designad för att se ut som en helt vanlig rygga som han kan ta med sig var som helst. Den lämpar sig utmärkt för camping eller vandring, eller så kan han använda den på jobbet för att ta med sig lunch.

6. Vattensäker Utomhusfilt

Waterproof Outdoor Blanket

Om du vill ge din bror en filt som han faktiskt får användning för så är den här mångsidiga filten från Oceas att vara en present han kommer att bli väldigt tacksam för. Det är en stor och lättviktig fleecefilt som är tillräckligt kompakt för att ta med på campingresan, samtidigt som den är vindsäker, vattensäker och isolerad för att hålla värmen och skydda mot väder och vind. Den passar även utmärkt som en picknickfilt eller förvaras i bakluckan på bilen som en nödfilt. Den är tillräckligt stor för att täcka tre vuxna, men även liten nog att läggas ner i ryggsäcken eller förvaras under bilsätet.

7. Kit för att göra Sushi

Sushi Making Kit

Hjälp din bror att ta sin sushi till nya nivåer med det här kitet för att göra sushi, framtaget av Yomo. Allt han behöver för att göra perfekt futomaki, maki, uramaki och hosomaki kommer med detta kit. Rullaren eliminerar allt det svåra med att rulla sin sushi, så att de inte faller isär eller tappar fyllningen. Det kommer även med en skärare av professionell kvalitet för att få jämna skivor varje gång. Med det här kitet kommer din bror kunna göra restaurangvärdiga rullar i sitt eget hem. Se bara till att han bjuder över dig på middag.

8. Keramisk Pizzasten

Ceramic Pizza Stone

Om din bror anser att han gör den bästa pizzan så ska han bara vänta tills han testat den här presenten. Det är en keramisk pizzasten på 15” som hjälper honom att få de krispigaste kanter han någonsin smakat. Tack vare stenens förmåga att hålla kvar värme börjar pizzan att tillagas från botten så snart den kommer i kontakt med ytan. Ugnen tillagar alltså uppifrån medan stenen gör det underifrån. Resultatet? Inga fler sladdriga kanter, bara utsökt pizza som smakar som om den vore gjord i Italien. Dags för ett pizzaparty!

9. Popcorn-kastrull för Spisen

Stovetop Popcorn Maker

Ingen Netflix-filmkväll är komplett utan popcorn. Med den här presenten kommer din bror kunna göra utsökta bio-popcorn på sin egen spis. Den är gjord av rostfritt stål, för jämn distribution av värmen, och har en unik vev som förhindrar att popcornen bränns. Det ventilerade locket släpper ut fukt för att förebygga fuktiga popcorn. Nu kan din bror göra upp till fem liter av sina favorit-popcorn på bara några minuter.

10. Portabel Gasolgrill

Portable Gas Grill

Om din bror älskar att grilla men inte bara vill göra det på verandan, kan den här portabla grillen från Pit Boss göra honom väldigt lycklig. Den här lilla grillen är gjord av rostfritt stål, för lång hållbarhet, och har designats med dubbla brännare, för kraftfull och jämna distribution av värmen. De hopfällbara benen och huvan med gångjärn gör den lätt att transportera, så den är alltid redo för nästa campingresa eller grillpicknick.

11. Set med Grillredskap

BBQ Tool Set

Det här setet med grillverktyg kommer att få din bror att se ut som ett proffs när han grillar sina favoriträtter. Det kommer i 17 delar och inkluderar allt han behöver, inklusive en stekspade, tänger, spett, grillpensel, åtta majshållare och en grillborste. Samtliga redskap är gjorda av högkvalitativt, rostfritt stål med värmetåliga handtag som håller hög kvalitet och kommer att hålla länge. Setet kommer dessutom i en ordentlig väska, där de kan förvaras och skyddas när de inte används. Det är perfekt att använda hemma, men funkar även utmärkt att ta med sig på campingutflykter eller till din brors nästa gatufest.

12. Kurirväska i Läder

Leather Messenger Bag

Om din bror arbetar på ett kontor eller bara gillar att ha med sig en väska under dagen, kan den här snygga kurirväskan vara en perfekt present till honom. Den är gjord av tjock, vaxad duk med detaljer i äkta läder. Materialet gör väskan naturligt vattensäker och tillräckligt hållbar för dagligt slit och släng. Inuti väskan finns åtta rymliga fickor, medan utsidan har fem stycken som lämpar sig perfekt för småsaker som man behöver ha snabb åtkomst till. Insidan har dessutom ett vadderat fack med plats för en 15” laptop eller en fullstor surfplatta. Den här eleganta väskan är tillräckligt snygg för att användas vid alla tillfällen.

13. Tunn Läderplånbok

Leather Slim Wallet

Hjälp din bror att göra sig av med den där gamla slitna plånboken han haft i flera år genom att ersätta den med den här plånboken från Fossil. Det är en tudelad plånbok med en minimalistisk design i tunn stil som inte får fickan att bukta ut. Den har plats för sex kreditkort, ID-kort och sedlar. Det åldrade, sadelbruna lädret ger den ett gammaldags utseende som är både tidlöst och sofistikerat. Han kommer gärna att uppgradera till den här plånboken.

14. Ultimat Verktygslåda

Ultimate Tool Kit

Om din bror är ute efter verktyg så lär det här massiva kitet från Dekopro ha allt han behöver för att fixa det mesta i hemmet. Kitet har 258 högkvalitativa delar, inklusive hammare, skruvmejslar, skiftnycklar, borrar, tänger, insexnycklar, måttband, vattenpass och mycket mer. Hela kitet kommer i en rullande, hård verktygslåda med utdragbart handtag för lätt transport. Om din bror behöver ett verktyg så är chansen hög att det finns i detta kit. Han kommer inte att bli besviken.

15. Kompakt Multiverktyg

Compact Multi-Tool

Om din bror vill ha en hel arsenal av verktyg i sin ficka så kan det här multiverktyget från Gerber Gear att vara precis vad han letat efter. Det här lilla verktyget är bara sju centimeter långt i stängd position, men kan fällas ut för att blotta en tång, avbitartång, sax, skruvmejsel, stjärnmejsel, flasköppnare och till och med pincett. Det är ett perfekt verktyg att ha till hands vid nödsituationer eller när andra uppgifter dyker upp. Ge honom beredskap i present med den här häftiga gåvan.

16. Luftkompressor för Däck

Tire Air Compressor

Se till att din bror aldrig blir strandsatt med punktering med den här presenten. Det är en kompakt, bärbar luftpump som kan fylla på ett bildäck på så lite som fem minuter. Den avancerade tekniken läser av däcktrycket inom 1,5 procent, för att se till att det aldrig fylls på för mycket. Den har programmerbara inställningar för däcktryck baserat på hans specifika behov. Den stora, upplysta LCD-skärmen är lätt att läsa på natten och den integrerade ficklampan med egen på- och av-knapp kan agera nödljus. Det här är en perfekt present som han kommer att uppskatta att ha i bakluckan.

17. Arbetsförkläde i Tåligt Tyg

Canvas Workshop Apron

Om din bror är typen som gillar att pyssla och bygga hemma, då kommer det här verkstadsförklädet att komma väl till pass. Det är gjort av stark, vaxad duk som inte rivs sönder, är vattentålig och inte brinner. Det har tio fickor av olika storlekar där han kan förvara alla verktyg inom nära räckhåll. Förklädet är extra långt för att skydda hans kläder när han målar, jobbar med trä, utför trädgårdsarbete eller gör något annat. Till skillnad från förkläden som hänger runt nacken gör det här förklädets korsdesign på ryggen att det är betydligt bekvämare att använda under längre perioder. Hjälp honom att se ut som ett riktigt proffs med det här snygga förklädet.

18. Vändbart Golfbälte

Reversible Golf Belt

Det här vändbara golfbältet från Puma är perfekt om din bror gillar att se snygg ut medan han spelar sina 18 hål. Bältet är gjort av ett starkt material och kan vändas för att antingen vara solitt ljusgrått eller fläckigt mörkgrått. Metallspännet med Puma-logon har en dold kapsylöppnare, för vad är golf utan att kall öl att fira ett hole in one med?

19. Tile Mate Spårbrickor

Tile Mate Locators

Se till att din bror aldrig tappar bort nycklar, telefon eller fjärrkontroll igen med den här geniala teknikprylen. Den här uppsättningen med Tile Mates kommer med fyra olika Bluetooth-spårare, inklusive två för nyckelringar, en smal spårare och en klistermärkespårare. Spåraren ringer när den är inom Bluetooth-räckvidd och kan till och med fungera via smarta enheter i hemmet. Enheterna fungerar både med iOS och Android. De är inte bara perfekta för prylar vi använder i vardagen, som nycklar eller plånbok, utan även en behändig present till en bror som reser mycket. Han kan diskret gömma en inuti resväskan eller handbagaget för att alltid hålla koll på sina tillhörigheter.

20. Sanerare för Mobiltelefoner

Cell Phone Sanitizer

Se till att din brors hälsa förblir på topp med den här mobiltelefonsaneraren med UV-ljus. Det är vetenskapligt bevisat att lampan dödar 99,9 procent av alla bakterier och baciller. Designen har plats även för de största av smarta telefoner, men är fortfarande tillräckligt kompakt för att ha med sig i portföljen eller ryggsäcken. Det som gör saneraren unik är att den även kan agera laddare. När den inte håller din brors telefon bakteriefri kan han ladda sin telefon med den via de inbyggda USB- USB-C-portarna.

21. Värmekamera för Mobiltelefoner

Cell Phone Thermal Viewer

Om din bror älskar teknik men redan verkar ha allt, lär han bli väldigt exalterad över den här häftiga prylen. Med denna lilla enhet kan han göra sin mobiltelefon till en värmekamera. Det är bara att plugga in den i telefonen och använda appen för att se värmeskillnaderna hos olika föremål. Den är bra för entreprenörer eller hemmapulare som vill se problem som man inte kan se med blotta ögat. Den är även perfekt för att se i mörkret när man campar eller befinner sig i andra mörka omständigheter. Det är dessutom helt enkelt en rolig pryl att leka med. Väldigt James Bond-doftande.

22. Kit med Pusselklocka

Puzzle Clock Kit

Om din bror älskar pussel och kreativa gör-det-själv-projekt, då blir det inte mycket bättre än det här kitet för att bygga ett eget pendelur. Pussel-kitet kommer med 251 delar, samtliga gjorda av miljövänlig björkplywood. Inget klister krävs för att bygga den och inga batterier behövs för att hålla tiden. Det är bara att dra upp klockan och låta pendeln sköta resten. Tiden kommer att flyga förbi när han bygger ihop det här unika 3D-pusslet.

23. Lyxiga Spelkort

Luxury Playing Cards

Det här lyxiga setet med spelkort kan bli en vacker minnessak om din bror gillar att spela poker eller att anordna spelkvällar. Det är en speciell samlarutgåva som består av fyra kortlekar i en laseretsad och snidad förvaringslåda. Det är en unik present som din bror kommer att behålla för alltid.

24. Klassisk Pyjamas

Classic Pajama Set

Hjälp din bror att vara bekväm när han slappar hemma med denna klassiska pyjamas. Det är ett set i två delar som inkluderar en kortärmad tröja och ett par shorts med elastisk midja. De är gjorda av en bomullsblandning som håller honom sval och bekväm hela natten. Setet är tillgängligt i flera färger och många storlekar, så det blir inga problem att hitta din brors nya favoritpyjamas.

25. Hemmagym-set

Home Gym Kit

Vissa dagar vill din bror nog inte behöva pallra sig iväg till gymmet, och då kommer den här presenten väl till pass. Tränings-kitet från TRX inkluderar allt han behöver för att göra sitt hem till ett komplett gym. Det inkluderar ett dörrmonterat träningsredskap, ett dörrankare för säkerhet och ett motståndsband för intensiva träningspass utan att behöva lämna hemmet. Kitet är lätt att förvara i den medföljande påsen, så att man kan stuva undan det när det inte används.

26. Blandningsflaska för Proteindryck

Protein Mixer Bottle

Hjälp din bror att öka proteinintaget efter träningen med den här elektriska blandaren för proteindrycker. Den BPA-fria flaskan rymmer 700 ml av hans favoritdryck. Den unika mekanismen skapar en virvel som jämnt fördelar pulvret i vätskan. Med den här presenten behöver han inte längre häva i sig klumpig proteindryck när han är på språng.

27. Mini-massagepistol

Mini Muscle Massager

Ge din bror möjligheten att få en skön massage när han vill med den här massagepistolen i miniformat. Den är tillräckligt liten för att få plats i hans byxficka, men kraftig nog att ge musklerna djup massage för att lätta på spänningar och lindra smärta. Det finns fem olika hastigheter, där maxhastigheten ligger på imponerande 3 000 rpm. Det är mycket kraft för något som är lika litet som en vattenflaska. Det här är en perfekt följeslagare för din bror när han åker på affärsresor och kan med fördel även kastas ner i gymväskan för lite massage efter ett tufft pass.

Helena Dahlgren
Om Helena Dahlgren

Jag heter Helena och jag kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Oavsett om du vill ge dem något spännande eller något som verkligen kommer att överraska dem kommer jag att visa dig mina favoritpresenter och hjälpa dig att hitta en present som matchar mottagarens personlighet.

Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en fantastisk present till de viktiga personerna i ditt liv, oavsett om de är svåra eller lätta att hitta present till. Så se till att kolla in mina guider och gör dig redo att sätta ett leende på mottagarens läppar!