29 presenter till hundägare som älskar sina ludna vänner

Uppdaterad 8 januari, 2023

Publicerad

29 Gift Ideas for Dog Owners Who Love Their Furry Friends

Alla har vi nog en vän som älskar hundar mer än människor, och varför inte? Hundar finns alltid där för oss när vi behöver dem – de tröstar oss, leker med oss och älskar oss ovillkorligt. Hundälskare är stolta över sina ludna vänner och vill visa det för hela världen. Så varför inte ge en hundägare i ditt liv en perfekt present som stödjer personens besatthet av sin fyrbenta vän?

Den här listan med 29 presenter till hundägare kommer hjälpa dig att hitta något som gör både personen och dennes vän glada. Här hittar du allt från heminredning för hundälskare till den perfekta hundleksaken. Gör hundälskaren i ditt liv riktigt glad. Om personen hade haft en svans så hade den viftat fram och tillbaka!

1. Tesil med Hunddesign

Dog Tea Infuser

Om din hundälskande vän gillar att dricka te i lösvikt så är den här tesilen något han eller hon med glädje kommer att lägga till i sin teservis. Den mopsformade silen är framtagen för att rymma alla personens favoritteer. Den är gjord av silikon av livsmedelskvalitet som är BPA-fri, och läcker därför inte några kemikalier i personens nyttiga teer. Varje gång din vän brygger sin favoritkopp kommer denna gulliga filur att locka fram ett leende. Om du har en teälskare i åtanke kan vår guide för teälskare vara precis vad du letar efter.

2. Rolig Hundmugg

Funny Dog Mug

Den här roliga kaffemuggen är perfekt för en koffeinälskande vän. Den värmekänsliga muggen ändrar färg och design när man häller i sin varma favoritdryck. Det är inte bara roligt att se den ändra färg, utan man ser även när teet eller kaffet har kallnat. Muggen är inledningsvis svart med en bild av en sovande hund, men övergår sedan till vitt och en gullig valp som är redo att leka. Botten har dessutom en bild av ett roligt hundansikte. Det blir i princip ett Instagram-filter i verkliga livet varje gång personen tar en klunk.

3. Soffbordsbok

Coffee Table Book

Den här kreativa presenten kommer garanterat att få varje matte och husse att le varje gång de ser den. Boken består av 144 sidor högkvalitativa hundbilder från fotografen Carli Davidson. Och det är inte vilka hundbilder som helst, utan boken kretsar kring ögonblick när hundarna skakar på sig – komplett med flygande dregel! Det är den perfekta soffbordsboken för alla som älskar hundar.

4. Sojaljus för Husdjursägare

Soy Pet Candle

Alla hundälskare håller nog med om att de älskar sina ludna vänner, men inte alltid älskar lukten som kommer med husdjursägande (hur kan de tillfälligt lukta ännu värre efter ett bad?!). Det här helt naturliga sojaljuset är dock gjort specifikt för husdjursägare, och är därför långvarigt och icke-giftigt för djur. Den speciella blandningen av dofter är framtagen för att omedelbart ta bort djurlukter och få rummet att dofta fräscht. Alla hundägare kommer att uppskatta den här presenten.

5. Vinglas med Hundmotiv

Dog Wine Glasses

Dessa handetsade vinglas kommer att göra varje glas vin som din hundälskande vän häller upp lite roligare. Setet består av två glas utan fot med 13 olika raser att välja mellan. Glasen är gjorda av blyfri kristall och tillräckligt hållbara för att maskindiskas. De är framtagna för vin, men funkar även utmärkt för vatten eller juice. Det här är den perfekta presenten till någon som inte kan få nog av hundsaker i sitt liv. Nu höjer vi glaset till våra ludna vänner!

6. Vattenflaska med Tassavtryck

Paw Print Bottle

Se till att den matte eller husse du känner alltid har sin favoritdryck nära till hands med den här gigantiska vattenflaskan som rymmer 1,2 liter och har stor öppning. Flaskan är gjord av trippelisolerat rostfritt stål som håller drickan kall i upp till 84 timmar. Den vackra vattenfärgdesignen med subtila tassavtryck gör den här flaskan till en perfekt present till alla hundälskare.

7. Hållare för Klisterlappar

Sticky Note Dispenser

Den här roliga behållaren för klisterlappar kommer att liva upp skrivbordet för varje hundälskare. Setet kommer med en hundfigur som håller i ett häfte med klisterlappar formade som tuggben. Den här lilla krabaten kommer alltid att stå redo och se till att din vän aldrig glömmer en uppgift eller ett möte igen. När den inte används som hållare för klisterlappar kan den även användas för att hålla i solglasögon eller läsglasögon. Mottagaren kommer älska att ha den här roliga presenten på skrivbordet eller bänken.

8. Elegant Fotoram

Classy Picture Frame

Den här eleganta ramen är ett väldigt speciellt sätt för din vän att visa upp sin favoritbild av sin hund. Det här moderna alternativet till kitschiga ramar kommer dessutom att passa in i en mer högklassig dekor. Den vackra fotoramen är gjort av silverpläterad metall med en högpolerad yta och riktigt glas. Den subtila hunddesignen har plats för ett 7,5 cm x 12,5 cm stort foto och kan stå på varje yta tack vare sitt stöd. Det här är en ram värdig favoritbilden av personens jycke.

9. Hundkamera med Godis

Dog Treat Camera

Ge din vän lite sinnesro när han eller hon är borta från sin hund med hjälp av den här presenten. Det är en högupplöst kamera som inte bara låter personen se sin hund från utanför hemmet, utan även möjliggör interaktioner med den. Kameran kan kasta upp till 100 godisar man fyller den med i förväg, och man kan till och med prata med hunden via en högtalare och mikrofon. All kommunikation och interaktion sker via appen, som är kompatibel med både iOS och Android. Den här presenten är perfekt för hussen eller matten som verkligen lider av att vara separerad från sin bästa vän.

10. Metallkonstverk för Väggen

Metal Wall Art

Det här konstverket med minimalistisk design kommer att se riktigt snyggt ut hemma hos hundälskare. Den unika designen är gjord av ett stycke metall som har böjts till formen av en gullig, sovande hund. Den väger tillräckligt lite för att enkelt kunna hängas från bara två spikar, så den kommer inte att orsaka särskilt mycket skada på väggen. Om din vän vill berätta för alla som kommer till hemmet att han eller hon älskar hundar, kommer den här presenten att göra just det.

11. Krokar Formade som Hundsvansar

Dog Tail Hooks

Om din vän behöver en plats att hänga nycklarna, jackan eller hundkopplet så kan dessa roliga krokar bli en väldigt uppskattad present. Den skojiga designen ser ut som bakdelen på en hund med svansen upp i luften. Det är en rolig produkt som tillför ett humoristiskt inslag i inredningen samtidigt som den tjänar ett syfte. De kommer i set om tre och är gjorda av mjukt gummi, så de skadar inte väggen och det gör heller inte ont att råka stöta till dem. Det här är en rolig variant på annars tråkiga krokar.

12. Soldrivna Lampor med Tassdesign

Paw Solar Lights

Det här är verkligen en lysande presentidé. De soldrivna lamporna är formade som tassar och kommer att se väldigt söta ut när de lyser upp gången i trädgården eller garageuppfarten. Varje set inkluderar fyra stora tassar som är kopplade till en solpanel som kan stickas ner i jorden. Under dagen laddar panelen batterierna så att lamporna kan lysa på kvällen och informera grannarna om att en stolt hundägare bor där.

13. Disney-tygpåse med Hundmotiv

Disney Dog Tote

Den här tygpåsen låter din vän uttrycka sin kärlek för hundar med hjälp av kända hundkaraktärer från Disney. De olika karaktärerna kommer att påminna personen om alla roliga filmer från barndomen. Materialet är lätt att torka rent och lämpar sig därför utmärkt för daglig användning i samband med att man handlar eller åker till stranden. Det här är en present som garanterat kommer att få många komplimanger.

14. Korg för Hundleksaker

Dog Toy Basket

Alla husdjursägare vet att hundar nästan är lika illa som barn när det kommer till att sprida ut leksaker i hela hemmet. De lämnar dem överallt och vill aldrig leka med en specifik leksak förrän de ser att man tänker plocka bort den. Ge din vän en korg för hundleksaker som är tillräckligt snygg för att lämnas framme i vardagsrummet. Den är formad som ett tuggben, gjord av naturligt, vävt hyacintmaterial och tillgänglig i flera storlekar. Den är lätt att rengöra med en fuktig trasa och har en design med öppen överdel så att hunden kan dra ut sina egna leksaker. Om den bara kunde lära sig att lägga tillbaka dem.

15. Ryggsäck för Hundsaker

Dog Travel Bag

Om din vän gillar att ta med sig hunden överallt så kan den här ryggsäcken för hundsaker vara en perfekt present. Den är ett elegant alternativ till att bara lägga ner hundmat och leksaker i plastpåsar när man åker iväg på resor. Den håller allt organiserat och inom räckhåll. Setet inkluderar ryggsäcken, två matkorgar med livsmedelssäker fodring såväl som två hoptryckbara skålar för mat och vatten. Det stora, blixtlåsförsedda facket har plats för matkorgarna och har fortfarande gott om plats för hundleksaker, skräppåsar och till och med hundens egna filt.

16. Överdrag för Bilsätet

Car Seat Cover

När det kommer till resor i bilen så gör det här överdraget mer än att bara skydda säten och dörrar mot hår och skada från vassa klor. Det gör baksätet till en bekväm, öppen bur som ser till att både hunden och din vän håller sig säkra på bilturen. Nätpanelen hindrar hunden från att hoppa in i framsätet, men låter fortfarande hunden se ut. Överdraget är dessutom utrustat med två säkerhetsbälten speciellt framtagna för hundar. Hunden kommer älska att åka runt med den här bekväma produkten.

17. Bälte för Hundkoppel

Dog Leash Belt

Med den här presenten kan din vän njuta av promenader med sin bästa vän utan att behöva hålla i kopplet. Det är tillverkat av slitstarkt nylon och har ett ordentligt metallspänne med 360-gradersrotation, så att kopplet inte trasslar sig. Det är designat för att låta kopplat töjas ut när hunden befinner sig framför en, och sedan dras ihop så att man inte snubblar när den kommer tillbaka. Det inkluderar dessutom en magväska där man kan ha godisar eller hundbajspåsar.

18. GPS-spårare för Hund

Dog GPS Tracker

Se till att hundälskaren i ditt liv aldrig behöver oroa sig över var hunden är med hjälp av den här GPS-spåraren för hundar. Den lättviktiga och vattensäkra spåraren är lätt att knäppa fast i alla halsband för att se var hunden är via telefonen. Den kan dessutom används för att hålla koll på motionen, så att hunden rör på sig tillräckligt. En frisk hund innebär en glad husse eller matte.

19. Eleganta, Upphöjda Skålar

Stylish Elevated Bowls

Dessa moderna, upphöjda matskålar för hundar skulle se riktigt snygga ut i din väns hem. De är gjorda av genomskinlig akryl, så de är inte bara lätta att göra rent, utan är även snygga jämfört med vanliga matskålar. Den upphöjda designen innebär även att hunden inte äter lika snabbt, vilket underlättar matsmältningen. Med andra ord kommer dessa skålar göra både din vän och dennes hund glada.

20. Automatisk Bollkastare

Automatic Ball Launcher

Låt din vän vila armen lite med den här automatiska bollkastaren för hundar som älskar att apportera. Den här smarta maskinen kastar tennisbollar av standardstorlek så att hunden kan hämta dem. Hinken på toppen har en stor öppning så att hunden enkelt ska kunna ladda om bollarna på egen hand. Den kan ställas in på att skicka iväg bollarna med olika intervaller och avstånd, eller kan kontrolleras manuellt med den inkluderade fjärrkontrollen. Det här kommer att bli en uppskattad present till en vän med en hund som aldrig vill sluta leka.

21. Lugnande Hundsäng

Calming Dog Bed

Om du vill ge din väns hund den bekvämaste sömn den någonsin upplevt, är det här sängen du ska köpa. Det är en väldigt mjuk säng med fuskpäls och fylld med miljövänlig bomull. Den extra tjocka stoppningen kan lindra led- och muskelsmärta hos husdjur, medan den runda designen omfamnar hunden i en mjuk omfamning som lindrar stress och främjar lugnare, djupare sömn. Den ser dessutom ut som en lyxig filt, så den kommer garanterat att se snygg ut i din väns hem.

22. Hållbara Tuggleksaker

Heavy Duty Chew Toys

Om hunden är glad så lär din vän också vara det. Det här är extra hållbara tuggleksaker, som är ett bra sätt att underhålla hunden och se till att den inte gnager på andra saker. Setet kommer med nio leksaker som är speciellt framtagna för hundar som tuggar hårdare än normalt. Din vän kommer att uppskatta detta om han eller hon är trött på att konstant köpa nya leksaker som blir söndertuggade på en timme.

23. Skrapa för Hundhår

Pet Hair Remover Tool

Hundentusiaster älskar hundar, men inte nödvändigtvis allt hår de lämnar på möbler. Det här portabla redskapet är perfekt att ha i en låda eller i handskfacket i bilen så att man alltid kan ta bort envisa hundhår på möblerna. Den har tre olika sidor med olika typer av tänder som tar bort hundhår. Det ergonomiska greppet gör det enkelt att hantera samtidigt som den triangulära formen ser till att man kommer åt i hörnen. Den här presenten kommer verkligen uppskattas när personen snabbt vill få bort hundhår.

24. Dammsugare för Djurhår

Pet Hair Vacuum

Behöver han eller hon extra kraft för att bli av med djurhår så kan den här dammsugaren från Bissell vara en present som din hundälskande vän får stor användning för. Det här en handhållen dammsugare som designats specifikt för djurägare och erbjuder trippel filtrering för borttagning av päls och mjäll, Den har dessutom utbytbara munstycken som är speciellt framtagna för djurhår. Med den här presenten kommer din vän kunna dela soffan med sin hund utan att behöva undvika att bära svarta kläder. All kärlek, men utan hår på kläderna. Denna produkt är också idealisk för den som har en katt.

25. Portabel Tassrengörare

Portable Paw Cleaner

Den här portabla tassrengöraren kommer se till att din väns bil förblir fri från lera efter utflykter. Den får enkelt plats i ryggsäcken, så att den alltid är nära till hands när man behöver rengöra smutsiga tassar. Lägg bara till lite vatten för att låta de varsamma silikonborsten inuti ta bort smuts och lera bättre än en handduk. Nu kan din vän vandra med sin fyrbenta vän i både regn och solsken.

26. LED-hundhalsband

LED Dog Collar

Se till att din väns hund alltid är säker utomhus på kvällen med det här LED-hundhalsbandet. Det superstarka ljuset går runt hela halsbandet och är synligt på upp till 300 meters avstånd. Det har flera lägen, inklusive ett med snabbt blinkande för att synas bättre i närheten av bilar. Det kan lysa i upp till åtta timmar på en laddning och kan bäras i alla väder, inklusive spöregn.

27. Pälstrimmer för Hundar

Dog Grooming Clippers

Vill man åstadkomma den ultimata hund-makeovern i sitt eget hem så är det här kitet för hundklippning ett måste – er ludna vän kommer att se fantastisk ut! Trimmern är framtagen med en kraftfull men tyst motor, så att djuret inte stressas i onödan. Setet kommer med fyra utbytbara munstycken som gör att trimmern kan anpassas för alla längder och tjocklekar på päls. Se till att din vän alltid har den snyggaste hunden i kvarteret med den här utmärkta presenten.

28. Kylmatta för Hundar

Dog Cooling Mat

Den här presenten ser till att din väns hund kan hålla sig sval på heta dagar eller under långa bilturer. Den icke-giftiga, tryckaktiverade gelen inuti börjar kyla så fort hunden lägger sig på den och ser till att hålla den sval i upp till tre timmar. Man behöver inte lägga den i kylen, för den är redo att användas igen efter att den inte använts i 20 minuter. Dynan är lätt att transportera och går att vika ihop så att den kan förvaras när den inte används. Det här är en riktigt kylig present till hundälskare.

29. Pratande Hundknappar

Talking Dog Buttons

Här är en rolig presentidé till hundägare: Vad sägs om att lära dem att prata? Det här setet med fyra knappar kan lagra egna inspelade meddelanden, som ”Gå på promenad” eller ”vatten, tack”, så varje gång hunden trycker på knappen kommer man att veta precis vad den vill. Detta involverar givetvis en del träning av hunden, men kan du tänka dig ett roligare och mer användbart sätt att tillbringa tid med sin bästa vän? För att inte nämna att det är ett otroligt partytrick att ha en hund som kan berätta precis vad den vill!

Related Posts

Peter Mattsson
Om Peter Mattsson

Jag heter Peter och jag älskar att hitta den perfekta presenten till alla på min inköpslista. Det finns inget bättre än att se ett nöjd leende på någons läppar när de får något som är precis perfekt för dem. Om du vill ge den perfekta presenten så föreslår jag att du kollar in mina guider, fulla av fantastiska idéer och presenter som definitivt kommer att visa hur mycket du bryr dig om någon.